Oddsavisen.com
Don't Miss

Peter Jepsen har svindlet danske pokerspillere for mange millioner

Dansk politi er igang med og etterforske Peter Jepsen for en enorm trojan-svindel hvor han skal ha stjålet enorme summer fra highstakes spillere ved å se kortene til motparten. Peter Jepsen har vært en kjent figur i det danske pokermiljøet i en årrekke og han skal ha utnyttet sin posisjon til og lure kjente pokerspillere. Han har jobbet så systematisk at han har hjulpet spiller med å få tak i billig datautstyr. Torben Koldbrog fra den danske motsatsen til Økokrim sier i en kommentar til pressen at ingen siktelse er tatt ut, men at saken etterforskes.

jepsen

 

(Peter Jepsen tenker. Det er ikke like lett når man ikke ser motstanderens kort)

Blant de som kan ha blitt lurt finner vi blant annet skandinavias desidert største gamblerkjendis, Gus Hansen. I tillegg til Gus skal også en rekke andre danske pokerkjendiser og highrollere hatt sosial omgang med Peter Jepsen.

gus

 

(Gus Hansen er at flere offer for Peter Jepsens svindel. Han er kjent for å være personen som har tapt mest på nettpoker på sider hvor det bokføres offisielle resultater. Nå kan det vise seg at tallene til Gus Hansen kunne vært bedre om han ikke hadde vært kompis med svindler Peter Jepsen)

Mye rykter svirrer i miljøet og Oddsavisen har fått info om at svindleren har rømt til Dubai fra flere kilder. Det er nok endel sinte folk i tillegg til politi som er ute etter Peter Jepsen nå og det kan umulig være moro for dansken i disse dager. Som kjent kommer jo gjerne den sure svie etter den søte kløe.

dubai

(Jul i Dubai? Eller kanskje i Australia. Peter Jepsen kommer nok ikke til og si til mange hvor hans neste stopp er på reisen. Oddsavisen antar at Peter Jepsen har gjemt unna endel penger i diverse skatteparadis, og at det nå er et kappløp med tiden for å få ut cashen før det danske økokrim tar beslag i svindleren midler)

Mye som skjer akkurat nå i gambling og spesielt poker. På onsdag kom gladnyheten om at poker endelig er lov i Norge, men Atle Hamar og lotteritilsynet har kommet med en rapport som får nakkehårene til å reise seg på norske nettspillere. Nå begynner nemlig krigen mot online gambling. Les mer om saken her

Slike skandaler som dette her er selvsagt ikke bra for nettpoker. Vi har tidligere hatt en hackerskandale hvor en gjeng fra Gøteborg har stått sentralt her i Norden, og at det nå også er en,og sogar kanskje flere dansker som også har drivd med slikt juks, ja da skjønner man jo mer og mer om hvorfor folk har gått bust på nettpoker. Det tidlige Norske highrollermiljøet kan man si mye rart om, men at de var flinke på datasikkerhet kan Oddsavisen med sikkerhet slå fast at så ikke var tilfelle. Oddsavisen anbefaler pokerspillere og ha en helt egen maskin kun dedikert til spill og ikke bruke den til noe som helst annet. Det er så mye hacking og dritt der ute at man må sette sikkerheten på dagsorden.

BREAKING NEWS: http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/11268853  SIKTELSE ER TATT UT.

hersvik

(Det joviale highrollermiljøet fra et tiår tilbake gikk alle busto. Kanskje det var pga hacking og ikke bare pga dop og dårlig spilling?)

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress