Oddstips Onsdag 15/4

April 15, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

Etter fire treff på rad ble det halve innsatsen tilbake i går. Vi stoler på Watford i onsdagens oddstips.

Vi i Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom fem og 30 per dag. Vi vil ta utgangspunkt i oddsen som tilbys av de spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

Det er to kvartfinaler i Champions League også i dag. I tillegg er det noen fotballkamper som spilles rundt om. Watford må vinne i Championship for å holde følge med opprykksrivalene, som alle vant i går. Unibet tilbyr godkjente 2,20 for B i Nottingham.


Oddstips for Onsdag:

20:45 Nottingham – Watford Markedsodds: 3,20 – 3,45 – 2,17

Eng. Championship. Nottingham rykker ikke opp denne sesongen heller. De hang godt med i starten, men falt av. De nærmet seg igjen sjetteplassen, men har nå 0-1-3 på sine fire siste. Etter 2-2-kampen borte mot Brentford ble det 0-1-tap her for Huddersfield. Gardner (m) er helt tilbake etter to kampers karantene. Cohen (m) og Reid (m) er skadet. Toppscorer Assombalonga og spisskollega Fryatt er også ute. I tillegg er spissene Blackstock og Barrow usikre. Watford er før denne midtukerunden nr. 3, men bare poenget fra toppen. De har 7-2-1 på sine ti foregående og 2-0-seier borte over Millwall etterfulgte 2-0-seieren hjemme over Middlesbrough. Cathcart (f) spilte ikke i helgen, men skal være frisk og rask nå. Ekstrand (f), Murray (m) og Forestieri (a) er stadig på skadelisten. De tre øvrige i toppen vant sine kamper i går og Watford må gjøre det samme i dag. Vi satser på at de formsterke Vepsene stikker av med alle pengene.

[maxbutton id=”2″]


Øvrige omtaler:

18:00 FC Vestsjælland – Sønderjyske Markedsodds: 2,70 – 3,20 – 2,55

Dan. Cup. Semifinale. Første kamp. Vestsjælland har vunnet fire kamper, alle borte i turneringen og er i semifinalen for første gang.  Det ble 2-1 over Brønshøj i forrige runde. I serien serien ser de ut til å rykke ned, da de har åtte poeng opp til trygg grunn. Men i april har de vunnet 2-1 borte over OB og spilt 1-1 borte mot Randers. Med mannskapet ser det ikke så verst ut. Sønderjyske er nr. 8 i serien, ti poeng foran dagens motstander. I helgen røk de 0-1 hjemme for Brøndby, samme lag som ble slått 4-2 hjemme etter ekstraomganger i kvartfinalen i cupen. Madsen (m) soner i denne og det er noen skader i laget. Det har blitt 0-1-1 mellom lagene i serien denne sesongen. Begge er spilt her med 0-1 og 1-1 som resultater. U er mest aktuelt.

[maxbutton id=”2″]


18:30 Lyon – SC Bastia Markedsodds: 1,33 – 4,70 – 9,70

Fra. Ligue 1. Lyon er nr. 2, ett poeng bak Paris Saint-Germain når sju kamper står igjen. Vertene røk 1-2 her for Nice før de vant 3-1 borte over Guingamp for elleve dager siden. Fofana (m) og Grenier (m) returnerer. Rose (f) soner og Gourcuff (m) er blant de tre uaktuelle. Bastia spilte finale i ligacupen mot Paris Saint-Germain i Saint-Denis lørdag, men der ble mye ødelagt med en tidlig utvisning, og kampen endte med 0-4-tap. Gjestene har to poeng ned til det som ser ut til å være den ene ledige nedrykksplassen. Etter en god periode er bare ett poeng spilt inn på tre kamper. Det ble 1-3-tap i Montpellier sist. Squillaci (f) så rødt i ligacupen og er ute nå. Ayité (a) er skadet, men bortsett fra det ser det greit ut. Bastia tapte 2-5 her for to sesonger siden, 1-4 her i april i fjor. H.

[maxbutton id=”2″]


20:45 Paris Saint-Germain – Barcelona Markedsodds: 4,72 – 3,81 – 1,76

CL. Kvartfinale. Første kamp. Paris Saint-Germain har klatret til topps i Frankrike. I helgen vant de 4-0 over Bastia i ligacupfinalen. I gruppepillet slo de dagens motstander 3-2 hjemme i den kamp nr. 2, men tapte 1-3 borte i den siste. Vertene slo ut Chelsea etter to uavgjorte i åttedelsfinalen. Ibrahimovic (a) imponerer, men han er suspendert i laget fire neste seriekamper, noe som kan bli utslagsgivende. Svensken soner også i denne. Det samme gjør Aurier (f) og Verratti (m). David Luiz (f) og Thiago Motta (m) er skadet. Barcelona spilte 2-2 i Sevilla i helgens serierunde, og ledelsen i Spania krympet til to poeng. Gjestene slo Manchester City med ett mål både hjemme og borte i åttedelsfinalen. Alves (f) er suspendert i kveld. Vermaelen (f) er fortsatt skadet. Barcelona blir greie favoritter i denne, selv om PSG er sterke hjemme i CL.

[maxbutton id=”2″]


20:45 FC Porto – Bayern München Markedsodds: 4,72 – 3,52 – 1,82

CL. Kvartfinale. Første kamp. Porio er tre poeng bak Benfica i kampen om seriegull i Portugal. Serieformen er det ingenting å utsette på. I gruppespiller hadde de 4-2-0. I åttedelsfinalen slo de Basel 5-1 sammenlagt, 4-0 hjemme. Marcano (f) soner. Martínez, lagets toppscorer, og spisskollega Tello er begge usikre. Bayern München vinner igjen i Tyskland. I gruppespillet ble det 5-0-1. Shakhtar ble slått 7-0 hjemme i åttedelsfinalen. I bortereturen ble det 0-0. Gjestene har en god del fravær. Alaba (f), Benatia (f), Martinéz (m), Schweinsteiger (m), Ribéry (m/a) og Robben (m/a) er alle ute. Det kan godt være at gjestene er tilfredse med uavgjort i denne kampen.

[maxbutton id=”2″]


20:45 Burton  – Carlisle Markedsodds: 1,61 – 3,74 – 5,33

Eng. League Two. Burton topper før denne runden og poengene de har holder trolig til opprykk, slik at den 65 år gamle klubben for første gang får prøve seg på tredje nivå. Vertene, som ledes av Jimmy Floyd Hasselbaink, har 6-2-0 siden de tapte to på rad i slutten av februar. Nå kommer de fra 1-0-seier hjemme over Wycombe og 1-0 borte over Luton. Maletic (f) og Antoine-Curier (a), som en del sikkert husker fra tiden i Haugesund, er tilbake i vigør, men denne kommer trolig for tidlig. Carlisle kan rykke ned to sesonger på rad, men med 3-3-3 40 dager ser det noe lysere ut. Lørdag tok de en svært viktig 1-0-seier hjemme over Dagenham & Redbridge, samtidig som de fire øvrige i bunnen tapte. Det ble litt tumulter i helgen, noe som medfører at Archibald-Henville (f) er suspendert i sesongens fire siste kamper, men for øvrig ser det ikke så galt ut med laget. Sju forskjellige spillere kom på scoringslisten i sesongens første møte, vunnet av Burton med 4-3. H.

[maxbutton id=”2″]


20:45 Celtic – Kilmarnock Markedsodds: 1,15 – 7,45 – 15,30

Sko. PL. Celtic leder selvfølgelig, men det er ikke mer enn fem poeng ned til toer Aberdeen når sju kamper gjenstår. Etter tre strake seiere i serien, uten å slippe inn mål, ble det 1-1 i helgens bortekamp mot Inverness. Ronny Deilas elever har allerede vunnet ligacupen og til helgene er det semifinale i FA-cupen, også det borte mot Inverness. Det er noen skader fremdeles hos hjemmelaget, men de ser ut til å kunne stille uendret. Kilmarnock er nr. 9, og de blir neppe blant de seks som skal spille om de seks øverste plassene. De har tapt tre kamper på rad, alle med 1-2, sist hjemme for Aberdeen. Kaptein Pascali (m) er blant en håndfull spillere som sliter med skader. Celtic har slått Kilmarnock i sju kamper på rad. Med to mål i fire av kampene, med tre mål i to og med fire mål i én.

[maxbutton id=”2″]


21:00 Fulham – Rotherham Markedsodds: 2,13 – 3,45 – 3,28

Eng. Championship. Med henholdsvis 45 og 43 poeng er ikke disse trygge. Fulham skulle kjempe om opprykk, men slik har det altså slett ikke blitt. De var om lag like store favoritter som i dag i fredagens hjemmekamp mot Wigan, som de kan bli tatt igjen av, men to ledelser glapp til 2-2. Budorov (f) og Richards (f) var ute sist, og det er usikkert om de rekker denne. Rotherham har gjort det som forventet. Formen er skral med 1-0-4, men de slo om ikke annet Brighton 1-0 hjemme før 0-2-tapet i Middlesbrough. De risikerer poengtrekk for å ha benyttet en spiller som ikke skulle ha deltatt i kampen mot Brighton. En sannsynlig straff vil være tre poengs trekk og da vil Millwall være like bak. For gjestene er nå Morgan (f) tilbake. Ward (a) er også friskmeldt, men H er mest aktuelt.

[maxbutton id=”2″]


* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere. Innlegget er sponset av Bethard og Norgevegasklikk her for å hente din Bethard oddsbonus!

Tagged with: