Oddsavisen.com
Don't Miss

Vil du tjene 1000 kroner uten risiko?

tusenlapp

 

Slik utnytter du en innskudd/reload bonus til og tjene 1000 kroner

Nordiske bookmakere er inne i en skvis. Det er mange aktører i markedet som kjemper om de samme kundene og det mest brukte verktøyet de har er bonus. Hvis man husker 5-10 år tilbake i tid var det ikke mye mas fra bookmakerne og hvis man først fikk en mail pleide det og stå noe interessant der. Det og sende rene salgsmailer til kundene ble sett på som bortimot uhørt.

Tidene har forandret seg. Mailboksene til de fleste av de som spiller hoper seg opp daglig med diverse tilbud. At markedet fylles opp av nye aktører medfører at de som allerede er i bransjen må tilby reloadbonuser som matcher innskuddsbonusene til de nye.

Dette kan utnyttes av deg som spiller. Et naturlig valg er feks og se etter bookmakere som tilbyr bonuser uten og hindre for  spill med kun to mulige utfall som feks Over/Under 2.5 mål.

Oddsen er som oftest 1.90 1.90. Hvis du tar bonus på to sider som tilbyr at du kan omsette bonusen på disse spillene så er det hele ganske lett. Du spiller på et utfall på den ene siten og det andre utfallet hos den andre bookmakeren.

Hvordan det gjøres

La oss ta et konkret eksempel på hvordan du kan utnytte tilbudet til to av de nye bookmakerne i bransjen, norskeide Guts.com og Buckandbutler.com

Disse tilbyr henholdsvis 1000 og 1999 i depositbonus

De krever begge at du omsetter pengene fem ganger.

Hvis du setter inn 1000 kroner hos begge får du altså 1000 kroner ekstra og må omsette 10000 hos begge. Dette gjør du ved og sette 10 spill på over /under på 1000 kroner pr spill til oddsen 1.90 hos begge bookmakere.

Etter du har omsatt pengene på innsatsen 1000 kroner x 10 skal du ha vunnet 9000 på 10 spill og tapt 10000 på 10 spill for et totalt tap på 1000 kroner. Du har da har fått bonus på 1000 kroner hos begge bookmakerne så du vil altså sitte igjen med 1000 kroner i garantert overskudd. Hvis du har uflaks og går tom hos den ene bookien fordi du vinner hos den ene og taper hos den andre må du sette inn mer penger underveis. Disse pengene vil du få igjen til slutt når du tar ut pengene hos begge sidene når du tar ut pengene etter og ha fullført omsetningskravet.

Hentet fra Guts.com

https://www.guts.com/no/Sports/promotions

Hentet fra Buckandbutler.com

https://buckandbutler.com/no/article/sportsbuck-bonus

 

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress