Oddtips 26/9 – Sunderland ser nitriste ut

October 28, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

pinnaclesports

Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom tre og 30 per dag. Vi tar utgangspunkt i oddsen som tilbys av spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

Det er mye å sette tennene i dag også og dermed mange kamper å unngå. Sunderland ser skrøpelige ut, mens motstander Manchester United har fått opp farten. Vi setter pengene på at United og Martial (bildet) vinner med minst tre mål. I denne Asian Handicapvarianten får man tilbake innsatsen dersom hjemmelaget «bare» vinner med to mål.

Oddstips for lørdag:

16:00 Manchester United – Sunderland               Markedsodds: 1,22 – 6,69 – 14,13

Spill: AH -2 H til 2,10 hos Pinnaclesports.

Eng. PL. Sunderland er nesten i egen klasse og de vil få det svært tøft. To poeng har det blitt. Forrige helg kom de aldri tilbake etter to tidlige baklengsmål i Bournemouth. Tirsdag røk de 1-4 hjemme for Manchester City i ligacupen og den var avgjort etter en drøy halvtime. På skadefronten ser det bra ut, men Rodwell (m) og Defoe (a) er usikre. Manchester United har 4-1-1. 3-1-seieren hjemme over Liverpool ble etterfulgt av 3-2-seier borte over Southampton og Ipswich ble greit slått 3-0 hjemme i ligacupen. Martial (a) har allerede blitt en svært populær ung mann. Rojo (f) og Shaw (f) er skadet, men her skal ikke United forsvare seg så mye.. Vi mente West Ham-seier til over 13 i odds borte mot City søndag var interessant. Her er oddsen omlag den samme, men i denne kampen er det vel absolutt ingenting som taler for B. En seier med tre-fire mål til Manchester United er sannsynlig og da er en Asian HC-variant med -2 H til 2,10 hos Pinnaclesports tingen. Da får man innsatsen tilbake dersom vertene vinner med to mål.

Pinnaclesports tilbyr: 2,10 – 1,85 (kl 09:00)

Bet 365 tilbyr: 2,02 – 1,77 (kl 09:00)

Betsafe tilbyr:

Øvrige analyser: (flere kommer)

13:30 Milton Keynes Dons – Derby            Markedsodds: 3,64 – 3,54 – 1,98

Eng. Championship. MK Dons er med 2-1-5 så vidt over streken, men de er poengløse i fire kamper på rad. 1-2 borte for Burnley ble etterfulgt av 1-2 tap hjemme for Leeds. I ligacupen røk de ut med stil: 0-6 hjemme for Southampton. Carruthers (m) er suspendert etter utvisningen mot Leeds og det ligger an til å bli noen endringer. Derby er nr. 13 med 2-5-1, men bare poenget fra sjetteplassen. Etter seirene borte over Preston og Reading ble det 0-0 hjemme mot Burnley. Her er trolig kaptein Baird (f) tilbake. Bryson (f) og Hughes (m/a) er ute fremdeles, men valgene er flere nå enn de var før transfervinduet ble lukket. Vi gir Derby tipset for første gang denne sesongen.

13:45 Tottenham – Manchester City          Markedsodds: 3,99 – 3,63 – 1,94

Eng. PL. Tottenham har 2-3-1 med magre 5-4 i målscore. I serien vant de 1-0 i Sunderland og 1-0 borte over Crystal Palace før onsdagens 1-2-tap hjemme for Arsenal hjemme i ligacupen. Opp til fjerdeplassen er det tre poeng. Dembélé (m) og Mason (m) er blant spillerne som er ute. Manchester City vant de første fem uten å slippe inn mål, men etter 1-2-tapet hjemme for Juventus i CL tapte de med samme sifre samme sted for West Ham i serien. Tirsdag ble det en grei 4-1-seier borte over Sunderland i ligacupen. Kompany (f) og Zabaleta (f) har frisknet til, men Clichy (f), Mangala (f), Delph (m), Silva (m/a) og Bony (a) er skadet. City skal ut i CL til uken, men det har de egentlig ikke tid til å tenke på ennå og de har 8-1-1 i de ti siste mot Spurs. B.

15:30 Lillestrøm – Mjøndalen          Markedsodds: 1,97 – 3,54 – 3,62

Nor. Tippeligaen. Lillestrøm ligger kjedelig til med 8-9-7. De slo Aalesund greit med 3-1 her før 0-0-kampen i Kristiansand. 6-3-3 hjemme er slett ikke verst. Kippe (f) ble skadd sist og er ute nå. Mjøndalen på kvalifiseringsplass. De var heldige i 0-0-kampen borte mot Tromsø før 0-1-tapet hjemme for Vålerenga. Borte har de brune 0-5-6. Det er noe skaderusk i laget også nå. Lillestrøm vant det omvendte oppgjøret 4-1 og H er klart nærmest nå.

15:30 Augsburg – Hoffenheim           Markedsodds: 2,24 – 3,49 – 3,16

Tys. Bundesliga. Lagene har henholdsvis fire og to poeng etter seks spilte. Augsburg slo Hannover 2-0 forrige helg. Onsdag besøkte de inntil da poengløse Mönchengladbach og tapte 2-4. De lå der under 0-4 etter 21 minutters spill, så spenningen varte ikke lenge. Det er noen skader i laget og det ligger an til å bli noen endringer. Hoffenheim får lite til, men 1-1 hjemme mot Dortmund i midtuken var en liten opptur. De ble dog passert av to lag og er nest nederst. Forrige helg ble det 1-3 borte for Mainz. Elyounoussi (m/a) er blant de tre som fremdeles er ute. Augsburg har 3-0-0 hjemme mot Hoffenheim i Bundesliga. 

15:30 Mainz – Bayern München              Markedsodds: 12,78 – 6,24 – 1,23

Tys. Bundesliga. Mainz med 3-0-3 totalt og 2-0-1 hjemme. Forrige helg vant de 3-1 hjemme over bunnlaget Hannover, mens det onsdag ble 0-1-tap borte for Leverkusen. Trener Martin Schmidt har få skader å ta hensyn til. Bayern München har full pott. De kom under i hjemmekampen mot Wolfsburg sist, men innbytter Lewandowski scoret fem raske. For en uke siden ble Darmstadt slått 1-0 borte, til omlag samme odds som i dag. Skadene er de samme som de har vært, altså er Ribéry (m/a) og Robben (m/a) fremdeles ute. Det er vrient å komme utenom B. 

15:30 Stuttgart – Mönchengladbach           Markedsodds: 2,09 – 3,61 – 3,36

Tys. Bundesliga. Begge tapte de fem første, men vant onsdag. Stuttgart har 2-8 i målscore på de tre hjemmetapene, men etter 0-1 her for Schalke ble Hannover slått 3-1 borte. Det er lite nytt på skadefronten, slik at Langerak (f) og Kruse (a) forsatt er ute. Mönchengladbach ble ledet av André Schubert for første gang i onsdagens 4-2-seier hjemme over Augsburg, hvor de scoret alle målene før halve første omgang var spilt. For en uke siden ble det 0-1-tap i Köln, i det som ble Lucien Favres siste kamp som trener i klubben. Domínguez (f) og Johnson (m) ble rapport å være ute fremdeles før forrige kamp, men begge var tilbake. Nå skal bare Jantschke (f) og Stranzl (f) være skadet. Denne ser rimelig uviss ut og U-odds på 3,70 og over er småspennende. 

15:30 Werder Bremen – Leverkusen            Markedsodds: 3,87 – 3,62 – 1,94

Tys. Bundesliga. Werder Bremen har sju poeng. Etter å ha vunnet hjemme over Mönchengladbach og borte over Hoffenheim har det blitt 0-1-tap borte for Ingolstadt og 1-2-tap Darmstadt. Mot Hoffenheim sikret de seier sent, men i de to siste har de mistet poeng på tampen. Bargfrede (m) ble utvist nest sist, Bartels (m) sist, og begge soner nå. U Garcia (f) er blant spillerne som er skadet. Leverkusen har ikke bedre enn 3-0-3. Det ble 0-3-tap borte for Dortmund søndag, 1-0-seier hjemme over Mainz onsdag. Fire mann er ute, men av disse er det bare Hilbert (f) som har bidratt. B er nærmest, men Leverkusen har bare én seier på de siste seks forsøkene her. 

15:30 Wolfsburg – Hannover           Markedsodds: 1,42 – 4,70 – 7,48

Tys. Bundesliga. Wolfsburg har 3-0-0 hjemme og 0-2-1 borte. De slo Hertha Berlin 2-0 hjemme nest sist. Tirsdag ledet de 1-0 halvveis i München, men etter hvilen falt de raskere enn Volkswagen-aksjen og tapte 1-5. Luiz Gustavo (f). Felipe (f), Knocke (f) og Vieirinha (f) er også ute. Keeper Casteels sliter fremdeles med sin tåskade. Hannover falt til bunns med 1-3-tapet hjemme for Stuttgart onsdag. Det var lagets femte strake nederlag og det tredje på rad med to måls margin. Sakai (f) er ny på gjestenes skadeliste. Hannover har tatt poeng her i tre kamper på rad. De må satse fremover og dette kan bli en målrik affære. De som tror på mange mål får 2,63 for minst fire scoringer hos Pinnaclesports, et spill som ville ha gått inn i fem av de åtte siste møtene. 

16:00 Leicester – Arsenal            Markedsodds: 4,32 – 3,83 – 1,82

Eng. PL. Nr. 4 mot nr. 5, to poeng skiller. Leicester er videre i ligacupen etter overtidsseier her over West Ham. 3-3-0 i PL er flotte saker, men dette blir den mest vriene kampen hittil. I forrige hjemmekamp snudde de 0-2 til 3-2-seier over Aston Villa. Forrige helg lå de under 0-2 borte for Stoke, men klarte 2-2. Skader er det som alltid lite av, men Dyer (m) mister denne. Arsenal vant 2-1 borte over Tottenham i ligacupen. Forrige helg ble det 0-2-tap borte for Chelsea, krevende både før, under og etter kampen. Gabriel (f) fikk trukket tilbake sitt røde kort, men han må likevel sone i denne. Coquelin (m) er skadet, slik at fem mann nå savnes, og fravær kan også denne sesongen kan bli ødeleggende. Det ble 1-1 mellom lagene her i februar og B-oddsen frister ikke.

16:00 Liverpool – Aston Villa           Markedsodds: 1,52 – 4,17 – 6,98

Eng. PL. Liverpool drømte vel om en CL-plass, men de har 2-2-2 og slik det ser ut, er ikke laget blant de ti beste. Kritikerne fikk mer vann på mølla etter 1-1 og senere straffeseier her mot Carlisle i ligacupen onsdag. Søndag ødela de for mange med 1-1 her mot Norwich. Fire scoringer på seks seriekamper holder jo slett ikke. Nå blir både Lovren (f), Firmino (m/a) og Benteke (a) ute en stund. Henderson (m) er også et stykke unna spil. Trøsten er at Sturridge er friskmeldt. Aston Villa viser nedrykkstakter med 1-1-4. Serietapene i Leicester og hjemme for West Bromwich ble etterfulgt av 1-0-seier hjemme over Birmingham i ligacupen. Okore (m) og Gardner (m) er skadet. Agbonlahor (a) er blant flere usikre kort. Aston Villa har tatt poeng i fire kamper på rad her og Unibets 7,35 for B er mer aktuelt enn H til 1,55 hos Betsson-gruppen.

16:00 Southampton – Swansea            Markedsodds: 2,03 – 3,41 – 4,01

Eng. PL. Southampton har 1-3-2. Etter tre kamper på rad uten baklengsmål ble det 2-3-tap hjemme for Manchester United forrige helg. I ligacupen onsdag vant de hele 6-0 borte over MK Dons. Det ser forholdsvis greit ut med mannskapet, men Pellè (a), som har scoret fire av lagets sju seriemål, kan miste denne. Swansea 2-3-1 er en fin start av Swansea, men de røk 0-1 for Watford på forrige reise. For en uke siden spilte de 0-0 hjemme mot Everton og tirsdag ble det 0-1-tap borte for Hull i ligacupen. Manager Garry Monk stilte veldig alternativt tidligere i uken, men her er det toppet mannskap. Uavgjort er mest nærliggende.

16:00 Stoke – Bournemouth          Markedsodds: 2,47 – 3,36 – 2,96

Eng. PL. Stoke er blant de tre uten seier og uten seier. Forrige helg ledet de 2-0 hjemme over Leicester, men det endte 2-2. I ligacupen ble det 1-0-seier borte over Fulham. På skadefronten ser det bra ut, med bare Shawcross (f) ute. Wilson (f) er usikker. Bournemouth har 2-1-3. Etter 2-0-seieren hjemme over Sunderland i serien gikk de videre i ligacupen etter straffeseier borte mot Preston. Det har vært lite skader i laget, men nå er Elphick (f), Mings (f), Arter (m) og Gradel (a) på skadelisten. Her bør Stoke kunne ta sin første trepoenger.

16:00 West Ham – Norwich          Markedsodds: 2,26 – 3,43 – 3,26

Eng. PL. West Ham er nr. 3 etter tre strake seiere. I forrige uke vant de 2-0 her over Newcastle og 2-1 borte over Manchester City. Tirsdag røk de ut av ligacupen etter overtidstap borte mot Leicester. De stilte med sterkt mannskap i den. O’Brien (f), Ogbonna (f), Song (m) og Valencia (a) er fremdeles ute, men det er bra med alternativer i troppen til Slaven Bilic. Norwich er videre i ligacupen etter 3-0-seier hjemme over West Bromwich. I serien har det blitt to av hver, men motstanden har ikke vært all verden. Sist ble det 1-1 borte mot Liverpool. Tettey (m) sonet i ligacupen, men nå er han klar til å få nye kort. Hooper (a) er skadet og Mulumbu (m) er ennå ikke klar. West Ham bør beholde tredjeplassen også etter denne kampen.

16:00 Birmingham – Rotherham 

16:00 Bolton – Brighton         Markedsodds: 3,35 – 3,21 – 2,22

Eng. Championship. Bolton har sju poeng etter åtte kamper. Etter 1-3-0 på fire oppgjør tapte de hele 1-4 borte for Huddersfield. Nå kan Wheather (f) og Clayton (a) være tilbake, men Heskey (a) må trolig stå over. Det er også øvrige skader og Osede (f) soner.  Brighton slet forrige sesong, topper med 6-2-0 nå. Alle deres seks seiere har vært av den knappe sorten. De vant bare 2-1 hjemme over bunnlaget Rotherham før 0-0-kampen borte mot Wolverhampton. På skadefronten ser det igjen bra ut, selv om Hünemeier (f) og Baldock (a) er noe usikre. 0-0 eller 0-1?

16:00 Brentford – Sheffield Wednesday Markedsodds: 2,35 – 3,40 – 2,92

Eng. Championship. Brentford gjorde det bra sist, men nå har de ikke bedre enn 2-2-3. Etter fire rad uten seier ble Preston slått 2-1 hjemme forrige helg. Minst ni (!) spillere er skadet og det er vrient for manager Marinus Dijkhuizen å komponere en solid ellever (og reservebenk). Sheffield Wednesday 2-2-3. De fikk en fin opptur med 3-2-seier hjemme over Fulham for en uke siden og fulgte opp med 1-0-seier borte over Newcastle i ligacupen, selv om manager Carlos Carvalhal da gjorde ti endringer på laget. Uglene har uten tvil hevet seg og denne Brentford-utgaven skal de kunne hamle opp med. 

16:00 Burnley – Reading            Markedsodds: 2,46 – 3,20 – 2,92

Eng. Championship. Burnley er nr. 3. de vant fire på rad, mot lag på nedre halvdel, før 0-0-kampen i Derby mandag. Tapet kom for Ipswich i den andre serierunden. Ulvestad (m) er blant de mange som sliter med skader. Reading begynte svakt, men med forsterkninger på plass, har de 3-0-1 på sine fire siste. Nest sist røk de med ti mann med 0-1 hjemme for Derby, men forrige helg ble Bristol City ble slått 2-0 borte. I ligacupen ble det 1-2-tap hjemme for Everton. Det ser veldig greit ut med mannskapet, men Sa (a) soner sin siste av tre kamper. Dette er åpent. 

16:00 Cardiff – Charlton 

16:00 Hull – Blackburn

16:00 Ipswich – Bristol City 

16:00 Preston – Wolverhampton 

18:00 Strømsgodset – Bodø/Glimt            Markedsodds: 1,35 – 5,09 – 7,84

Nor. Tippeligaen. Strømsgodset vant 1-0 hjemme over Molde i onsdagens hengekamp og med seier i denne vil de overnatte på tredjeplass, to poeng foran Viking og Odd. Vi skrev i august av Pedersen ville bli en hit i klubben. Han scoret målet i kampen mot Molde og er oppe i fem mål på fem kamper etter returen til Drammen. Horn (f) skulle vært tilbake, men han sov litt lenge i går og får ikke være med. Abu (m) er suspendert. Bodø/Glimt har overrasket med 11-2-11, og spesielt med 9-0-2 siden det snudde med borte over Vålerenga. To av de tre siste bortekampene er dog tapt, men etter 1-2 borte for Odd ble Sandefjord slått 2-1 hjemme. Valentin (f) har sonet ferdig for de gule. Strømsgodset vant 5-3 i sesongens første møte og blir klare favoritter igjen. Norsk Tipping har 1,38 for H, noe som er best i markedet.

18:30 Newcastle – Chelsea            Markedsodds: 5,42 – 3,97 – 1,65

Eng. PL. For lagene fra nord-øst har det gått rett vest og med 0-2-4 er Newcastle à poeng med Sunderland i bunnen. Vertene tapte i forrige uke først 0-2 borte for West Ham, så 1-2 her for Watford. Onsdag tok de i mot Sheffield Wednesday i ligacupen og også det gikk galt. Skader har i flere sesonger vært et problem og nå er minst sju spillere ute. Dummett (f), Taylor (f), Tioté (m), Cissé (a) og Rivière (a) er blant disse. Haïdara (f) og Colback (m) er usikre. Mitrovic (a) er tilbake fra karantene. Chelsea vant 4-1 borte over Walsall i ligacupen. I serien har er de med 2-1-3 fem strake seiere unna en plass blant de tre beste. Forrige helg ble det 2-0-seier hjemme over Arsenal, hvor det sportslige fikk lite fokus. Gjestene har sluppet inn åtte mål på de tre første bortekampene. Her er Costa (a) suspendert. Courtois (k) er fremdeles skadet, men Willian (m/a) og Oscar (m/a) er i sving igjen. Newcastle har faktisk vunnet de tre siste tilsvarende, men lite annet taler for H denne gangen.

18:30 Hamburger SV – Schalke          Markedsodds: 2,82 – 3,43 – 2,49

Tys. Bundesliga. HSV har slitt de siste sesongene, men med 3-1-2 har de nå fått en fjong start. 0-0 her mot Eintracht Frankfurt ble etterfulgt av 1-0-seier borte over Ingostadt hvor innbytter Gregoritsch scoret like før slutt med sin første nettkjenning for klubben. Ekdal (m) er fremdeles ute, men trener Bruno Labbadia har flere valg nå enn han hadde til å begynne med. Schalke har vunnet tre på rad, over Mainz, Stuttgart og Eintracht Frankfurt og med 4-1-1 har starten vært fin. Det er en del skader i laget. Hamburg vant 2-0 da lagene møttes her i siste serierunde i mai. Uten de tre poengene hadde vertene spilt mot nabo St Pauli i divisjonen under. Nå er det åpent. 

20:30 Sevilla – Rayo Vallecano          Markedsodds: 1,46 – 4,67 – 6,75

Spa. La Liga. Sevilla er i bunnen med 0-2-3. Etter 1-2-tapet her for overraskelsen Celta Vigo røk de 0-2 borte for Las Palmas, som med det vant sin første kamp etter opprykket. Beto (f), Rami (f), Kakuta (m) og Vitolo (m) er blant de åtte som sliter med skader, også før bortekampen mot Juventus i Champions League. Rayo Vallecano har fine 2-1-2. Etter en tung start har de vunnet 2-1 borte over Las Palmas og 2-1 hjemme over Sporting Gijón. Ebert (m/a) soner for gjestene, som også har Cobeño (k) og Zé Castro(f) ute med skader. Etter hva lagene har prestert så langt ser ikke H-oddsen i nærheten av interessant ut. 

20:30 Villarreal – Atlético Madrid           Markedsodds: 2,65 – 3,10 – 2,85

Spa. La Liga. Lagene har henholdsvis 13 og 12 poeng etter fem spilte. Villarreal har vunnet 3-1 begge hjemmekampene, over Espanyol og Athletic Bilbao. Onsdag ble Málaga slått 1-0 borte. Asenjo (k) er skadet fremdeles. Det samme er Mussachio (f). Adrián (a) og Bakumbu (a) mangler også. Atlético Madrid har tapt for Barcelona, vunnet de fire øvrige, etter 2-0 borte over Eibar, 2-0 hjemme over Getafe. Koke (m) er skadet, men gjestene kan stille svært nær toppet. Oddsen er neppe mye gal og U-odds på rundt 3,10 er sjelden vare i denne ligaen. 

20:45 Napoli – Juventus          Markedsodds: 2,19 – 3,27 – 3,47

Ita. Serie A. Begge har skuffet, med henholdsvis 1-3-1 og 1-2-2 så langt. Napoli vant hele 5-0 her over Lazio søndag, men borte mot Carpi onsdag ble det bare 0-0. Club Brugge ble også slått 5-0 her i EL, men det er ikke noe stort lag. Vertene har en tilnærmet skadefri tropp igjen. Juventus vant 2-0 borte over Genoa forrige helg. Onsdag ledet de 1-0 hjemme over Frosinone til 90 minutter var passert, men det endte 1-1. Cáceres (f), Lichtsteiner (f), Khedira (m) og Mandzukic (a) sliter alle med skader. Napoli bør ha gode sjanser. 

22:00 Eibar – Celta Vigo          Markedsodds: 3,78 – 3,32 – 2,04

Spa. La Liga. Eibar har tatt åtte poeng, men ingen av de tre siste er vunnet. 0-2 her for Atlético Madrid ble etterfulgt av 2-2 borte mot Levante, og det er jo ingen krise. Escalante (f) har prestert å pådra seg gult kort i alle de fem spilte, og er suspendert. Ramis (f) og Luna (f) er fremdeles skadet og nå mangler også Borja Ekiza (f) og Keko (m). Da kan det bli tøft med tre kamper på åtte dager. Celta Vigo har nær sensasjonelle 4-1-0. Søndag vant de 2-1 borte over Sevilla, onsdag 4-1 hjemme over Barcelona. Seieren sist medfører trolig at de ikke merker at de er slitne. Fontas (f) er ute igjen, og det kan bli noen endringer i laget. B-odds på over 2,00 ser faktisk rimelig bra ut. 

Tagged with:

Leave a Comment