Oddsavisen.com
Don't Miss

Pål Eide går til hellig krig mot staten – får med seg kjendisadvokat på laget

Taxisjåfør Pål Eide har ikke kjørt taxi i dag, han har isteden brettet opp ermene, og bestemt seg for å kjøre løpet ut mot staten. Vi har tidligere omtalt denne brennhete saken og kommet med forslag til staten om å tilby skatteamnesti for pokerspillere, grunnet manglende lovgivning som har skapt enorme problemer for en rekke mennesker rundt om i landet vårt.

eide123

(Pål Eide.Her avbildet i en noe yngre utgave. En folkefiende eller en jovial kar fra Askøy? Døm selv)

Både Pål Eide og hans thailandske kone ble hentet av politiet og frittet for informasjon. Pål Eide måtte sove over på glattecella etter nærmere 15 timers avhør. I tillegg tipset politiet sine kilder i bergensavisene slik at de fikk opp saken i mediene. Dette var strategi fordi de ringte rundt til mange pokerspillere samme dag. Dette var en planlagt strategisk aksjon fra politiets side hvor målet var og få ut mest mulig informasjon, mens de holdt askøymannen i sin varetekt. Det var selvsagt også et ekstra pressmiddel at Pål Eides kone også ble hentet av politiet.

sukkerspinn

(En annen velkjent profil i pokermiljøet Ronny Helle Rivedal, måtte trøstespise sukkerspinn når fikk nyheten om at politiet og skattemyndighetene har satt pølseklypene i Pål Eide)

Men nå har Eide bestemt seg, her skal man ikke legge seg flat. Med seg på laget tar han med seg Elisabeth Myhre, advokaten som vant pokersaken i Drammen. Les mer om det her http://no.donkr.com/news/intervju-med-advokat-elisabeth-myhre-fra-advokatfirmaet-staff-5548 

myhre

(Elisabeth Myhre, kvinnen som satte igang legaliseringsprosessen for poker når hun vant saken til Geir Egholm. Nå skal hun hjelpe Pål Eide)

Vi har vært i kontakt med Pål Eide og bistått han med hjelp i dag, og nå blir det altså fullt kjør både i medier og juridisk. Man kan regne med å se Pål Eide i mediene fremover er vår spådom. Med Elisabeth Myhre og mediehuset Oddsavisen i ryggen håper og tror vi at Pål Eide kan gi staten en match. Han har iallefall gode kort på hånda uten at vi skal røpe for mye.

teigen

(Jan Teigens er optimist. Det er også Oddsavisen på Pål Eides vegne. Makan til forsøk på justismord skal man lete lenge etter. Oddsavisen teamer nå opp med Pål Eide og går til krig mot staten. Dette kan bli en interessant sak å følge for våre lesere)

aasen

(Bodøværingen Jarle Aasen har også begynt å sette seg inn i saken og synes det hele virker hårreisende)

 

 

 

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress