Oddsavisen.com
Don't Miss

skatteamnesti for pokerspillere

Taxisjåfør Pål Eide fra Bergen er mannen som er mistenkt for omfattende skattesvindel i Bergen. De siste dagene har politiet brukt på å kartlegge pokermiljøet for å få ut mest mulig informasjon. Mange kjente fjes fra pokermiljøet har blitt ringt opp og det er tydelig at Økokrim legger ned store ressurser i denne saken.

eide

(Pål Eide jobber som taxisjåfør å spiller ikke poker lenger. Nå skal de statsansatte nok engang “leke dyktig” og ødelegge livet til en tidligere pokerspiller. Hva med å lage lover å regler som folk kan forholde seg til isteden)

Denne saken er nok et bevis på hvordan staten opererer mot, gjerne pensjonerte, pokerspillere. I en 7-8 års periode fra 2000 til 2007-2008 var det en rekke nordmenn som vant på poker. Grunnen til det var at det var enorm verdi fordi det kom nye spillere til bordene hele tiden. Når veksten begynte å avta og folk ble bedre så ble de fleste nordmennene borte fra de høye bordene på nett. Oddsavisen tror også at vi kan hatt en eller flere muldvarper i pokermiljøet, men det er en annen sak.

purken

(Når det virkelig gjelder så leverer ikke Onkel Politi, som denne gummibåten fra Utøya fint oppsummerte for hele det Norske folk. Men plage folk er de dyktige til. Nå har de fått i oppgave å kartlegge pokermiljøet i Bergen og få folk til og gi mest mulig info om Pål Eide. Vi håper folk bruker huet. Som Arnulf Øverland sa; Du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv)

telefonen123

 

(Politiet har kasta seg over telefonen og ringer nå rundt for å kartlegge pokerspillere. Flere hoder vil rulle. For deg som ikke har lyst at staten skal ta alt du eier kan du jo lese denne artikkelen. Vår eminente freelance journalist Per Magnus Bing er en av Norges fremste eksperter på gambling og skatt. Ta gjerne kontakt på pmbing@oddsavisen.com for rådgivning)

Cashgame poker er per i dag definert som et lykkespill av staten. Dette er grunnen til at det aldri har blitt lagd et skikkelig opplegg for pokerspillere. Det er jo ingen som kan gjøre lykkespill til næring? Det som ble kommunisert fra skattemyndighetene var enkelt og greit – Alle potter under 10000 er skattefrie. Men i ettertid har de isteden bestemt seg for å kalle pokerspill for næringsvirksomhet og kreve skatt for alt som er blitt vunnet BRUTTO, uten og ta høyde for utgifter. Dette samtidig som de bruker trumfkortet om at poker er et lykkespill i retten, slik at poker ikke går under lovgivningen for tankesport eller ferdighetsspill. Det er rett og slett vannvittig om man tenker på det. Staten har altså lover som gjør at de vinner i begge ender, og de har uendelig med ressurser så veldig få orker å stå imot.

skatt111

(Skattemyndighetene jubler sammen med politiet etter at de har fått nok en pokerspiller i klypene)

Oddsavisen mener at det eneste rette å gjøre når det gjelder skatt på poker er å gi pokerspillere skatte amnesti frem til dags dato pga et manglende lovverk når det gjelder poker og skatt. Dagens lovverk er helt latterlig og helt umulig og forstå. Det er ofte debatt på forumer om dette her og det er sjeldent to personer tolker loven likt! Men for å dekke over egen uduglighet setter politikerne skattevesenet og politiet for å plage folk. Det hele fremstår idiotisk og strider mot den kollektive rettsoppfatningen til mannen i gata.

Lodden123

(Johnny Lodden er en annen kjent pokerspiller som har kjempet en har sak mot staten når det gjelder skatt. Les mer her)

Modellen med skatteamnesti som staten har brukt for å folk til og å oppgi hvilke verdier de har i skatteparadiser har vært en suksess. Hvorfor ikke gi pokerspillere den samme sjansen? Det er jo staten selv som har satt folk i dette uføret med sin kollektive udugelighet. Hvorfor ikke gjøre rett for seg ved å lage skikkelige lover og gi amnesti på pokergevinster frem til datoen hvor den loven blir innført?

nettpoker

(Slik ender pokereventyret for nordmenn som vant på nettpoker om staten får det som de vil. Raserte familier og mange nye pasienter til psykisk helsevern er resultatet)

siegel2

(Sondre Sagstuen kommer fra en ressursterk familie og driver stort innenfor casinobransjen. Han har bestemt seg for å kjøre sin skattesak for hobbyspillet sitt helt til topps i rettsystemet. Mange norske pokerspillere følger denne saken med stor interesse. Vanlige folk har ikke råd og ressurser til å utfordre staten og setter sin litt til forretningsmannen og hobbyspilleren fra Gjøvik)

Oddsavisen har vært i kontakt med Pål Eide og han er en meget nedbrutt mann. Familien og nære venner slår nå ring rundt mannen for å hjelpe han gjennom denne prosessen mot staten. Vi håper askøymannen kommer seg gjennom dette her.

brunos

(For de av dere pokerspillere som lurer på hva som blir servert når man blir arrestert, så var det knekkebrød med brunost sto på menyen i fengselet,ifølge Pål Eide. Taxisjåføren fra Askøy kunne også melde fra om at madrassen var ganske hard så det tar tid og finne en komfortabel stilling)

eskeland

(Oddsavisen sender utfordringen til pokerpresident Sigurd Eskeland! Lag et forslag for fullt skatteamnesti for nettpokerspillere og få opp et helt nytt lovverk som folk kan forholde seg til)

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress