Oddsavisen.com
Don't Miss

Travfolket i harnisk etter Smedheim Solan dom

solan

 

Ingen forføyning mot Solan

Smedheim Solans start i Kongepokalen på lørdag er ikke i fare. Drammen Tingrett finner ikke grunn til å ta til følge begjæringen om midlertidig forføyning. Saksøkerne ble i tillegg pålagt å betale Jæren Hingst 40 000 kroner i saksomkostninger. Hele kjennelsen leser du her.

Ikke på noe punkt valgte retten å ta hensyn til saksøkerne (Odd Erik Trønnes, Mette Solli, Odd Martin Aune, Knut Arne Tellebon, Steinar Johan Myhre, Margot Sollie og Jens Skancke Langen) sine synspunkter i begjæringen om midlertidig forføyning.

Retten fastslår at saksøkte (Jæren Hingst AS) har vunnet saken «fullt ut» og at saksøkte skal få full dekning for nødvendige sakskostnader. Saksøkte fremmet et krav om 57 000 kroner isaksomkostninger. Retten reduserte dette til 40 000 kroner.

Det betyr at at saksøkerne fra Stall Tronsmyra må betale Jæren Hingst AS 40 000 kroner.

Dommen i sin helhet:

http://www.tgn.no/images/Diverse2015/SmedheimSolan_001.pdf

 

røros

(En sorgens dag for Røros. Smedheim Solan suksess kunne medført byfornyelse og en skikkelig oppgradering av disse gamle morkne husene)

 

nudler

(Profesjonelle demonstranter er allerede igang med å sette igang et fakkeltog og en pilegrimsferd fra Røros til Bjerke Travbane for å få sparka styret i DNT)

DNT gjør andelseiere av travhester rettsløse

Dommen fra Drammen Tingrett, som forøvrig vi i Oddsavisen ikke ser på som en seriøs avtalepart, gjør alle andelseiere av hest rettsløse. Dommen danner en presendens som gjør at vi nå vil miste en rekke folk som investerer i prosenter i en hest, rett og slett fordi de kan bli rundlurt og kjeltringene vil få medhold i rettssystemet.

Vi har tidligere skrevet om den enorme korrupsjonen i DNT i flere artikler.

Les mer om DNT sjefen her:

Artikkel 1

Artikkel 2 ( Her kan man se hvordan DNT sjefen har jobbet for en storsvindler)

Artikkel 3

Les gjerne også mer på facebook gruppen “TRAVAVL” hvor folk er i harnisk på denne linken

https://www.facebook.com/groups/travavl/?fref=ts

Denne farsen tar altså ingen ende. En psykisk syk person fra Trøndelag har dratt til Thailand og lurt x-kona og gode venner fra Røros som har investert i Smedheim Solan fra Trondsmyra. Kyniske folk i DNT og Jæren Hingst AS burde skamme seg.

stian

(Dommer Stian Oddbjørnsen. Hadde det vært opp til Oddsavisen hadde han ikke engang fått dømme bedriftsfotball. Kanskje trodde krølltoppen det var 1 April. Oddsavisen skal kjøpe en kalender å sende dommer Oddbjørnsen slik at han ikke gjør slike tabber igjen)

Oddsavisen med tilbud til Jæren Hingst AS

Gi tilbake Smedheim Solan til sine rettmessige eiere nå og dere vil unngå eventuelle represalier. Dette er en sjanse dere rett å slett ikke bør la gå fra dere. Oddsavisen freelance journalist Per Magnus Bing er for tiden i Costa Rica og har i dag sjekket i alle store matkjeder og har ikke funnet svartpølse. Her ser han en mulig businessmulighet og kan slå to fluer i en smekk med Jæren Hingst AS.

svartpølse

 

To alternativer til Jæren Hingst AS

1) Gi tilbake Smedheim Solan til sine eiere

2) Flytte til Jan Mayen hvor det er naturskjønne omgivelser

 

jan mayen

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress