Oddsavisen.com
Don't Miss

X-tegneseriesamler og Norges beste turneringsspiller går all in i India etter beintøft samlivsbrudd

andreas

 

(Andreas Høivold er eneste nordmann som har spilt High Stakes Poker. Videre meritter:  3. i Poker Million 2006.Vant EPT Dortmund i 2007.Vant NM HORSE 2009.14 WSOP casher. Vunnet sideturneringer i EPT, WPT og Epic Poker Tour samt Venetian Deepstack og seier i Nordic Poker Championship)

Andreas Høivold går all in i India!

Andreas Høivold er mannen som har levd et vannvittig liv. Han har vært fengsla for drap etter nesten og ha kjørt seg i hjel, han har gifta seg på flekken med en pokerdealer i Vegas, hatt Norges største tegneseriesamling å skrevet kanskje den mest omtalte bloggen i pokerhistorie.

http://no.pokernews.com/nyheter/2011/02/andreas-hoivold-blogg-ikke-akkurat-helt-som-planlagt-3770.htm 

india

(Oddsavisen krysser fingrene for et nytt Indisk eventyr i regi av Andreas Høivold)
Hva gjør du i India Andreas?

Jeg er her for å ferdigstille en webside som jeg håper at jeg får lansert til NM i poker i Dublin. Kundegruppen er spillere og fans og generelt pokerinteresserte.

Hvor mange ansatte har du i prosjektet?

Akkurat nå er det 15 stykker som jobber på mitt prosjekt

Du har gått gjennom et tungt samlivsbrudd. Kan du utdype litt hva som har skjedd?

Det var en slitsom skillsmisse, ja.. Det kostet meg flere år av livet. Har stort sett kun spilt WSOP og NM de siste åra og har slitt på pokeren da skillsmissen har sugd meg tom for energi og spillelyst. Det vil komme fler detaljer etter hvert, men er nødt til og spille denne hånden i det stille da “motparten” ikke er helt riktig skrudd sammen..

hoi

(Nyskilte Andreas Høivold. Blir han Norges neste slumdog millionaire?)

Du er kjent for å gjøre ting skikkelig når du setter deg mål. Norges største tegneseriesamling og kanskje Norges beste turneringsspiller. Nå er det business som gjelder. Hvilke erfaringer tar du med deg fra pokeren og inn i business?

Når jeg får inn for ting så går jeg ofte hardt inn for det, ja. Jeg prøver å suge inn så mye info som mulig om alt mulig og gjør det jeg kan for å bli best. Jeg har egentlig alltid hatt et mindset som er skapt for business. Jeg har investert flere millioner i dette her og jeg er i ferd med å selge unna eiendom for å kjøre inn mer. Jeg har enormt tro på ideen!

Har du med deg noen investorer med på laget?

Nei, ikke sålangt, men om noen er interesert kan de jo huke tak i meg i baren under NM i Dublin. Det kan bli lukrativt. Jeg skal ikke legge skjul på det. Men det er jo et tøft marked og man vet jo aldri hvordan ting vil gå. Men jeg har kjørt all in alene sålangt i alle fall.

allin

(Andreas Høivold er all in i Indiaprosjektet sitt. Produktlanseringen kommer under NM uka i Dublin. Gled dere pokerspillere)

Blir det noe mer poker fremover da?

Ja! Jeg har flyttet til Malta og skal pendle mellom Malta og India. Som en del av promoteringen av produktet kommer jeg til å spille mye internasjonal poker fremover. Jeg gleder meg til å komme meg i gang igjen og føler at jeg har mye å gi som pokerspiller fortsatt.

Hva synes du om India?

Fantastiske mennesker, god mat og et utrolig land. Men det er mye bråk her. Folk tuter i ett når de kjører, og de kjører som gale. Og så er det mye søppel veldig mange steder. Jeg har fått kjempegod kontakt med flere her, og de er særdeles generøse og vennlige.

Hvordan står det til på damefronten? Har du kanskje fått “dosen” din for en stund?

Singellivet gjelder nok fremdeles. Jeg er jo stort sett livredd for damer etter det som skjedde i USA. Men jeg håper jo at jeg ikke vil forbli singel for alltid…

Du startet jo også kronerullingen så kreftsyke Thor Hansen så han fikk komme seg hjem til behandling. For 3 år siden ble han gitt 2 år igjen og leve med spredning i lunger, lymfe og lever. Han er still going strong og skal i år spille for Nordicbet som proff. Er du glad for at du var mannen som fikk Thor Hansen hjem fra Vegas og inn til behandling?

Selvsagt er jeg det. Thor er en fantastisk mann og jeg håper og tror at han vil leve i mange år til. Han har en grunnhelse som er helt absurd god og han har fortsatt mye liv i seg. Det kan være han er udødelig også utenom filten!

http://www.vg.no/sport/norges-pokerlegende-doedssyk-av-kreft/a/10076633/ Les mer om mirakelet her!

udødelig

(Thor Hansen. En Norsk legende som har mye å takke Andreas Høivold for. I år skal Hansen være proffspiller for Nordicbet – mot alle odds. Hele pokernorge står sammen bak mirakelmannen Thor Hansen)

Du har iallefall et stort hjerte! Det har du vist etter motgang flere ganger i livet. Spesielt etter bilulykken din. Du var jo i mange år avhengig av meget sterke medisiner pga store smerter. Men enda smiler du som oftest når man ser deg.

Jeg var totalt avhengig. Nå tar jeg ingenting lenger. Faktisk så har jeg ikke brukt noe særlig siden 2006. Morfinbaserte ting er det over et år siden jeg rørte, og det er nesten bare det som hjelper på smertene nå om dagen. Men smile prøver jeg å alltid gjøre :)

Oddsavisen ser frem til lanseringen av ditt produkt under NM uka i Dublin med stor interesse. For en ting vet vi… du gjør aldri noe halvveis. Det betyr som oftest at ting du gjør går enten til helvete eller til himmels. Vi krysser fingrene for at det går til himmels denne gangen!

Det går til himmels. Helvete har jeg lagt bak meg!

14

(Vi håper å tror vi igjen får se Andreas med alle sjetongene. Denne gangen i business.)

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress