Oddsavisen.com
Don't Miss

Rune Gustavsen (DNT) er travdiktatoren som hater arbeidsfolk fra Røros og alenemødre

korrupt

Oddsavisen er i støtet om dagen, og vi har vist at vi er et mediehus som tar folket på alvor. Vi har motatt anmeldelser, trusler og støtende eposter, men vi velger å stå last og bram for konseptet vårt. Martyrdøden er mer interessant for oss enn å bremse. Korrupsjonen rundt vårt spillemonopol er enorm og grunnen til dette er at avisene er i lomma på monopolistene. Det er ingen som har interesse eller tørr å skrive om dette her.

Tidligere i høst skrev vi en sak om sørlandsjenta Malin Berås, en alenemor som ble fryst ut av DNT og deres sjef Rune Gustavsen. Den saken viser hvordan pampene opererer og hvilken makt de sitter på.  Vi her på Oddsavisen har fulgt med på Malinsaken og vi kunne presentere en virkelig gladsak for våre lesere for et par uker siden. Malin klarer seg nemlig bra i jobben hos LeoVegas på Malta på tross av at parasittene i DNT har prøvd å forpurre hverdagen til den billedskjønne blondinen. Oddsavisen ønsker både Malin Berås og Limerick godt nytt år.

limerick

(Amatørtrener Malin Berås tok seg jobb for et firma på Malta som opererer innenfor casinomarkedet på nett. Dette ble for mye for diktator i DNT Rune Gustavsen, som startet en prosess for å fjerne den blide sørlandsjenta fra travsporten. Nå viser det seg at Rune Gustavsen selv har svin på skogen. Vi vet at Malin Berås ikke er typen som bærer nag til folk, men hun blir nok ikke lei seg om diktatoren nå fjernes)

golden

(Johan Golden som diktator. Vi her i redaksjonen til Oddsavisen tror DNTs sjef Rune Gustavsen har vært en sterk inspirasjonskilde for Team Golden når de skulle lage dikatorkarakteren. Vi har ikke ikke fått tak i Johan Golden for en bekreftelse så dette er ingen dokumentert påstand)

Selv om Malin saken er stor så er saken vi presenterte i går endel større. En mann med tydelige psykiske problemer ville selge en hest som var eid av et andelslag på Røros. Andelslaget prøvde å stoppe dette ved å gå direkte til DNT, men hos Rune Gustavsen møtte de DØVE ØRER. Det som gjør saken pikant er at kompisen til Gustavsen, Andre Ringelien, var mellommann ved salget. Hans kompis, dopingrytteren Geir Gulliksen, var mannen som kjøpte hesten. Les mer her

psyk

(Jan Kjetil Brattås er nå gift med en jentunge som kunne vært hans barnebarn. Pumpoy Brattås blir kanskje å se på Leangen på V75 kjøringer om parret får papirarbeidet på plass med DNT. Det kan nok bli et artig syn blant skinnvester, barter og karsk – Hestetyven & Thaibruden. Vi her på Oddsavisen tror faktisk at om noen samtidshistorikere skriver hele historien her kan dette være det største kulturinnslaget fra midtnorge siden Bør Børson)

harald

(Kong Harald er monarkiets høyeste leder i Norge og er en mann dikator Rune Gustavsen ikke kan touche. Det skal bli interessant og se om folkekongen tar opp Smedheim Solan saken i sin tale i kveld. Hvis det skjer vil vi her på Oddsavisen åpne våre hjerter å donere 100 000 kroner til et veldedig formål. Feks et fakkel eller rosetog for å få fjernet Rune Gustavsen som leder av DNT kunne vært en interessant investering i så måte)

smedheim

(Smedheim Solan selv benytter annledningen til å ønske 2 og 4 bente venner et godt nytt år her på Oddsavisen. Den unge hesten har vært som et fosterbarn som ingen vil ha den siste tiden og blir sendt rundt fra gård til gård. Dette her er helt typisk. De voksne krangler og barna lider. Hva med å tenke litt på Smedheim Solan? La nå guttungen få komme hjem til favorittgulerøttene sine på Røros!)

 

perdanielesen

(Oddsavisen håper nå at advokat Per Danielsen kan komme på banen og hjelpe til. Her trengs det nemlig juridisk hjelp fra et skikkelig advokatgeni slik at vi kan få stoppet griseriet)

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress