Oddstips Torsdag 16/4

April 16, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

Den flotte tipsformen fortsatte med Watford-seier i går. I dag hentes oddstipset fra Europa League.

Vi i Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom fem og 30 per dag. Vi vil ta utgangspunkt i oddsen som tilbys av de spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

Europa League får mest oppmerksomhet i dag. Vi går for seier til hjemmesterke Sevilla over et kraftig svekket Zenit St Petersburg.


Oddstips for torsdag:

21:05 Sevilla – Zenit St. Petersburg Markedsodds: 1,59 – 3,92 – 6,00

EL. Kvartfinale. Første kamp. Sevilla ligger på femteplass i Spania, med bronsen innen rekkevidde. Serieformen er glimrende. I helgen spilte de 2-2 her mot Barcelona. De oppnådde 3-2-1 i gruppespillet. I utslagsrundene har de 4-0-0 mot Mönchengladbach og Villarreal. Keeper Beto er stadig skadet for hjemmelaget. Carrico (f) er usikker, men for øvrig ser det bra ut. Zenit har en klar ledelse i en russisk serie som ser ut til å bli svakere. Gjestene vant tre på rad før det ble 1-1 hjemme mot Rubin Kazan sist. Etter exiten i CL har de slått ut PSV og Torino i denne turneringen. I dag er de kraftig svekket. Criscito (f), Smolnikov (f), Danny (m) og Hulk (a) er alle suspenderte. Fayzulin (m) er skadet. Sevilla er svært sterke på eget gress og har alle tiders mulighet i denne. Norsk Tipping har 1,60 for H og det blir dagens anbefalte spill.

[maxbutton id=”2″]


Øvrige omtaler:

18:15 FC København – Esbjerg Markedsodds: 1,63 – 3,60 – 5,35

Dan. Cup. Semifinale. Første kamp. FCK vant i helgen 4-0 borte over bunnlaget Silkeborg, men det er likevel for langt opp til serieleder Midtjylland. De slo Randers etter straffesparkkonkurranse her i forrige cuprunde. Cornelius (a) pådrog seg en stygg ankelskade i mandagens kamp. Høgli (f) er blant de fem øvrige som er ute med skader. Esbjerg ligger på tiendeplass i serien, men det er god avstand ned til streken. De tok ledelsen borte over Hobro sist, men tapte 1-3. De har kommet til denne blant annet etter seiere over Midtjylland og AaB. Én endring gjøres i troppen siden sist. H-oddsen er for snau.

[maxbutton id=”2″]


18:30 Skellefteå – Växjö Markedsodds: 1,77 – 3,89 – 4,07

Sve. Ishockey. Finale. Kamp #3 av inntil sju. Det står 1-1 i kamper. Skellefteå vant serien med klar margin og de har siden greit slått ut Brynäs og Linköping. I første finalekamp var de ikke helt «på» og tapte 1-2 her. Tirsdag var de derimot tilbake og vant 3-0 i Småland. Växjö overrasket altså her søndag, men tirsdag hadde de lite å stille opp med. Det er få skader i de to lagene. SAIK får et klart tips.

[maxbutton id=”2″]


19:00 Storhamar – Stavanger Markedsodds: 2,36 – 4,23 – 2,38

Nor. Ishockey. Finale. Kamp #6 av inntil sju. Stavanger leder 3-2 i kamper. I oljebyen tirsdag kom Storhamar tilbake til 2-2 etter å ha ligget under 0-2, men Stavanger vant i sudden death. Kampene her i Hamar OL-Amfi har endt med 5-3 og 2-5. Stavanger hadde satt opp charterfly til kampen for fansen, men interessen var laber og flyet er avbestilt. De aller fleste av de 7000 som møter opp i kveld heier altså på hjemmelaget. Det er noe skaderusk i begge lag. Dette ser like åpent ut som oddsen forteller.

[maxbutton id=”2″]


21:05 Club Brugge – Dnipro Dnjepropetrovsk Markedsodds: 1,95 – 3,42 – 4,13

EL. Kvartfinale. Første kamp. Club Brugge topper i Belgia. I helgen tapte de 0-2 borte for Kortrijk med noe redusert mannskap. Etter gruppespillet, hvor de hadde oppnådde 3-3-0 har de slått ut AaB og Besiktas etter seier i alle fire kampene.  Meunier (f) soner i denne. Duarte (f), Engels (f) og Gedoz (a) er blant spillerne som sliter med skader.  Dnipro Dnjepropetrovsk er nr. 3 i Ukraina, og de kjemper om CL-plass til høsten. Nytt av året er at vinneren av denne turneringen får sjansen i CL, så gjestene har muligheter. Gjestene gikk så vid videre fra gruppespillet. Siden har de slått ut Olympiakos og Ajax, sistnevnte etter ekstraomganger i bortereturen. De må klare seg uten suspenderte Shakov (m). I tillegg er Egidio(f), Mazuch (f) og Zozulya (a) skadet. Brugge er greie favoritter.

[maxbutton id=”2″]


21:05 Dynamo Kiev – Fiorentina Markedsodds: 2,34 – 3,23 – 3,20

EL. Kvartfinale. Første kamp. Dynamo Kiev leder an i Ukraina med 15-4-0. I gruppespiller ble det 4-0-2. I sluttspillet har de slått ut Guingamp og Everton. De tapte for begge de borte, men vant hjemmekampene. Makaranko (f) er skadet, Veloso (m) usikker. Fiorentina er nr. 5 i Italia, så en eventuell CL-deltakelse må sikres med seier i denne turneringen. Gjestene tapte i helgen 0-3 borte for Napoli. Etter gruppespillet her har de ekspedert Tottenham og Roma. Basanta (f) soner i kveld. Rossi (a) er fremdeles skadet. Dette skal være åpent.

[maxbutton id=”2″]


21:05 Wolfsburg – Napoli Markedsodds: 1,80 – 3,77 – 4,36

EL. Kvartfinale. Første kamp. Wolfsburg ligger på en rimelig trygg andreplass i Tyskland. Sist vant de 2-0 i Hamburg. I gruppespillet oppnådde de 3-1-2. Siden er Sporting Lisboa og Inter rimelig greit ekspedert. Det ser veldig bra ut med mannskapet til Dieter Hecking, selv om Hunt (m/a) fortsatt er skadet. Napoli slo etter en svak periode Fiorentina 3-0 hjemme i helgens Serie A-kamp, men det er likevel sju poeng opp til Romas verdifulle tredjeplass. Totalt i denne turneringen har de 7-2-1. Trabzonspor og Dynamo Moskva er slått i utslagsrundene. Zúñiga (f), Gargano (m) og Michu (a) er blant spillerne som ikke er med her.  Wolfsburg får tipset.

[maxbutton id=”2″]


* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere. Innlegget er sponset av Bethard og Norgevegasklikk her for å hente din Bethard oddsbonus!

Tagged with: