Oddstips mandag 4/5

May 4, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

NV-600X100_256 (1)

Rosenborg innfridde til fine 2,45 i går, slik at forrige ukes oddstips ga 170 % tilbakebetaling! Mandag forsøkes en spansk outsider til 3,60.

Vi i Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom fem og 30 per dag. Vi vil ta utgangspunkt i oddsen som tilbys av de spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

I dag går vi seier til et Almería i poengnød.

De som fulgte oss på Rosenborg i går har penger på konto hos Norsk Tipping. NT har i dagens kamper i ishockey-VM 1,80 på Canada mot vertslandet Tsjekkia og 1,45 på Russland mot USA. Canada har slått Latvia 6-1 og og Tyskland 10-0, mens Tsjekkia har 5-6 (etter straffer mot Sverige) og 4-2-seier over Latvia. Markedet ligger på under 1,70 på for seier til Canada.

Russland har vunnet 6-2 over Norge og Latvia 5-3. I begge disse kampen har de ledet med 3-0 etter et drøyt kvarter, og de har kunnet ta det pent i de to siste periodene. USA overrasket stort med 5-1-seier over Finland i første kamp. I den andre slo de Norge med knappe 2-1. Andre ligger på rundt 1,40 på russisk seier. Dobbelen gir 2,61 hos NT før oddsen endres, og det skal være verd noen kroner. (Norsk Tipping har satt oddsene kraftig ned, og til ny pris er det ikke lenger spennende.)

Oddstips for mandag:

20:45 Almería – Celta Vigo Markedsodds: 3,53 – 3,40 – 2,11

Spa. PD. Almería er like over streken med 31 poeng. På nedrykksplassene er Deportivo La Coruña med 30 poeng, Granada med 28 og Córdoba med 20. Vertene har vunnet sine to siste hjemmekamper, med henholdsvis 3-0 over Granada og 2-0 over Eibar, Eibar som også har 31 poeng. Onsdag tapte dagens hjemmelag med 0-3 borte for Real Madrid, hvor de slapp inn to mål mot slutten. Almería får nå tilbake spissene Thievy og Wellington Silva fra karantene. På skadefronten ser det ikke så galt ut for laget som har igjen Málaga, Sevilla og Valencia etter denne. Celta Vigo ligger på en flott tiendeplass etter å ha tatt ti poeng på sine fem foregående. Trener Eduardo Berizzo uttaler at sjuendeplass nå er målet for sesongen, en sjuendeplassen kan gi spill i EL til høsten. Onsdag vant gjestene 1-0 hjemme over formsvake Málaga, mens det i kampen før ble 2-4-tap hjemme for et svekket Real Madrid. Gjestene er stadig uten Planas (f), Borja Oubiña (m) og Radoja (m). Almería vant sesongens første møte med 1-0, og de har vist stor vilje til å overleve i de siste kampene. Vi sender avgårde et langskudd på H til 3,60, som blant andre Unibet tilbyr.

Øvrige omtaler:

19:00 Viking – Molde Markedsodds: 4,27 – 3,61 – 1,79

Nor. Tippeligaen. Vi anbefalte B-spill til 2,05 da Rosenborg vant 4-1 her for en drøy uke siden. Etter det har Viking fått en svært etterlengtet opptur med 2-1-seier i Sandefjord. Det er dog langt fra nok til å friskmelde hjemmelaget og seks poeng etter fem kamper er nær bunnstrid. Sigurdsson (f) kan være ute igjen. Danielsen (m) og Jørgensen (m) skal også være usikre, mens det er sikkert at Sverrisson (m) stadig savnes. Molde  har gitt fra 1,28 til 1,62 i odds som vinnere i sine fem kamper, og slik sett er 3-1-1 nesten som forventet. Det ble 0-0 her i Rogaland mot Haugesund før 3-1-seieren hjemme over Strømsgodset. Molde lager et 15 minutter langt «Før kampen mot», men de tar seg ikke tid til å dele skadeinfo, men de mangler stadig spissene Bakenga og Gulbrandsen. Simonsen (f) og Gatt (a) har heller ikke vært på banen i år. Molde sikret gullet med 2-1-seieren her i fjor, men B-oddsen er er noe snau nå.

19:00 IFK Göteborg – Falkenberg Markedsodds: 1,24 – 5,82 – 10,51

Sve. Allsvenskan. IFK Göteborg har startet med 4-1-1. For en uke siden ble det 3-1-seier her over Helsingborg, torsdag 0-0 borte mot Gefle. Kaptein Bjärsmyr (f) var ute med sykdom sist. Han er ikke helt i orden ennå, men med i troppen og totalt ser det veldig bra ut med hjemmelagets mannskap. Falkenberg har tatt seks poeng så langt, etter å ha vært underdog i fem av kampene. De klarte svært oppløftende 3-3 hjemme mot Malmö før 1-3-tapet borte for Djurgården. De kan stille med de samme som sist, noe som betyr at spissene Donyoh og Krisanovic fremdeles er ute. IFK er greie favoritter som oddsen forteller. I fjor vant de begge møtene med ett måls margin.

19:00 Kalmar FF – Örebro Markedsodds: 2,06 – 3,32 – 3,53

Sve. Allsvenskan. Begge er under streken med henholdsvis fire og to poeng. Kalmar FF har tapt tre på med ett mål, for Djurgården borte, for  Häcken hjemme og for Elfsborg borte. Høyreback Nouri er tilbake fra karantene. For øvrig blir det få endringer. Örebro har innledet med stygge 0-2-4. De tapte fire på rad, med minst to mål, før de klarte 2-2 hjemme mot Hammarby i forrige kamp. Björnquist (f) sonet sist, men er tilbake nå. Ring (f) glir ut av troppen. Lagene tok hver sin 2-0-seier hjemme i de innbyrdes møtene forrige sesong. H er mest også nå.

19:00 Halmstad – Häcken Markedsodds: 3,22 – 3,32 – 2,17

Sve. Allsvenskan. Halmstad skulle være blant de svakeste og er på nedrykkskurs med 1-1-4. De slo dog Elfsborg, som da ledet, 1-0 her før 1-3-tapet i Malmö. Janne Jönsson kan stille med samme lag som sist. Häcken mister ofte sine toneangivende spillere, men de henger som regel med blant de neste beste. Slik er det ikke nå, for med 1-2-3 har de kommet skjevt ut. Etter 1-0-oppturen i Kalmar røk de 0-2 hjemme for Norrköping som klare favoritter. Ingen av lagets spisser har scoret mål ennå. Simon Gustafson (m), en av lagets fire målscorere, må står over denne etter å ha fått tre gule kort allerede. Dette ser ganske så åpent ut.

19:05 AIK – Hammarby Markedsodds: 1,72 – 3,66 – 4,56

Sve. Allsvenskan. Brennhet derby på Friends Arena. Over 40 000 billetter er solgt, og da blir det nesten like mange på denne ene kampen som det var unna alle helgens kamper i Tippeligaen. Begge har raden seier-uavgjort-seier-tap-seier-uavgjort så langt og begge har full pott på hjemmebane. AIK vant 3-0 her på nasjonalarenaen over Örebro før de skuffet noe med 1-1 borte mot Åtvidaberg, hvor de slapp inn målet fra straffemerket noen minutter før slutt. Brustad (a) scoret for øvrig sesongens andre i kampen mot Åtvidaberg. Midtstopper Karlsson fikk en smell sist og er ute i denne. Goitom (m/a) ble småkvestet på lørdagens trening, og det er lite trolig at han spiller fra start i kveld. Hammarby måtte ta til takke med 2-2 i Örebro torsdag. I kampen før ble det 2-1-seier hjemme over Åtvidaberg. Den offensive Bakircioglü har blitt skadet. Fire av lagets fem norske spillere startet sist. Persson (m) var syk sist og det er usikkert om han rekker dette derbyet.

21:00 Hull  – Arsenal Markedsodds: 5,05 – 3,65 -1,75

Eng. PL. Hull er nr. 16. I bunnstriden ser det slik ut, med sjanser for nedrykk, regnet ut fra odds hos Betfair. Burnley og QPR er etter helgens tap nær 100 prosent sikre på nedrykk. Sunderlands sjanser er 55 %, Newcastle 16 %, Hull 14 % og Leicester 14 %. Vertene har etter tre kamper uten poeng vunnet 2-0 borte over Crystal Palace og 1-0 hjemme over Liverpool. Jelavic (a) har vært ute en stund, men rekker nå innspurten. Robertson (f) er også friskmeldt og i tillegg har Meyler (m) sonet ferdig. Arsenal hadde teoretiske muligheter for serietittel, men den innkasserte Chelsea i går. Gjestene vant åtte på rad før det målløse oppgjøret hjemme mot Chelsea sist. Nå gjelder det å knipe andreplassen fra Manchester City. Debuchy (f) er usikker for Gunners, mens Arteta (m), Diaby (m) og Oxlade-Chamberlain (m) stadig trøbler med skader. Favorittoddsen er for knapp.

* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere.

NV-600X100_256 (1)

Tagged with: