Oddsavisen.com
Don't Miss

Ørjan Skommo er pokerspilleren som aldri slutter å lære

skommo

Å vinne poker NM en gang er lett.  Om ikke lett, så i alle fall mulig om man har flyten. Vinner man NM to ganger er det ikke lenger en tilfeldiget. Ørjan Skommo er mannen som har bevist under NM uka i Dublin at poker er et ferdighetsspill. Vi er stolte av å kunne presentere intervjuet med denne pokerspilleren, om man kan kalle han en “spiller” da. Vi er usikre på om det er rett å kalle ham det.

2. plass main 2009
1. plass main 2011
3. plass turbo 2014
1. plass 8-game 2015

Det å vinne main event og komme på annen plass i main event viser enorm styrke. Når man så topper det hele med å vinne 8 game, 8 forskjellige spill, så er det ikke lenger snakk om tilfeldigheter. Kanskje er Skommo rett og slett landets beste pokerspiller?

skom

(Selv VM kongen Northug bøyer seg i støvet for kongen av norsk turneringspoker. Det er tross alt endel fler pokerspillere enn aktive langrennsutøvere. Karsk fungerer kanskje fortsatt bedre enn konkurrenten Red Bull?)

Ørjan Skommo, hvor lenge har du spilt poker?

Spilt poker siden jeg var 17 år, så det blir vel 10 år.

Hvor mange ganger har du spilt under NM uka?

Dette er mitt åttende NM.

Hva er hemmeligheten bak suksessen?

Jeg vet ikke helt om det er noen hemmelighet. Har brukt mye tid på poker, og bruker da også tid på å studere spillet, diskutere taktikk med andre, og se på coaching videoer.

Skal du spille under det  første lovlige norgesmesterskapet i Oslo i september?

Det skal jeg!

Fortell om den beste utdragingen du har gitt bort under Dublin-uka?

Utdragning? Jeg får på penga best jeg:)

 

hatt

Oddsavisen tar av seg hatten for Ørjan Skommo. Sponsorer og stakere i bransjen bør kjenne sine besøkelsestid. Denne mannen bør sendes ut på verdensturne!

 

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress