Oddsavisen.com
Don't Miss

Walt Disney og Pokerstars går inn i brennhet Daily Fantasy Sports marked

donald

Walt Disney innleder samtaler med Draft Kings

Jason Robins, one of the founders of the fantasy sports leagues site DraftKings, at offices in Boston.

(Jason Robins er founder i DraftKings. Her sitter han henslengt på kontorpulten på kontoret til selskapet i Boston)

Walt Disney og Draft Kings har innledet samtaler for et partnerskap. DraftKings blir priset til mer enn 1 milliard Dollar. Betting på DFS er på vei til å ta av så det synger! Les mer i denne artikkelen fra Fortune.com

AMAYA GAMING (Pokerstars & Fulltilt) Kjører igang med DFS fra NFL seriestart i 2015

david

(CEO I Amaya Gaming, David Baazov, er på full fart inn i DFS markedet med sine brand. Denne mannen er ikke redd for å satse!)

Følgende pressemelding har David Baazov lagt ut:

“We have also taken the strategic decision to enter the daily fantasy sports category and are pursuing parallel tracks of internal development and strategic acquisition.

We expect to provide more details on this strategy in the second half of 2015 but see a clear crossover from poker and daily fantasy sports.

The goal is to be up before the NFL season starts. We clearly see a strong demand for it … a lot of the U.S. players that were formerly PokerStars players would like to see us launch fantasy sports”

Norske selskap i DFS står med lua i hånda

jante

(Her er den folkens. Loven som holder oss nordmenn tilbake fra internasjonal suksess. Les den og gjør motsatt!)

Vi har tidligere skrevet om både Woofbet.com og Fantasybet.com her på siden. Det er to norskeide aktører i det brennhete DFS (Daily Fantasy Sports) markedet, og de er begge på investorjakt. Fantasybet brettet seg ut i avisen, hvor de skrøt av å ha med landets beste pokerspiller samt en annen tromsøværing som har tjent hundrevis av millioner på prosjekter. Det at man da tigger 2 millioner kroner viser rett og slett at man er tjukke i huet. Hvis dere hadde hatt det minste tro på prosjektet, som dere til de grader sier i avisintervjuet, hadde disse to millene vært flekka opp for lenge siden. Det blir rett og slett bare for dumt.

2014 World Series of Poker

(Norges beste pokerspiller. Men har han baller? Skal du lykkes i business må du ta frem samme skills som du bruker på pokerbordet. Pot, repott! kjør over pakket!)

Woofbet på sin side står også med lua i hånda mens toget går fra perrongen. Det er ganske morsomt å se hvordan nordmenn til de grader blir avhengt nå det kommer til internasjonal business. Grow some fucking balls guys! Sett dere på flyet, snakk med hedgefonds, snakk med investorer og ikke gi dere før penga har kommet inn. Denne bransjen er volumkritist så det er snakk om GROW OR DIE. Selskapene som blir store tidlig vil ha de store premiepottene og de små vil aldri kunne konkurrere. Derfor må dere ut og hente inn CASH NÅ!

woof3

(Andreas Sundal & Marius Arnesen fra Bergen må snu seg om i en jævla fart om de skal få til dette her. Oddsavisen krysser fingra for at dere kommer til fornuft. Norsk innovasjon er ekstremt viktig, ikke la janteloven holde dere tilbake karer)

Oddsavisen håper vi slipper følgende resultat

rip

(Her ligger dessverre Fantasybet.com crewet. Gutta som ikke tok tak og dro frem ballene når det krevdes)

 

begravelse

(Her ligger dessverre Woofbet. Bergenserne som sto med nisselua i hånda når toget dro fra perrongen)

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress