Oddsavisen.com
Don't Miss

Velkommen til Oddsavisen

beat-the-odds-making-your-hand

Her på Oddsavisen vil du få tips på kamper hvor bookmakerne er feil ute og oddsen er verdt et spill. Vi er ikke i lomma til hverken Norsk Tipping eller bookmakerbransjen, vi kjører vårt eget løp som går ut på og gi deg vinnere.

Det finnes endel sider på nettet som fremstår som tipssider, men de har alle en ting til felles, de tjener penger fra annonsører via en “revenue share” modell. Dette betyr at de tjener penger når du taper penger. Dette gir en interessekonflikt da sidene ikke er tjent med at du får vinnende tips. Man kan sammenligne det med en aksjemegler som tjener penger på og at du taper penger.  Disse forumene fremstår som brukerstyrte, men det er lett og mistenke at sidene lager sine egne brukerkontoer som de bruker til og skape aktivitet på sidene sine og tipse med.

Disse sidene lager også egne oversikter over hvilke spilltilbydere som er seriøse og som du bør tippe hos. Spilltilbyderne som betaler mest får best omtale.

Den samme modellen har også Norsk Tipping delvis valgt og kopiere, og aviser som Nettavisen, VG og Dagbladet har avtaler hvor de tjener på omsetningen de driver inn til Norsk Tipping. Avisene har derfor et veldig sterkt incentiv for friste sine lesere til og spille hver dag hele året. Du har kanskje sett at avisene i de senere år har gjort mer ut av sine tipsavdelinger og kjører mye hardere på det enn tidligere. Nå vet du grunnen. Det er vanskelig for mannen i gata og forstå hvordan disse tingene henger sammen, og vi tar på oss oppgaven med og belyse disse tingene for deg som forbruker.

Det hele er en ond spiral for forbrukeren. Spilltilbyderne som drar inn flest kunder tilbyr ikke det beste produktet, men de er best på marketing.  Eller drøyest om du vil.

Her hos Oddsavisen har vi bestemt oss for og velge en helt annen strategi, vi vil sette forbrukerne først. Våre analyser av spilltilbydere vil bli gjort via ett system hvor vi lytter til brukerne samt at vi setter opp et panel av folk fra bransjen som skal få komme med sin dom.

For og bygge opp en trafikk for og få en kritisk masse til og hjelpe oss med denne jobben har vi en oppgave det nærmeste året. Vi er nødt til og gi bra informasjon til våre brukere. Med på laget i Oddsavisen har vi folk med tilsammen 50 års erfaring med oddsspill, som har vært på begge sider av gjerdet i bransjen og sitter på unik kompetanse.

Vi håper brukerne vil hjelpe Oddsavisen til og bli Norges beste nettsted for oddsspillere.

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress