Oddsavisen.com
Don't Miss

Zlatan sier nei til 30 millioner i året fra Pokerstars

zlat

Zlatan sier nei til Pokerstars

Pokerstars trodde de hadde sikret seg Zlatan Ibrahimovic i en deal som skulle gi malmø-gutten mellom 3 og 4 millioner euro i året, men helt på slutten av forhandlingene ombestemte Zlatan seg og sa nei til flaggskipet til Amaya Gaming.

lodden

 

(Johnny Lodden kunne nok garantert tenkt seg å reist rundt i Europa med ballgeniet Zlatan. Stort større blir det jo ikke. Men dessverre for Lodden, Pokerstars og oss pokerfans, så ble Pokerstars avvist i slutten av forhandlingene)

Zlatan har uansett til salt på maten da han henter inn drøyt 1 million euro per måned hos PSG i ren lønn, i tillegg til at han også har andre inntekter. Uansett er dette å anse som et tap for Pokerstars. Zlatan har en enorm personlighet og hvis blikk kunne drepe hadde han vært massemorder.  Irriterende for oss som liker å se pokerunderholdning på TV.

(Zlatan er den beste spilleren vi har hatt i skandinavia noensinne. Kan Martin Ødegaard bli enda større?)

Et naturlig valg for Pokerstars nå vil være å signere Neymar Jr. Hvem som er best av Zlatan og Neymar Jr akkurat nå er vanskelig å vite, begge ligger de tett i vannskorpa like under Christiano Ronaldo og Lionel Messi. Neymar Jr ble som kjent avbildet i et pokerlag noen få dager etter han måtte dra fra VM, etter at han ble stemplet grovt under kvartfinalen mot Colombia.

neymarp

 

(Neymar Jr. Oddsavisen setter ikke høye odds på at han blir Pokerstars proff med tiden..)

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress