Oddstips søndag 3/5

May 3, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

NV-600X100_256 (1)

Med ny treff i går er tilbakebetaling for uken på over 150 %. Vi avrunder med trønderjubel til 2,45 ganger pengene hos Norsk Tipping i Telemark

Vi i Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom fem og 30 per dag. Vi vil ta utgangspunkt i oddsen som tilbys av de spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

Det er mye interessant på programmet også i dag. Uken har gitt svært god profitt for leserne som følger våre oddstips. I går innfridde Bayer Leverkusen med seier hjemme over Bayern München til 2,30 odds. Vi satser søndag på at Rosenborg vinner borte over Odd for fjerde gang på rad.

Oddstips for søndag:

20:00 Odd – Rosenborg Markedsodds: 2,81 – 3,45 – 2,37
Nor. Tippeligaen. Odd vant de første tre, men siden har de spilt 2-2 her mot Mjøndalen og tapt 0-2 i Sarpsborg. Det tar på humøret til Dag-Eiliv Fagermo, slik det jo skal gjøre, men utad ser det ikke helt bra ut. Det er uansett få problemer med laget til vertene. De fem spillerne som ikke er med har ikke vært på banen i år. Rosenborg vant 3-2 hjemme over Start sist, 4-1 borte over Viking forrige helg og topper med 4-1-0. Trønderne burde ha scoret flere enn tre mål mot Start, men poengene teller selvfølgelig mest. Borte har troillongan til Kåre Ingebrigtsen i tillegg til 4-1-seieren over Viking slått Haugesund 6-0. De får mer rom på bortebane enn hjemme på Lerkendal, hvor de gjestende lagene etter beste evne forsøker å demme opp. Helland (m) var god i innhoppet sist, og spiller fra start i dag. Gamst Pedersen (m) er fortsatt på sidelinjen. Resultatene i de tre siste slike er 0-1, 0-1, 0-1 og vi satser på at Rosenborg fortsetter i sporet som sannsynligvis ender med seriegull når skiene er tatt frem igjen i november. Rosenborg skal ha nær 50 prosents vinnersjanse i Skien og vi kjøper Norsk Tippings markedsledende 2,45 for borteseieren.

B-ODDSEN har sunket som en stein i markedet, til 2,13. Norsk Tipping står på 2,45. Det er mulig å sikre seg en grei sikker gevinst på denne. Man kan kjøpe B til 2,45 hos Norsk Tipping, selge den til 2,28 hos Betfair og samtidig gi 5 % til sin grasrotmottaker. Det er er god deal.

Øvrige omtaler:

12:00 Roma – Genoa Markedsodds: 1,56 – 4,05 – 6,17
Ita. Serie A. Juventus ble seriemestere etter seieren over Sampdoria. Det gjorde Genoa glade, for da kan de passere naboene i dag og overta femteplassen. I utgangspunktet skal de tre beste Serie A-lagene spille CL, nr. 4 og 5 i EL. I tillegg kommer cupvinneren inn, og det blir Lazio eller Juventus, som etter alle solemerker skal delta i CL. Men i tillegg får denne sesongens vinner i EL muligheter for å delta i CL. Det kan bli Napoli eller Fiorentina, og det kan bli slik at en sjuendeplass i Serie A kan gi EL-spill, puh. Italienske lag var ofte tidligere lite interesserte i EL, noe som gjorde at de mistet en av sine EL-plasser til Tyskland. I 2011/2012-sesongen ble dagens hjemmelag slått ut av Slovan Bratislava før gruppespillet i EL, og de tre Serie A-lagene ble alle slått ut før kvartfinalen. Samme sesong kom bare Milan til kvartfinalen i CL. Etter dette har italienerne tatt tak. Denne sesongen er tre av åtte semifinalelister i Europa fra Italia. Fortsetter det som det har gjort neste sesong og sesongen etter vil de passere England på rankingen før 17/18-sesongen og Tyskland sesongen etter. Nok om det. Roma er nr. 3. De tok to poeng på tre kamper før de var tilbake på vinnersporet med 3-0 borte over Sassuolo. Samtidig tapte fjerdeplassen Napoli, slik at avstanden ned er fem poeng. På skadefronten ser det greit ut. Aldrende Totti (a) starter neppe nå heller. Genoa har tatt 12 av de 15 siste mulig poengene. De slo Milan 3-1 borte sist, Cesena 3-1 hjemme gangen før. De har noen få skader og i tillegg er Burdisso (f) suspendert. Borte mot Roma har det blitt sju tap på rad.

13:15 Colchester – Preston Markedsodds: 5,65 – 3,97 – 1,55
Eng. League One. Dette er siste runde og alle de 12 kampene spilles samtidig. Bristol City har rykket opp. De får følge av enten Preston eller MK Dons. Swindon, Sheffield United og Chesterfield skal ut i playoff, i tillegg til altså MK Dons eller Preston. Yeovil rykker ned. Leyton Orient (48 poeng), Colchester (49), Crawley (50) er under streken, men Notts County (50), Crewe (52) og Coventry (52) kan alle kan alle rykke ned. Colchester ligger altså ille til. De har fine 4-3-2 de siste sju ukene. Forrige helg ble det 3-2-seier borte over Fleetwood Town. Tirsdag hadde de en liten matchball hjemme mot Swindon. Der tok de ledelsen før minuttet var spilt, men det endte 1-1. Nå skal de møte Preston, som ligger på opprykksplass, men som trolig mister den uten seier. Gjestene har 5-5-0 i sine siste ti. Forrige helg vant de 3-0 hjemme over Swindon. Begge lag kan stille nær toppet. Her er det tre poeng som gjelder for lagene og H-oddsen er minst lite uaktuell.

13:15 Crawley – Coventry City Markedsodds: 2,90 – 3,27 – 2,35
Eng. League One. For Coventry er ett poeng nok, mens Crawley overlever med U, noe de også gjør dersom Notts County taper. Vertene vant 2-0 over Notts County nest sist. Forrige helg ledet de 3-2 over Peterborough med få minutter igjen å spille, men de reiste poengløse hjem. Manager Dean Saunders har få skader å ta hensyn til. Gjestene kunne ha reddet plassen sist, men de da tapte de som klare favoritter med 1-3 hjemme for Crewe. For manager Tony Mowbray – som ikke fikk til noe som helst med Middlesbrough og skulle redde Coventry – vil det være en gedigen fiasko om det endte med nedrykk. Pennington (f) er nytt fravær for bortelaget. H er nærmest.

13:15 Crewe – Bradford Markedsodds:2,47 – 3,28 – 2,73
Eng. League One. Crewe spilte tre ganger uavgjort før de tok en svært viktig 3-1-seier i Coventry sist. De har to poeng ned til streken, men svak målforskjell og i utgangspunktet er det tre poeng som teller. Et par mann er ute for vertene, men det er spørsmålstegn bak flere spillere. Bradford er nr. 8, og kan ikke nå playoff. De tapte tre på rad i april, og 1-2-0 siden har ikke hjulpet nok. Ferdigspilte Barnsley ble slått 1-0 hjemme sist. Manager Phil Parkinson kan mønstre uendret lag. H her også.

13:15 Gillingham – Notts County Markedsodds: 2,75 – 3,25 – 2,45
Eng. League One. Gillingham er nr. 10 og har således lite å spille for. Formen har også vært middels en stund. De to siste hjemmekampene er vunnet med 1-0. Forrige helg røk de 1-2 borte for Scunthorpe. De ligger an til å bli en del endringer i laget. Notts County er over streken takket være (en god del) bedre målforskjell enn Crewe. De har selvfølgelig byttet manager denne sesongen også, men det har ikke hjulpet stort, selv om de etter elleve kamper ute seier vant 2-1 hjemme over Doncaster sist. Normalt skulle de ikke vært favoritter i denne kampen. Ricardo Moniz kan stille med uendret mannskap. Disse får også spille i fred.

13:15 Milton Keynes Dons – Yeovil Town Markedsodds: 1,18 – 6,57 – 13,35
Eng. League One. MK Dons rykker opp dersom de tar flere poeng her enn det Preston tar i bortekampen mot Colchester. Vertenes form er strålende med 8-2-0 på de ti siste kampene. De har scoret 28 mål i diss og kommer nå fra 3-1-seier hjemme over Doncaster og 3-2-seier borte over Rochdale. Yeovil gled rett igjennom divisjonen og rykker ned for andre sesong på rad. De slo, allerede som degradert, Sheffield United 1-0 hjemme og Swindon 1-0 borte før 1-2-tapet hjemme for Port Vale forrige helg. Helt toppet er de ikke før sesongavslutningen, mens motstanderen stiller skarpskodd. MK Dons skal vinne greit, noe selvsagt oddsen også forteller.

13:15 Swindon – Leyton Orient Markedsodds: 2,53 – 3,37 – 2,59
Eng. League One. Swindon har ikke vunnet fire kamper, men de ender på fjerdeplass. De tapte 0-3 for Preston før det ble 1-1 borte mot Colchester i tirsdagens hengekamp. Kaptein Thompson (f) er blant spillerne som sliter med mindre smeller og det kan være viktig å spare på kruttet til kampene som kommet. Leyton Orient har 0-3-3 siden forrige seier, og her er det bare tre poeng som teller. Gjestene tapte 0-1 borte for Rochdale før 1-0-ledelse ble til 1-1 hjemme mot Sheffield United. Henderson er usikker. Det samme gjelder spisskollega Lisbie, som har vært skranglete i mange år etter at han debuterte for Charlton for snart 20 år siden. Leyton Orient har vært tamme lenge og H blir markert.

14:30 Chelsea – Crystal Palace Markedsodds: 1,34- 5,10 – 9,90
Eng. PL. Chelsea startet 2015 med tap, men de har siden 10-4-0 og seriemesterskapet kan sikres i dag. Forrige helg spilte de 0-0 borte mot Arsenal, mens det tirsdag ble 3-1-seier borte over Leicester. Costa (a) sliter igjen med skade, slik ha også ofte gjorde før han kom til London. Rémy (a) er tilbake. Courtois (k) har vært noe usikker, men han blir klar. Crystal Palace har etter en flott periode tapt 0-2 hjemme for både West Bromwich og Hull. Spissene Campbell og Chamakh nærmer seg begge retur etter skader og begge kan være aktuelle for manager Alan Pardew i denne. Noen annet enn H vil være en stor overraskelse, naturligvis.

15:00 Atalanta – Lazio Markedsodds: 5,00 – 3,70 – 1,72
Ita. Serie A. Atalanta har åtte poengs luke ned til streken. De tapte den første i mars, men har siden 1-6-1, en god oppskrift for å overleve. Nå kommer de fra 2-2 hjemme mot Empoli og 2-2 borte mot Cesena. Toppscorer Denis (a) er suspendert resten av sesongen etter å ha angrepet Empolis Tonnelli i garderoben etter kampen forrige helg. Benalouane (f) soner også. Sentrale Raimondi er skadet. Lazio har ett poeng poeng ned til Roma i kampen om andreplassen. De har 8-1-1 på de siste ti, men de tapte 0-2 borte for Juventus og spilte 1-1 hjemme mot Chievo før de vant 4-0 hjemme over Parma onsdag. Klose (a) er toppscorer for romerne, men han soner nå. Heldigvis for gjestene har de mange andre som også leverer varene. En del spillere sliter med skader, men det ser bare ut til at Klose er ute siden sist. Lazio får tipset.

15:00 Fiorentina – Cesena Markedsodds: 1,35 – 5,15 – 8,65
Ita. Serie A. Fiorentina er nr. 7, en plass som kan gi EL-deltakelse. Vertene kan også få sjansen i CL, men det fordrer seier i denne sesongens EL. Serieformen til hjemmelaget er dog skral, for 2-3-tapet borte for Juventus var deres fjerde strake uten poeng. I forrige hjemmekamp røk de 1-3 for Cagliari som 1,42-favoritt. Cesena har åtte poeng opp til streken, og de viser ikke overlevelsesrykninger. Det ble 2-2 hjemme mot Atalanta sist, kampen de i praksis måtte vinne for å kunne unngå nedrykk. Det er noen fravær i begge lag og dette er neppe noe å bruke ukens gevinster på.

15:30 Aalesund – Bodø/Glimt Markedsodds: 1,77 – 3,66 4,22
Nor. Tippeligaen. Etter en trasig start og Aabrekk-sparking snudde AaFK 0-1 til 2-1-seier borte over Vålerenga, og med et er stemningen langt bedre enn den var innledningsvis. Vertene fortsetter med Trond Fredriksen hovedtrener og Karl Oskar Fjørtoft som assistent til en ny trener er på plass. Lite fortelles som vanlig om status i troppen, men det ligger ikke an til å bli store endringer. Men Barrantes (m) er tilbake etter soning. Bodø/Glimt er jumbo med ett poeng. De var noe heldige som klarte 2-2 i Sarpsborg før de røk 1-2 hjemme mot inntil da seiersløse Haugesund, hvor motstanderen fikk spillere utvist i det 46. og 69. minutt. Trener Halvorsen må kjenne presset, for så langt har Glimt rett og slett vært elendige. Det er lite lagnytt også hos bortelaget, men H er mest spennende.

15:30 Start – Tromsø Markedsodds: 2,06 – 3,41 – 3,43
Nor. Tippeligaen. Start tok ledelsen på Lerkendal sist, men tapte 2-3. I kampen før ble det tap med samme sifre hjemme for Vålerenga. Nå får vertene tilbake Hoff (m/a) etter soning. Hoff scoret begge lagets mål i seieren over Sandefjord og han scorer også ofte mot dagens motstander. Sandnes (f) soner og det er noe skaderusk i laget fortsatt. Tromsø har fire poeng. Tre ble tatt i 2-0-seieren i Ålesund forrige helg. Tidligere i denne uken tapte de 0-2 hjemme for Stabæk i vårt anbefalte oddstips til 4,50 ganger pengene. Kaptein Wangberg (f) og Ingebrigtsen (m) fikk smeller sist, men gjestene håper å få de på beina igjen. I utgangspunktet er H-oddsen mest interessant, men her er det ekstra verdifullt å sjekke lagoppstillingene før innsatsene plasseres.

15:30 Mainz – Hamburger SV Markedsodds: 1,76 – 3,73 – 4,63
Tys. Bundesliga. Mainz har med 8-13-9 fem poeng opp til den siste EL-plassen. Etter tre på rad uten seier har de vunnet 3-2 borte over Mainz og 2-0 hjemme over Schalke. På skadefronten ser det bra ut for vertene, som ikke ser ut til å gjøre endringer. Fem lag kjemper i bunnen. Nest mest ille til ligger Hamburger SV, men med seier her passeres Hannover, Freiburg og Paderborn. Med uavgjort vil de forbli nest nederst. Gjestene hadde ni på rad uten seier og fem strake tap før de vant 3-2 hjemme over Augsburg forrige helg. På siste reise ble det 0-1-tap i Bremen. Holtby (m/a) er nå tilbake etter soning, og det der rimelig greit ut med laget til Bruno Labbadia. Ingen av lagene har nytte av ett poeng. H er nærmest, men B vil ikke sjokkere.

17:00 Tottenham – Manchester City Markedsodds: 3,47 – 3,56 – 2,11
Eng. PL. Tottenham er nr. 6. Etter denne kan de være fire poeng bak formduppen Manchester Uniteds fjerdeplass. Vertene slo Newcastles tabellrasere 3-1 borte før det ble 2-2 i Southampton. Vertene kan få tilbake Rose (a), noe som ville passe bra siden Davies (f) nå er ute for resten av sesongen. Walker (f) er fremdeles skadet. Manchester City ligger an til å bli nr. 3. De har faktisk tapt fire bortekamper på rad, men etter 2-4 borte for nabo United har de slått West Ham 2-0 hjemme og Aston Villa 3-2 hjemme. Kaptein Kompany (f), Touré (m) og Jovetic (a) er stadig ute, men Clichy (f) og Nasri (m) er i sving igjen. Manchester City har henholdsvis vunnet 6-0, 5-1 og 4-1 i de tre seneste innbyrdes møtene, men B-odds rundt 2,10 frister ikke nå.

17:00 Getafe – Granada Markedsodds: 2,13 – 3,27 – 3,60

Spa. PD. Getafe kommer fra tap for Athletic Bilbao, Levante og Barcelona på rekke og rad. Med seier her vil ny kontrakt være sikret, men de 36 poengene de har spilt inn holder høyst sannsynlig. Skader er det fremdeles flere av. For Granada ser det mørkt ut, seks poeng under straken. Forrige seier tok de for åtte uker siden. Etter det har det blitt 0-3-5. De avsluttet april med et 1-2-tap i «må-vinne-kampen» hjemme mot Espanyol. Helt toppet er heller ikke bortelaget. Her må de angripe, og da ender det fort med nok et nederlag.

17:30 Hertha Berlin – Mönchengladbach Markedsodds: 4,41 – 3,44 – 1,86
Tys. Bundesliga. Hertha Berlin har fire poeng ned til den øverste streken og de trenger fire-fem poeng til for å føle seg trygge. Etter 3-4-0 på sju kamper røk de 0-1 i München. Nest sist ble det 0-0 her mot Köln. Førstekeeper Kraft var ute sist, men trolig tilbake her. Jarstein er ikke et alternativ. Ben-Hatira (m) er klar igjen også, men han starter neppe. Mönchengladbach kjemper med Leverkusen om tredjeplassen. Leverkusen slo som vi tipset om i går Bayern München og dagens bortelag må gjøre det samme for å beholde tredjeplassen. Treeren går som kjent direkte til til gruppespillet i CL mens fireren må innom playoff, med risikoen det innebærer. Gjestene har 7-3-0 på sine siste ti. Forrige helg anbefalte vi spill på laget hjemme mot Wolfsburg og en sen scoring sørget for 1-0-seier. Nest sist ble det 0-0 i Frankfurt. Jantschke (f) måtte kaste inn håndkleet før forrige kamp, men her er han tilbake. Bare Stranzl (f) mangler, slik han har gjort i de sju foregående. Mönchengladbach er i fint slag og Bet365s 1,91 for B er veldig interessant.

18:00 Haugesund – Sandefjord Markedsodds: 1,83 – 3,57 – 4,17
Nor. Tippeligaen. FKH vant 2-1 i Bodø sist og kom med det over strekene. Forrige helg ble det 0-0 her mot Molde. Skjerve (f) og Gytkjær (a) ble utvist i Nordland. Gytkjær to gule var feil og NRK meldte på sine nyhetsendinger lørdag morgen at Christian Grytekjær slipper å sone. De mente altså Gytkjær, som er spilleklar. Bråtvetit fortsetter i mål i Kristiansens fravær. Mæland (m) er også ute. Sandefjord hadde 2-0-0 hjemme og 0-0-2 borte før torsdagens 1-2-tap hjemme for Viking. Trener Lars Bohinen er bekymret over at «guttane» starter kampene for svakt. Det er lite nytt på mannskapsfronten. FKH fikk en opptur sist, og den bør forlenges her.

Fotnote. Nettavisen, TV 2, A-Media (blant andre Bergensavisen), 100 % sport (Blant andre Aftenposten) og Dagbladet mottar store summer fra Norsk Tipping, men ingen av disse nevner på sine tippesider at Gytkjær slipper å sone etter den feilaktige utvisningen i Bodø. Det er skremmende svakt når kan kommer med råd til Norsk Tippings kunder.

 

18:00 Lillestrøm – Vålerenga Markedsodds: 2,46 – 3,38 – 2,73
Nor. Tippeligaen. Det blir færre tomme seter enn det som er vanlig på Åråsen når disse rivalene braker sammen. LSK har 1-3-1. Etter 0-2-tapet her for Stabæk var de svært effektive i 4-1-seieren borte over Mjøndalen. Torsdag var Friday (a) med sine tre mål tungen på vektskålen. Noen skader er det fortsatt hos hjemmelaget, men endringer blir det trolig flere av. VIF står med 3-1-1. De vant 3-2 borte over Start nest sist. Torsdag så de ut til å ha full kontroll hjemme mot Aalesund, men brått ble det 1-2-tap. Trener Kjetil Rekdal var så pottesur som bare Kjetil Rekdal kan være etter kampen, men han må selv tap på seg en del av skylda. Wæhler (f) ble byttet ut halvveis sist og rapporteres å være skadet. Han er dog med er med i troppen gjestene ha publisert på sine hjemmesider. Vålerenga hadde 6-1-0 på sju kamper her før Lillestrøm vant 2-1 i fjor. Nå ser det åpent ut.

18:00 Stabæk – Mjøndalen Markedsodds: 1,82 – 3,55 – 4,28
Nor. Tippeligaen. Vi anbefalte spill på Stabæk borte mot Lillestrøm for en uke siden til 4,10 i odds og på Stabæk borte mot Tromsø til 4,50 torsdag. Stabæk vant begge kampene 2-0. I begge levde de farlig på 0-0, men like før pause scoret de to mål i begge kampene. 3-1-1 er imponerende av Bob Bradleys lag, hvor det er svært mye nytt denne sesongen. To mann er ute fremdeles. Næss (f) kolliderte med Sayouba i Tromsø, og er usikker. Dersom han ikke spiller vil det være et stor savn. MIF har 1-3-1, men poengsnittet har sunket i hver kamp etter seieren over Viking i første kamp. Nå kommer de fra 2-2 borte mot Odd og 1-4-tap hjemme for Lillestrøm. Spillere som sliter med skader har en tendens til å spille for gjestene, så opplysninger om skader må tas med en klype salt, men Diomande (m) blir uansett som kjent ute en lang stund. Sundli (m) er tilbake fra karantene. Nå setter vi ikke penger på Stabæk.

19:00 Valencia – SD Eibar Markedsodds: 1,21 – 6,48 – 15,53

Spa. PD. Valencia er nr. 4 og med den forventede seieren her vil de ha tre poeng ned til Sevilla i kampen om den siste CL-plassen (Sevilla kan komme til CL gjennom seier i EL). Vertene vant 4-0 hjemme over Granada i vårt oddstips mandag. Torsdag ble det ikke bedre enn 1-1 borte mot Rayo Vallecano. Offensive Piatti var tilbake sist, slik at hjemmelaget nå har veldig mange å velge blant, noe som passer bra når kampene kommer tett. Eibar rykket sensasjonelt opp, men nå er plassen virkelig truet. De lille gjestene har etter fire strake tap bare ett poengs luke ned til streken. De tapte 0-2 borte for bunnkollega Almería før 1-3-tapet hjemme for Sevilla torsdag. Skader er det ikke mange av, men trener Gaizka Garitano gjør noen justeringer i troppen. Oddsen er som den må være.

20:00 Bryne – Brann Markedsodds: 2,66 – 3,36 – 2,46

Nor. OBOS-ligaen. Fordelingen av kryssene hos Norsk Tipping på denne er 27-8-65 tidlig søndag. Oddsen er der 2,85 – 3,20 -2,17. Andre har i snitt altså 2,66 – 3,36 -2,46. NT setter som vi har skrevet tidligere oddsen på Brann veldig lavt, da de vet at de får en stor andel av spillene på Brann, uansett odds. Flere av tippehuset største Nettkommisjonærer anbefalte spill på Brann til 1,88 hos Norsk Tipping borte mot Jerv mandag, når 2,10 var å finne noen få tastetrykk unna. Kampen endte som kjent 2-2. Norsk Tipping stakk av gårde med alle pengene, men de som anbefalte spillet fikk likevel sine penger. Tapet ble påført kundene. Det er pussig at vi nordmenn blir veldig godt opplyst om hvor mye man sparer på å handle på Tax-free og at det til stadighet er artikler i mediene om hvor mye man kan spare på legge handleturen til Sverige, mens de samme mediene later som om det ikke eksisterer alternativer til Norsk Tipping når det gjelder spill. Nordmenn legger igjen over en milliard i måneden svenske butikker, noe som koster dyrt i norske arbeidsplasser. I flere av spilleselskapene er vi alle inne på eiersiden gjennom Oljefondets investeringer, så den norske staten går jo god for selskaper som Ladbrokes, Betsson, Paddy Power, Betfair med flere. Nok om det. Brann har 2-2-1. Etter 2-2-kampen i Grimstad ble det 4-1-seier hjemme over Ranheim. Trenger Rikard Norling gjorde en mengde endringer fra 0-3-tapet borte for Hødd til 2-2-kampen mot Jerv. I den sistnevnte fungerte ingenting før pause, men etter pause la Norling om til en mer primitiv spillestil og da så det langt bedre ut. Djurhus kom inn i mål etter kampen i Ulsteinvik. Han tabbet seg ut i Grimstad, fikk fornyet tillit og tabbet seg ut igjen mot Ranheim, hvor Norling igjen gjorde en rekke endringer. Hva svensken velger her er ikke godt å si, men Leciejewski (f) og Pedersen (a) er sammen med Birkelund (m) ute igjen. Bryne vant de to første med 2-1. Siden har det blitt tre ganger 2-2, mot Strømmen borte torsdag, mot Åsane borte søndag. Breimyr (f) har sonet to kamper for hjemmelaget, men han er klar igjen nå, og det skal være minimalt med fravær for trener Gaute Larsen. Vi står over spill.

20:45 Napoli – Milan Markedsodds: 1,50 – 4,32 – 6,60
Ita. Serie A. Napoli er nr. 4, fem poeng bak Roma i kampen om CL-plass. Vertene vant tre seriekamper overbevisende før de tapte 2-4 som klare favoritter i Empoli torsdag. De samme tre som har vært ute er fremdeles skadet. Milan er middels. Etter to seiere på rad har de 0-2-2, og 1-2-tapet i Udinese ble etterfulgt av 1-3-tap hjemme for Genoa. Tre spillere fikk kort sist, og mottakerne av disse er suspendert. Det gjelder Abate (f), Mexès (f) og Ménes (a). En håndfull spillere er i tillegg skadet for det som var et storlag. H.

 

 

21:00 Nantes – Paris Saint-Germain Markedsodds: 10,00 – 4,75 – 1,34

Fra. Ligue 1. Lyon vant i går, slik at både de og PSG har 71 poeng i toppen, men PSG har altså denne i bakhånd. Gjestene har vunnet fem på rad. Ibrahimovic (a) skulle opprinnelig sone i fire kamper, men han slapp unna med tre og er tilbake nå. Uten den plasskrevende svenske har laget vunnet 3-1 borte over Nice, 6-1 hjemme over Lille og 3-1 hjemme over Metz. Aurier (f), David Luiz (f) og Bahebek (a) er ikke med i denne. Nantes er nr. 11 med 11-11-12 og har lite å spille for. De slo Marseille 1-0 hjemme nest sist, spilte 1-1 i Toulouse forrige helg. Danske Hansen (f) er skadet, men for øvrig er det bare fryd og gammen i Loire-Atlantique. Nantes har 0-0-5 mot PSG de siste knappe to årene, men B-oddsen frister heller lite.

21:00 Málaga – Elche Markedsodds: 1,56 – 3,91 – 6,43

Spa. PD. Málaga har ligget på sjuendeplass siden den 13. serierunden, noe som er smått fantastisk. Uten poeng i denne vil de falle en plassering, og det er ikke sikkert det mener at forandring fryder. De er i svært stabil svak form. De la på til fire strake bortetap med 0-1 i Vigo onsdag., mens de tre siste hjemme alle har endt uavgjort. Med Camacho (f) tilbake kan hjemmelaget stille nær toppet. Elche har 37 poeng og det holder. De har vunnet tre av sine fire siste og sikret definitivt plassen onsdag med 4-0-seieren hjemme over Deportivo La Coruña, som er det eneste av lagene under streken de i «snøball-i-helvete»-teori de kan bli tatt igjen av. Noen endringer gjøres i troppen. Jobben er altså gjort for bortelaget, og da kan det meget vel tenkes at Málaga får en rimelig enkel oppgave.
* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere.

NV-600X100_256 (1)

Tagged with: