Tyrkia til EM som beste treer

October 28, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

pinnaclesports

Tidligere i dag skrev vi “Tyrkia kan i tynn teori slå følge som beste treer på bekostning av Ungarn”. For at det skulle skje måtte Tyrkia slå Island, samtidig som Kasakhstan måtte vinne i Latvia. 

Det så ikke veldig lyst ut for Tyrkia, som fikk Tore utvist i det 78. minutt. Men, like før slutt scoret Inan vinnermålet. Kasakhstan scoret kampens eneste i Latvia etter 65 minutter. Kasakhstan passerte dermed Latvia, noe Tyrkia tjente fire poeng på treertabellen på. Ungarn må dermed ut i playoff, der de kan møte Norge. 

Norge må altså ut i playoff etter det fortjente tapet i Italia. De seedede i playoff blir i følge footballseeding.com: Ukraina, Sverige, Bosnia-Hercegovina og Ungarn. De useedede skal være Danmark, Irland, Norge og Slovenia.

Vi spilte på Italia i dagens oddstips. Det var mye på grunn av at de trengte seier for å kunne bli seedet i EM. Italia forsatte å angripe på 1-1 og fikk seiersmålet, men Belgia fikk flere rankingpoeng enn Italia med 3-1-seieren hjemme over Israel, og Belgia blir seedet på øverste nivå i EM, sammen med Frankrike, Spania, Tyskland, England og Portugal.

Dersom Norge kommer seg til EM etter playoff, med maks tur, mot Ungarn, vil Norge ble seedet på fjerde og siste nivå i EM-trekningen. Der finner vi også Wales, som er nr. 8 på FIFA-rankingen. Sjansen for at Norge kommer til EM er nå på 35-40 %, altså om lag på det samme som det var før kvalifiseringen startet. Den største skuffelsen var selvfølgelig Nederland. Hellas gikk det også veldig dårlig med. Albania og Island de største positive overraskelsene. Moro med EM blir det uansett, men artigst blir det selvfølgelig om Norge kommer med, kanskje i gruppe med Tyskland, Italia og Polen.. 

 

Tagged with:

Leave a Comment