Oddsavisen.com
Don't Miss

Pokerikonet Johnny Lodden opp til endelig bevis i Monte Carlo

Johnny_Lodden

VGTV har sendt poker fra Monte Carlo i snart en uke med kommentatorer fra pokerforbundet. Sendingene har vært veldig interessante å følge, spesielt de siste dagene. Vårt store pokerikon Johnny Lodden har storspilt og er faktisk mannen som har flest chips før dag 5 med 16 personer igjen. Feltet som står igjen har masse likhetstrekk med FN, det er nemlig folk fra i alt 12 nasjoner blant de 16 som står igjen. Vi tror dog ikke Johnny Lodden kommer til å fremstå som noen diplomat, her kommer han til å kjøre det remmer og tøy kan holde så dette her blir det beste tv showet siden VM i Brasil og Felix Stephensen sitt finalebord i Las Vegas i høst!

lodden

(Lodden fra Main Event i poker VM i 2010. Der ble han nr 27. Det er en av mange sterke plasseringer i karrieren til korkunsteren fra Jørpeland)

Johnny Lodden er en av de aller største stjernene i poker, og er enda større utenfor landegrensene til Norge. Det finnes et eget spill som heter “What does Lodden think” som er oppkalt etter ham og han er en av få proffer som har fått bli igjen i Pro Teamet til Pokerstars etter de begynte “oppryddingen”.

Det som gjør Lodden til en stor publikumsfavoritt i tillegg til hans vinnende vesen er at han har en enorm karriere bak seg med masse opp og nedturer, og livet hans vil kanskje en dag bli solgt til et stort filmselskak? Han var en av toppspillerne i limit på nettet, klarte omstillingen til NLHE og ble en av verdens beste headsup spillere den gangen det virkelig gikk hardt for seg online, og folk faktisk spilte med sine egne penger.

lodden2

(Lodden – ikonet fra Jørpeland som har vært gjennom alt tankesporten poker har by på av opp og nedturer)

Han gikk i veggen med et brak da han ble lurt av spillere som så kortene til motspillerne. Det var mange som gikk i veggen både økonomisk og ikke minst psykisk på midten av 2000 tallet når både pokersider og hackere herjet som verst. Men en mann kom tilbake av de norske. Johnny Lodden. Resten er i dag enten bust, sitter med stor skattegjeld, spiller live, eller har skaffet seg stemplingskort og blitt samfunnsborgere.

Lodden er fortsatt med i gamet. Han er nå en av verdens beste turneringsspillere. Dette er det ingen som helst tvil om, han har hatt enormt utur i avgjørende situasjoner og har utrolig mange plasseringer nærme de store pengene i EPT, og har også et utrolig run i Main Event i Vegas hvor han ble nr 27 i 2010. Lodden Wikipedia

helge

(Er Lodden karate kid så er Helge Larsen Mr Miyagi. Det var nemlig Doktor Larsen som spottet det enorme talentet til Lodden allerede før myndighetsalder og tok han inn under sine varme myke vinger)

Lodden har også kjempet en hard kamp mot myndighetene. Egentlig er det bortimot umulig å være pokerspillere å bosatt i Norge, men Lodden har klart det i en årrekke. Staten tok fra han leiligheten samtidig som han ble lurt på nettet. Denne påkjenningen må ha vært helt enorm, man må selv være spiller og ha spilt på et visst nivå for å kunne sette seg inn i den såkalte “livstilten” rogalendingen har gått gjennom. Johnny Lodden i kamp mot staten og denne Lodden vant skattesaken er de to sakene vi har skrivd om dette tidligere.

Det er noen gode spillere igjen, men Oddsavisen bryr seg ikke. Lodden kommer til å komme seg inn på finalebordet med en bra stack om han ikke har veldig utur i situasjoner hvor sjetongene er skyvd inn og man må stole på fru fortuna.

Her er chipcount for dag 5:

Johnny Lodden, Norway, 2,293,000
Markus Ross, Germany, 1,815,000
Adrian Mateos, Spain, 1,635,000
Koichi Nozaki, Japan, 1,582,000
Hady El Asmar, Lebanon, 1,530,000
Muhyedine Fares, Senegal, 1,280,000
Ole Schemion, Germany, 1,178,000
Lyndon Basha, United Kingdom, 1,070,000
Dmitry Ivanov, Russia, 994,000
Anton Astapau, Belarus, 896,000
Romain Paon, France, 782,000
Christopher Frank, Germany, 645,000
Jose Carlos Garcia, Poland, 523,000
Juan Martin Pastor, Argentina, 450,000
Tom Hall, United Kingdom, 249,000

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress