Oddstips Mandag 20/4

April 20, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

Levanger får det for tøft på dette nivået.

Vi i Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom fem og 30 per dag. Vi vil ta utgangspunkt i oddsen som tilbys av de spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.


Oddstips for mandag:

19:00 Fredrikstad – Levanger Markedsodds: 1,31 – 5,00 – 8,65

Spill Asian Handicap H -1,5, odds 2,08. 

Nor. OBOS-ligaen. Fredrikstad er en outsiderne i OBOS-ligaen og de bør klare minst en sjetteplass. De har åpnet med to ganger 1-1, her mot Brann og borte mot Hødd. I begge kampene har de kommet tilbake fra 0-1. Straith (f), Berg (m) og Standerholen (m) trøbler med skader fremdeles. Trener Håkon Wibe-Lund utelukker ikke at det blir endringer i startelleveren. Levanger er nyopprykket og starten har vært alt annet enn oppløftende. De åpnet med 0-5-tap borte for opprykkskollega Åsane og fortsatte med 0-2-tap hjemme for Kristiansund. Stensland (m/a) var ute sist og det fortelles ikke om han er klar til dette oppgjøret. Viktige Peterson (m) blir ute en stund. LFK må heve seg mye for å få med seg poeng hjem fra Østfold, noe vi tror de ikke klarer. En FFK-seier med minst to mål spilles. SBOBET ligger høyt med sine 2,08 for det utfallet, men de fleste øvrige har også over 2,00.

[maxbutton id=”2″]


Øvrige omtaler:

19:00 Esbjerg – Randers Markedsodds: 2,45 – 3,25 – 2,83

Dan. Superliga. Esbjerg har med 6-9-9 fem poeng ned til Vestsjælland, øverste lag under streken. Vestsjælland har begynt å lee på seg, slik at EfB ikke kan føle seg for helt sikre. Vertene har ikke bedre enn 1-1-4 på sine seks siste i serien. I forrige runde scoret de først borte mot Hobro, men tapte 1-3. Torsdag spilte de borte mot FC København i første semifinale i cupen og den endte med 1-1, etter at esbjergenserne var noe heldige før hvilen. Returen spilles om ti dager. Til dette oppgjøret er Friberg (m) suspendert. Andersen (m), Lucena (m) og Rise (a) er skadet. Levken (m) og Fellah (a) er norske innslag i troppen. Randers er uten seier på seks seriekamper, men med seier i kveld tar de tilbake tredjeplassen de mistet til Brøndby. Gjestene kommer nå fra tre ganger 1-1, borte mot FC København, hjemme mot Aalborg og hjemme mot Vestsjælland, så noe bedring har det vært. En del spillere har slitt med skader, men det er bedre nå. Thomsen (f) er blant de nylig friskmeldte. Keller (m) savnes dog fremdeles. Randers har vunnet de fire siste tellende kampene mellom lagene og blir våre knappe favoritter også nå. Pinnacle Sports tilbyr spreke 3,00  for B.

[maxbutton id=”2″]


19:00 Hødd – Brann Markedsodds: 2,95 – 3,30 – 2,27

Nor. OBOS-ligaen. Brann er blant de mest populære fotballagene i Norge. Likevel møtte bare rundt 5000 opp til deres hjemmepremiere mot Strømmen for en uke siden. Til sammenligning hadde Storhamar om lag 7000 tilskuere i de tre finalekampene i ishockey hjemme mot Stavanger. Brann vant kampen 2-0, uten å briljere. I første kamp spilte bergenserne 1-1 i Fredrikstad. Barmen (m) har slitt med en strekk i stussen, men nå er han tilbake. Haugen (m) sonet sist og også han returnerer. Leciejewski (k) og Pedersen (a) er fremdeles på sidelinjen. Hødd har også møtt Strømmen og Fredrikstad, med henholdsvis 1-0-seier borte og 1-1 hjemme som resultat. Det blir neppe store endringer i mannskapet siden sist. Lagene får gjøre opp i fred.

[maxbutton id=”2″]


19:00 Helsingborg IF – IFK Norrköping Markedsodds: 1,93 – 3,38 – 3,84

Sve. Allsvenskan. Helsingborg spilte 0-0 både mot Kalmar borte og Falkenberg hjemme før de vant 2-1 borte over Halmstad. Ajdaravic (m) var tilbake etter skade sist. Wede (m), en av lagets målscorere fra forrige kamp, er ny på en fem mann lang skadeliste. Vi anbefalte spill på Elfsborg borte mot Norrköping i forrige runde, og Norrköping tapte 0-4. Før det hadde gjestene spilt 1-1 hjemme mot Örebro og vunnet 3-0 i Halmstad. Hedenius (f), Meneses (f) og Bärkroth (m) er fortsatt ute med skader. Det står 0-3-1 mellom lagene her siden gjestenes forrige opprykk og H-oddsen får stå urørt.

[maxbutton id=”2″]


19:00 Örebro SK – GIF Sundsvall Markedsodds: 1,69 – 3,68 – 4,79

Sve. Allsvenskan. Örebro har 0-1-2. De røk 0-2 her før det ble tap med samme sifre borte for Falkenberg. Nordmark (m) er tilbake i troppen, men han starter neppe. Forsvarer Moberg er ute. Sundsvall har med fire poeng totalt sett overrasket etter opprykket. Etter tapet for Malmö har de vunnet 3-2 borte over Åtvidaberg og spilt 1-1 mot Häcken. Poenget sist reddet de på tampen og spesielt fortjent var det ikke. Klubben har stadig liten interesse av å legge ut status for mannskapet. Stå over.

[maxbutton id=”2″]


19:05 Malmö FF – Hammarby Markedsodds: 1,35 – 4,65 – 8,40

Sve. Allsvenskan. Begge har 2-1-0. MFF er klare gullfavoritter. Etter 0-0 hjemme mot AIK ble det 1-0-seier borte over IFK Göteborg, som topper med 3-0-1 etter søndagens seier over Häcken. Laget kan bli det samme som sist, men blant andre Eikrem (m) og Berget (a) med fra start. Hammarby spilte 0-0 borte mot Elfsborg før de snudde 0-1 til 2-1-seier i derbyet mot Djurgården på lagenes felles hjemmebane. Det ser bra ut med bortelagets mannskap også, men trener Nanne Bergstrand kan gjøre noen justeringer før årets mest vriene kamp. H blir valget, men penger settes ikke til 1,35.

[maxbutton id=”2″]


20:15 Kaiserslautern – RB Leipzig Markedsodds: 1,65 – 3,60 – 5,35

Tys. 2. Bundesliga. Kaiserslautern har som forrige mandag muligheter for å overta andreplassen. Sist røk seieren mot slutten i 1-1-kampen i Düsseldorf. Det var lagets tredje uavgjorte på rad borte, men hjemme har de vunnet seks på rad. Toppscorer Ring (m) er tilbake. Demirbay (m) er også aktuell igjen. Yttergård Jensen (m) er blant spillerne som ikke er med. Leipzig satser stort. De er nr. 6, sju poeng bak vertene. Formen er fin med 4-2-0. De vant 2-1 hjemme over Nürnberg før det ble seier med samme sifre i Bochum. På reise har det blitt 3-6-5. Khedira (m), Boyd (a) og Damari (a) er skadet for bortelaget. H er mest nærliggende, med Leipzig er ingen kasteball.

[maxbutton id=”2″]


20:45 Fiorentina – Verona Markedsodds: 1,46 – 4,45 – 7,20

Ita. Serie A. Fiorentina har ni poeng opp til tredjeplassen, så det blir neppe spill i Championship League, dersom de da ikke går til topps i Europa League, hvor de spilte 1-1 borte mot Dynamo Kiev i første kvartfinalekamp. Vertene tok sju poeng før 0-3-tapet i Napoli sist. I kampen før ble det 2-0-seier hjemme over Sampdoria. Med mannskapet til Vincenzo Montella ser det bra ut, men Rossi (a) er fortsatt ute. Verona har fire lag bak seg, men det er ti poeng ned til streken. Etter en noe bedre periode har det blitt 0-1-2, etter 3-3 hjemme mot Cesena 0-3-tap hjemme for Inter. Gjestene kan også stille nær toppen. Fiorentina har nok et øye på returen i EL torsdag, og H-odds under 1,50 er noe for dyrt.

[maxbutton id=”2″]


20:45 Elche – Real Sociedad Markedsodds: 2,63 – 3,12 – 2,85

Spa. PD. Elche har tre poeng ned til trøbbel. Etter å ha tatt ett av 12 mulige poeng vant de forrige helg 2-0 borte over snart fortapte Córdoba. Albacar (f), Pelegrín (f) og Rodrígues (m) sliter med skader, men startelleveren ser ut til å bli den samme som sist. Real Sociedad har med 9-9-11 totalt og 1-7-7 borte sju poengs luke på dagens motstander. Etter tre strake gevinster har det blitt 1-1 borte mot Málaga, 0-2-tap borte for Atlético Madrid og 2-2 hjemme mot Deportivo La Coruña. Iñigo Martínez (f) og Finnbogason (a) er fortsatt skadet for gjestene. Lagene spilte 0-0 her forrige sesong. Siden har Real Sociedad vunnet to hjemmemøter med klare sifre. Nå får Elche et tynt tips.

[maxbutton id=”2″]


* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere.  Innlegget er sponset av Bethard og Norgevegasklikk her for å hente din Bethard oddsbonus!

Tagged with: