Oddsavisen.com
Don't Miss

Se opp for mobiltelefoner på pokerklubben din

 

Det finnes både seriøse og useriøse aktører i livepokermarkedet i de store byene i Norge. Ny teknologi har gjort juks mye enklere de siste årene, og lagene blir selvsagt ikke filmet som på et seriøst casino.

Vi har tidligere skrevet om hvordan mafiaen opererer på klubbene i Oslo. Dette er først og fremst fordi raken er altfor høy. Dette er grunnen til at du ikke vinner mye selv om du spiller mot fisk. Prøv og legg merke til hvor mye som går bort i rake neste gang du tar en tur på klubben, eller eventuellt under NM-festen i Dublin. Eller “NM i rake” som er økenavnet til NM prosjektet til Frode Fagerli blant yrkesspillerne.

rake

(På pokerklubbene i Norge er gjerne uttakshullet enda mindre og rakehullet enda større i bøtta)

runarn

(Runar Normann mener man skal være forsiktig på pokerklubbene)

Vi ba tidligere fotballproff Runar Normann om noen kommentarer og den tidligere driblekunstneren oppfordrer folk til å passe seg!

“Det har alltid vært mye juks på poker. Flere av nettverkene online er jo manipulert. Ny teknologi vil selvsagt føre til mer juks også live. Det er mye penger i poker og der det er cash vil det alltid være kjeltringer som vil prøve å lure til seg en kakebit.. Krev at mobilene skal legges i en bøtte ved utgangsdøra på klubben!”

Nå er det ikke lenger bare raken som er et problem. Du må også se opp for juks, for med ny teknologi har det kommet nye muligheter for juks. Så hvordan skal du forholde deg til dette?

Vel, be klubben du spiller på nekte for å ha fysiske ting på bordet utenom kort og chips. Mobiltelefoner, nøkler, lighter, sigarettpakker og chipsbeskyttere kan inneholde en juksesoftware eller et lite kamera. Be også om at alle på klubben tar en skikkelig kikk på lokalene og spesielt bordene. Det finnes i dag spionutstyr med kameraer som er mindre enn et knappenålshode. Her gjelder det å passe seg og fjellvettreglene gjelder. Bedre føre var enn etter snar!

woody

(Vi anbefaler alle pokerspillere og være forsiktige. Man vet aldri hvor man kan bli utsatt for juks. Her ser vi turneringsspiller Rolf Woods slik vi kjenner han best. Med stor stack og et ekstremt fokusert ansikt som formelig lyser av intelligens. Rolf Woods er en av flere nordmenn som spiller poker på et høyt nivå og garantert er blant de aller beste i verden)

Les gjerne artikkelen om jukseskandalen Oddsavisen var med på å avdekke i høst på denne linken

 

 

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress