Oddsavisen.com
Don't Miss

Travsjef Rune Gustavsen tjener mer enn Erna Solberg og Gerd Kristiansen

rune22

Advokat Olav Sylte heller bensin på travbålet

Advokat Olav Sylte kommer iblant med ytringer av den interessante sorten. For to dager siden kom han med en ny ytring som fikk nakkehårene til å reise seg her hos oss i Oddsavisen:

http://www.advokatsylte.no/rett-og-urett/medlemmer-er-fjols-uten-makt

sylte

(Advokat Olav Sylte setter ned foten. Det er rett og slett hinsides at Rune Gustavsen skal tjene mer enn statsministeren. Medlemmene, som er selve ryggraden i travsporten, har nå en unik sjanse å ta sporten tilbake fra korrupte ledere. Benkeforslag er meldt)

Lønnsoversikt

1,5 millioner: Statsministeren med ansvar for ca. 5 millioner nordmenn og øverste ansvaret for mange hundre tusen ansatte

erna

1,6 millioner: Sjefen i LO (demokratisk valgt leder i Landsorganisasjonen med ca. 900.000 medlemmer og ca. 200 ansatte)

gerd

1,7 millioner: Sjefen i DNT (ansatt generalsekretær i Det norske travselskap med 16.000 medlemmer og 17 ansatte -fallskjerm inkludert)

svindler

 

(Rune Gustavsen gliser godt. Mannen med det hvite håret er Wolfgang Schmitz, en av tidenes svindlere her i landet, og var Rune Gustavsen sin sjef i en årrekke. Les mer om saken her: Svindel)

Det nærmer seg ny generalforsamling i DNT med stormskritt og det er en rekke saker som bør tas opp. Benkeforslag er fortsatt lov innenfor organisasjonslivet her i landet, og Oddsavisen mener at folk som er glad i travsporten nå har en unik sjanse til å ta denne tilbake. Styret og deres øverste leder Rune Gustavsen er på vei til å drive travet utenfor stupet og dette må stoppes.

1) En feilslått avlspolitikk som gjør at det i dag fødes under 1.5 varmblodshester i døgnet gjør at vi snart ikke har hester å spille på

DNT totalt feilslåtte avlspolitikk gjør at det kun fødes 450 varmblodshester i år. Skal vi spille på gyngehester i fremtiden, Rune Gustavsen?

gynge

(Bilde fra norsk derby i 2020 om ikke DNT legger om avlspolitikken. Øyvind Grøstad har forøvrig enorme rapporter på gyngehesten i blått. Nettavisen mener den i grønt ikke kan tape..)

2) Smedheim Solan saken hvor Rune Gustavsen har utvist en enorm maktarroganse og gitt sine egne medlemmer følesen av de ikke er medlem av samme organisasjon som de som styrer den

Les om saken her:  Smedheim Solan og les den fantasiske saken her om hestetyven som stakk til Thailand: Brattås

Rune Gustavsen og DNT har vært ekstremt uproffe i behandlingen av denne saken og under dagens regelverk vil vi ikke anbefale noen som helst og være andelseier, da man når som helst kan bli lurt av den som styrer andelslaget. DNT tar ingen selvkritikk og viser heller ingen interesse for saken.

psyk

(Bigamist og hestetyv,Jan Ketil Brattås, er mannen som har fått frem at man som andelseier av travhest står rettsløs)

3) Innføringen av Ekspertenkonseptet som har satt travet i vanry

Konseptet er enkelt. Eksperter setter opp systemer og man kan kjøpe andeler via deres side eller via Rikstotos side. De som er med på konseptet tjener en prosentandel pr spill som leveres gjennom deres tipsere. Dette er lukrativ butikk for avisene som er store på nett og de har egne tipsredaksjoner for å “hjelpe” spillerne.

Rikstoto gir aktørene i “Eksperten” konseptet masse gratis reklame på sin hjemmeside og er med på og kagge sine egne kunder. Dette samtidig som de kjemper med nebb og klør for at vi skal beholde monopolet i Norge. Ansvarlig spill er viktig må vite…

grøstad

(Selvutnevnt ekspert Øyvind Grøstad. Hadde han vært i pluss på spill uten “tipstelefon” og ekspertenkonseptet?)

Vi i Oddsavisen mener det og tipse til flytende odds i utgangspunktet er en selvmotsigelse da man spiller ned sin egen odds. Hvis man virkelig var en ekspert så burde man vel heller holdt kjeft og spilt på sine gode tips selv? Omsetningen er da ikke så stor at man kan selge tipsene sine til salen uten å ødelegge for seg selv?

Disse såkalte ekspertene kan vel knapt nok kalles eksperter. Spillegale idioter om trenger inntekt for å dekke sitt eget spilleforbruk er vel mer dekkende. Regningen går til forbrukerne..

Ekspertenkonseptet får travet til å fremstå useriøst og det bør fjernes.

4) Samarbeidsavtale med avisene som i praksis lokker spillegale til Rikstoto ved bruk av ulovlige markedsføringsmetoder

Rikstoto selger eksperten via pressen. Når media begynner og ta imot spill og i praksis blir en “bookmaker” så mener vi i Oddsavisen at dette danner grunnlag for en viktig diskusjon. Spill skal foregå kun via Rikstoto, og utvite kommisjonærnettet inn mot pressen gir mer  omsetning, men det er ingen kontroll. Dette gjør at pressen hausser og blåser opp egne tall om innspilte gevinster, og fører folk bak lyset. Dette skader Rikstoto som brand og vil til syvende og sist slå tilbake på sporten. Hvorfor ikke heller betale for annonser hvor selve sporten vil bli trukket frem i et godt lys. Det som nå blir dratt frem er såkalte “traveksperter” som ikke har noe som helst med travet å gjøre. Skap heller interesse for travet ved å markedsføre sportens utøvere og travet som sport!

5)  Uverdig behandling av jentene som bærer frem Montesporten

Behandlingen, eller den manglende behandlingen, av montejentene er noe som virkelig opprører oss!

woman

(John Lennon – Woman is the nigger off the world. Ser man på montesporten så ser man at det engelske popikonet dessverre hadde rett)

Jentene vil ha profflisens, men isteden må de jobbe som amatører. Dette medfører totalt kaos. De blir nærmest tvunget til å motta svarte penger, tigge og masse om bensinpenger og til startavgift og det er vel heller ingen hemmelig at det har vært episoder hvor man har hørt om at jentene har måtte ligge til seg posisjoner og oppsitt. Mange tør heller ikke be om penger for oppsitt på de beste hestene, fordi det alltid står noen andre klare. Dette er rett og slett antifeministisk og er en direkte konsekvens av manglende styring. De aller  fleste jentene er skikkelige jenter og de står sist i køen når det gjelder de gode oppsittene. Hadde DNT styrt dette opp skikkelig ville rekrutteringen vært mye større. Problemet nå er at mange foreldre rett og slett ikke vil sende døtrene sine inn i sporten og vi kan forstå dem.

ride

(Hadde Malin Berås kunne søkt om profflisens og hatt sporten sin som levebrød så hadde hun aldri trengt å reise til Malta for å finne en sponsor. Selvkritikk ble aldri vurdert hos DNT. De gikk til angrep på Malin Berås og ungjenta har garantert hatt mange søvnløse netter det siste året)

Malin Berås saken har også irritert oss grådig. Alenemoren fra Sørlandet som er en av våre beste utøvere måtte lete etter alternative sponsorer for å få hjulene til å gå rundt. Valget falt på et nettcasino fra Malta. Etter det ble hun utsatt for en massiv hetskampanje fra DNT og toppfolk i Rikstoto og hun ble nærmest hengt ut som hun var satans egen datter. Vårt tips til Rune Gustavsen? Ta en kikk i speilet..

6) Underkommunisering av innholdet i den nye avtalen vedrørende det nordiske spillesamarbeidet

Den nye avtalen mellom de nordiske landene fikk svenskene til å juble. Det utrolige er at også Rikstoto og DNT jubler etter denne dealen ble inngått.

Harald  Dørum, Rikstoto:”

Det er ekstremt viktig for det nordiske samarbeidet at vi fikk på plass en ny avtale, og det var fra vår side viktig å få til en avtale med lenger tidshorisont enn ett år. Dette er en viktig avtale både sportslig og spillemessig.Den nye avtalen har elementer som samlet sett blir dyrere enn nåværende avtale, men allikevel innenfor forsvarlige rammer”

dørum

(Sirkusdirektør i Rikstoto, Harald Dørum)

Atle Larsen, DNT:

“Det ville vært for ille om det som gjennom mange år er bygd opp skulle bli rasert, men heldigvis kom vi i mål. Rikstoto og DNT har stått side om side, og da er det ekstra deilig å lykkes. Dette er en veldig viktig avtale for hele hestesporten. Den ble noe dyrere enn den forrige avtalen, men i forhold til det opprinnelige utspillet til ATG, så ender den opp langt billigere – og avgjort på et nivå som vi kan leve med”

larsen

(Atle Larsen mener  vi har fått en deal vi kan leve med. Men hvorfor blir ikke avtalens innhold offentliggjort?)

Det folk i travet  lurer  på er:  Hva er egentlig dealen? Hvor mye blir det norske travet tappet for av utenlandske aktører?

Hvor fornøyde kan DNT/Rikstoto egentlig være? Hvis man har lyst å selge noe for en million og den andre parten tilbyr en krone og man får “prutet” det opp til 5 kroner, har man da gjort en god jobb?

psyk

 

( Hestetyv Jan Ketil Brattås er nå gift  i både Norge og  Thailand, vi gratulerer)

Poenget er at det blir underkommunisert hva som egentlig er innholdet i avtalen. Slike ting bør opp og frem på bordet, og det viser nok en gang maktarrogansen til de som styrer travsporten!!!

7) Behandlingen av Atle Hamre hvor DNT setter seg over rettssystemet

Atle Hamre har sonet sin straff. Hvis Nokasraner  Kjell Alrich Schumann ønskes velkommen tilbake så bør vel Atle Hamre det også? Vi har et rettssystem som straffer folk i Norge. Det er ikke DNT sin oppgave å dømme folk. Hadde det vært snakk om sedelighetsforhold som feks en serievoldteksmann eller en kjent pedofil så hadde saken stilt seg annerledes, men her snakker vi om en av sportens desidert mest fargerike utøvere som tross alt ikke har drept eller voldtatt noen. VG gjorde en undersøkelse for kort tid siden og rundt 4 av 5 av de som stemte, mener at Atle Hamre bør få en ny sjanse. Det synes også Oddsavisen.

DNT har også prøvd å innføre en ny rettspraksis. De presser Frode Hamres bror med sanksjoner hvis Atle Hamre blir observert i banen. Er DNT hevet over norsk lov?

hamre3

(Atle Hamre har sonet sin straff. Oddsavisen og travfolket mener han bør få en ny sjanse)

http://oddsavisen.com/atle-hamre-har-tatt-sin-straff-na-bor-han-fa-kjore-travlop/

 

Snart er det ny generalforsamling i DNT. Oddsavisen oppfordrer alle som er glad i sporten til å benytte sjansen til å få fjernet Rune Gustavsen fra norsk travsport. Dette er en sjanse de som bryr seg om sportens fremtid ikke bør la gå fra seg.

styret

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress