Oddstips lørdag 2/5

May 2, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

NV-600X100_256 (1)

Lørdagens 24 oddsanalyser er klare. Vi spiller tysk i oddstipset.

Vi i Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom fem og 30 per dag. Vi vil ta utgangspunkt i oddsen som tilbys av de spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

Det er et fyldig program den første lørdagen i mai. Vi går for seier til Bayer Leverkusen over et Bayern München som stiller uten en rekke nøkkelspillerne.

Oddstips for lørdag:

18:30 Leverkusen – Bayern München Markedsodds: 2,29 – 3,35 – 3,17

Tys. Bundesliga. Leverkusen vant sju på rad før 1-1-kampen i Köln sist. Med de to tapte poengene ble de passert av Mönchengladbach i kampen om tredjeplassen. Hjemme har vertene vunnet tre på rad med 4-0, over lag som alle kan rykke ned. Trener Roger Schmidt må klare seg uten Castro (m) igjen, men for øvrig er det få problemer. Bayern München er mestere. Etter 0-2-tapet hjemme for Mönchengladbach har de vunnet fire på rad i serien ute å slippe inn mål. Etter 2-0 borte over Hoffenheim ble det 1-0 hjemme over Hertha Berlin. Tidligere i uken tapte de hjemme mot Dortmund i cupen i straffesparkkonkurransen, hvor ingen av deres fire skyttere scoret. Nå står CL-semifinale for døren og lite risikeres. Alaba (f), Badstuber (f), Boateng (f), Müller (m), Ribéry (m/a), Robben (m/a og Lewandowski (a) er alle ute. Müller, Robben og Lewandowski har til sammen scoret 46 seriemål denne sesongen. De som er med i dag har til sammen scoret 20, så det er liten tvil om at Bayern München stiller kraftig redusert i kveld. Vi spiller H til 2,30.

Øvrige omtaler:

13:15 Blackburn – Ipswich Markedsodds: 3,10 – 3,35 – 2,25

Eng. Championship. Mye er avgjort før denne siste runden, hvor alle kampene går samtidig. Watford og Bournemouth har feiret opprykk. Middlesbrough og Norwich tar de nest to plassen, men hvem som blir nr. 3 og 4 er ikke avgjort. Ipswich er nr. 5 med 78, poeng, Derby nr. 6 med 77. Brentford og Wolverhampton har begge 75 poeng, og de kan med seier knipe en playoffplass. Blackpool, Wigan og Millwall rykker ned. Blackburn blir nr. 9. Håpet om playoff røk med to strake tap i slutten av mars. FA-cupen kan ha forstyrret. Nå har de 2-4-0 på sine seks siste i serien. Skader har det vært rikelig med, og unngår de det samme neste sesong, kan de gå bedre da. I denne er minst åtte spillere ute. Dunn (f) vil spille sin siste kamp for klubben. Ipswich trenger ett poeng for å sikre en plass blant de seks beste. Det klarte de borte mot Wolverhampton for to kamper siden og Nottingham ble slått 2-1 hjemme sist. Hunt (f) er tilbake. Varney (a) får ikke spille. McGoldrick (a) er blant de øvrige som savnet. Ipswich vil ikke risikere noe som helst, og ett poeng til begge er helt greit. Opp til 3,55 for U er å oppdrive. Hadde dette vært en italiensk kamp ville trolig oddsen for uavgjort ligget på rundt 2,00.

13:15 Brentford – Wigan Markedsodds: 1,35 – 4,88 – 8,13

Eng. Championship. Brentford er altså på sjuendeplass og de må vinne her for å klarte inn på playoff. Etter kostbare 0-2-1 på fire kamper vant de 2-0 borte over ferdigspilte Reading forrige helg. Wigan rykker altså ned nok en gang. De fikk en ekstrasjanse siden Rotherham ble trukket tre poeng, men Rotherham vant tidligere i denne uken og reddet plassen. Vertenes håp levde etter 2-1-seieren hjemme over Brighton, men det ble 0-1-tap hjemme for Wolverhampton forrige helg. Spissene Hogan og Long er ute for hjemmelaget, mens gjestene må klare seg uten suspenderte McClean (m) og Waghorn (a).

13:15 Derby  – Reading Markedsodds: 1,34 – 4,97 – 8,40

Eng. Championship. Derby var lenge på opprykksplass, men så satte formsvikten inn. En del skyldes skadene til toppscorer Martin. Øvrige spillere har også slitt. Uansett sikres en plass i playoff med seier her. Vertene vant 4-0 over Blackpool i forrige hjemmekamp. Siden har de spilt 4-4 i Huddersfield og 3-3 borte mot Millwall. Minst fem spillere er ute i ettermiddag. Reading reddet mest plassen grunnet andre fiasko. De har 0-3-6 siden forrige seier, og la på til fire strake nederlag med 1-2 borte for Rotherham tidligere i uken. Det er flere usikre kort i gjestenes tropp i denne. Stå over.

13:15 Middlesbrough – Brighton Markedsodds: 1,59 – 3,77 – 5,76

Eng. Championship. Middlesbrough kan i teorien bli nr. 2, men de har tre poeng og 19 mål å ta igjen på Watford. Det kan være mulig i nigeriansk fotball, men ikke her. 6-0-4 på de siste ti har altså blitt kostbart og håpet om direkte opprykk gikk fløyten med 3-4-tapet borte for Fulham sist. Friend (f) soner og toppscorer Bamford (a) kan være ute. Det samme kan gjelde Woodgate (f). Brighton har 46 poeng og det holder akkurat. Bare ett poeng er tatt på de seks foregående. Nå kommer de fra 1-2-tap borte for Wigan og 0-2-tap hjemme for Watford. Minst fem spillere er igjen ute med skader. H-odds på over 1,60 kan se fint ut, men for Boro er det viktig å unngå smeller.

13:15 Norwich – Fulham Markedsodds: 1,43 – 4,44 – 7,06

Eng. Championship. Norwich var etter fem strake triumfer på opprykksplass, men så fulgte 0-1-tap hjemme for Middlesbrough og 1-1 borte mot Rotherham. Oddsen for Norwich-opprykk hos veddemålsbørsen Betfair, hvor den norske staten gjennom Oljefondet har investert over 150 millioner kroner, ligger nå i underkant av 3,00. Grabban (a) ble utvist sist, og her ikke tilbake før en eventuell playoff-finale. Tettey (m) kan være tilbake.  Fulham har hatt en tøysesesong, men de slapp med skrekken. De kommer nå fra 1-0-seier i Blackpool og 4-3-seier hjemme over Middlesbrough. Stafylidis (f) er friskmeldt, noe kaptein Parker neppe blir. Uspennende H.

13:15 Wolverhampton  – Millwall Markedsodds: 1,36 – 4,72 – 8,28

Eng. Championship.  Wolverhampton spilte seg opp til sjetteplass, men siden har de tatt fire poeng på fire kamper, og sjansene for at de når en playoffplass er nå under 3 %. Ulvene spilte 1-1 her mot Ipswich før de slo Wigan 1-0 borte. Millwall ledet både 2-0 og 3-1 i hjemmekampen mot Derby sist, men den endte 3-3. Tirsdag var de avhengige av at Rotherham skulle feile hjemme mot Reading. Det skjedde ikke, og Millwall rykker ned. De har likevel gitt Neil Harris managerjobben på permanent basis. Ordet permanent betyr vel aldri så lite som når det settes sammen med manager, men likevel. Upson (m) er tilbake etter soning for bortelaget. Millwall er altså helt ferdige. Wolverhampton har ved kampstart mye å spille for, men det kan endre seg underveis, og dette er neppe noe å bruke penger på.

13:45 Leicester – Newcastle Markedsodds: 1,95 – 3,52 – 4,03

Eng. PL. Leicester så fortapte ut, men er nå over streken. De vant fire av de 29 første, men vant fire på rad før 1-3-tapet hjemme for Chelsea onsdag. Nest sist ble det en svært viktig 1-0-seier borte over Burnley. Oddsen for at de rykker ned nå ligger på like under 5,00 hos Betfair, og den var nede i under 1,15. På skadefronten har det i en rekke sesonger sett bra ut for vertene. Nå kan de være uten Huth (f), King (a) og Nugent (a). Schlupp (m/a) returnerer trolig. Newcastle-nedrykk betales nå med 17 i odds, for de har med sju strake tap nå bare fem poeng ned til streken. Hit kommer de etter 1-3 hjemme for Tottenham og 2-3 hjemme for Swansea. Gjestene har slitt med enormt mange forfall i vår, og det har selvsagt betydd mye. Nå ser det ut til at Dummett (f) og Sissokho (m) er tilbake. Suspenderte Cissé (a) er blant de sju-åtte som savnes. Slik situasjonen nå er vil trolig Newcastle være tilfredse med en pinne i Midlands.

15:30 Augsburg – Köln Markedsodds: 2,12 – 3,34 – 3,50

Tys. Bundesliga. Augsburg holder på sjetteplassen, men snart er de nok ute av EL-plass. De har bare 1-1-4 på sine siste seks. Det ble 2-1-seier her over Stuttgart nest sist, 2-3-tap i Hamburg forrige helg. Det er flere skader i hjemmelaget fremdeles. Klavan (f) og Højberg (m) har ikke vært helt i orden denne uken, men begge ser ut til å bli klare. Köln har 2-4-2 de siste drøye to månedene. Ned til strekene er det sju poeng. Gjestene spilte 0-0 borte mot Hertha Berlin før det ble fine 1-1 hjemme mot Bayer Leverkusen. Finne (a) er mer eller mindre fast reserve i klubben nå, og i sine niende kamp for sesongen ble det scoringen på ham sist.  Gjestene er heller ikke helt fulltallige, men poeng kan de godt ta.

15:30 Freiburg – Paderborn Markedsodds: 1,94 – 3,55 – 3,90

Tys. Bundesliga. To poeng skiller disse, som henholdsvis er nr. 14 og nr. 18. Freiburg har etter to strake hjemmeseiere 0-2-1. Etter 2-3-tapet her for Mainz spilte de 2-2 i Stuttgart. Det siste poenget var svært viktig i kampen mot nedrykk. Stuttgart ledet der 2-0, men de fikk en spiller utvist, og Petersens to scoringer sørget for 2-2. Krmas (f) er nå tilbake for hjemmelaget. Møller Dæhli (m) er blant de tre som er skadet. Paderborn har dalt sakte men sikkert på tabellen, men håpet er altså langt fra over. Gjestene har tatt fire poeng på sine tre siste. Etter 0-3-tapet i Dortmund ble det 2-2 hjemme mot Werder Bremen. Heinloth (f) soner etter å ha blitt utvist sist. Vrancic (m) er også suspendert. Fire mann er i tillegg skadet. H er nærmest.

15:30 Hoffenheim – Borussia Dortmund Markedsodds: 4,05 – 3,80 – 1,84

Tys. Bundesliga. Lagene har henholdsvis to og tre poeng opp til sjette- (og femte) plassen. Hoffenheim tapte tre på rad, med 0-2 her for Bayern München før 2-1-seieren i Hannover forrige helg. Det er lenge siden Elyounoussi (m/a) fikk slippe til for laget, og han er neppe med her heller. Beck (f) og Volland (m/a) har sonet ferdig, men nå er Strobl (f/m) suspendert. Dortmund var nest nederst halvveis, men kommer trolig likevel til spill i Europa, enten gjennom cup eller serie. Tirsdag kom de til cupfinalen etter å ha vunnet borte mot Bayern München i straffesparkkonkurranse, hvor Bayern bommet på fire av fire forsøk. (De møter Wolfsburg i cupfinalen. Wolfsburg skal delta i Champions League, og dersom Dortmund taper finalen vil de IKKE gå til Europa League som tapende finalist, slik det tidligere har vært. I serien kommer gjestene fra 2-0-seier hjemme over Paderborn og 3-0-seier over Eintracht Frankfurt samme sted. Weidenfeller (k) er frisk igjen, men Langerak får trolig fortsette i mål. Piszczek (k), Grosskreutz (m) og Sahin (m) er stadig skadet. Cupkampen kan sitte i beina til Dortmund og B-odds på +/- 1,85 er noe knapt.

15:30 Schalke – Stuttgart Markedsodds: 1,94 – 3,59 – 3,82

Tys. Bundesliga. Stuttgart klarte å rote borte en 2-0-ledelse hjemme mot Freiburg sist, og de falt til bunns etter 2-2. I kampen før røk gjestene 1-2 i Augsburg. Hlousek (f) ødela mye også før sin utvisning sist, men nå får han ikke gjort noe galt. Serei Dié (m) er tilbake etter soning. Schalke er nr. 5, men plassen i Europa League er langt fra trygg. Vertene har 0-4-2 siden forrige seier. De klarte 1-1 i Wolfsburg før 0-2-tapet borte for Mainz. Höger (f) var tilbake sist, men han er ute igjen nå. Seks øvrige spillere er også skadet. Stuttgart skal ikke avskrives.

15:30 Werder Bremen – Eintracht Frankfurt Markedsodds: 2,08 – 3,62 – 3,34

Tys. Bundesliga.  Werder Bremen er nr. 9, og for fullt med i kampen om spill i Europa. De sikret seg en sen 1-0-seier over Hamburger SV i forrige hjemmekamp. Forrige helg ble det 2-2 borte mot Paderborn. Trener Viktor Skripnik har en god del skadetrøbbel. Siden sist er Galvez (f) og Kroos (m) ute og totalt sliter sju-åtte spillere med skader. Eintracht Frankfurt har tre poeng opp til dagens motstander. De har ikke vunnet på fem kamper. 0-2-tapet i Dortmund etterfulgte 0-0-kampen hjemme mot Mönchengladbach. Borte har de tapt fem på rad. Madlung (f) er ute siden sist, men Anderson (f) og Oczipka (f) er begge tilbake etter soning. Oddsen ser fornuftig ut.

15:30 Wolfsburg – Hannover Markedsodds: 1,40 – 4,75 – 7,70

Tys. Bundesliga. Wolfsburg er 15 poeng bak mester Bayern München, fire foran treer Mönchengladbach. Etter EL-exiten tapte de 0-1 borte for Mönchengladbach etter en sen scoring i mot. Tidligere i uken sikret de seg plass i cupfinalen med 4-0-seier i Wolfsburg. Anvendelige Vieirinha og Schürrle (m) er friskmeldte, slik at det ser bedre ut nå enn det gjorde i forrige uke. Hannover er like over strekene. Med 0-5-8 har de vært svakest av alle i vårsesongen. Etter 0-4-tapet bort for Leverkusen røk de 1-2 hjemme for Hoffenheim, i det som var  Michael Frontzecks trenerdebut for klubben. Sakai (f) og Gülselam (m) sonet sist, men er tilbake nå. Kaptein Stindl (m) er nå suspendert og seks spillere sliter med skader. Det er vrient å komme utenom H.

16:00 Aston Villa – Everton Markedsodds: 2,68 – 3,25 – 2,72

Eng. PL. Aston Villa skal spille mot Arsenal i FA-cupfinalen, men det blir neppe like moro dersom de rykker ned før den. Vertene har bare to poengned til streken. De slo Tottenham 1-0 borte før det dramatiske oppgjøret borte mot Manchester City endte med 2-3-tap. Skader er det fremdeles flere av. Agbonlahor (a) er blant spillerne som er ute. Hutton (f) kan være tilbake. Sinclair (m/a) fikk ikke spille sist, men han er tilbake her. Everton har etter 5-1-0 på seks kamper klatret til tiendeplass. Etter 1-1 i Swansea har de vunnet 1-0 hjemme over Burnley og knust Manchester United 3-0 samme sted.  Oviedo (f) har vært lenge ute og blir ikke klar for spill før til høsten. Gibson (m) er fremdeles ute, mens det ser bedre ut for Hibbert (f) og Pienaar (m). Everton har 4-1-0 mot Villa i de siste fem møtene, og H velges raskest bort.

16:00 Liverpool – Queens Park Rangers Markedsodds: 1,37 – 5,00 – 8,80

Eng. PL. Liverpool blir nr. 5, 6 eller 7. De tapte som kjent i semifinalen i FA-cupen. Forrige helg feilet de til 0-0 som favoritt borte mot West Bromwich, men det tirsdag ble 0-1-tap borte for Hull. Det bør være nok til at man ikke skal spille H i denne. Moreno (f) og Lucas Leiva (m) ser nå ut til å være tilbake. Sakho (f) og Sturridge (a) er fremdeles ute. Nå mangler også Balotelli (a), som vel kan betegnes som en flopp. Queens Park Rangers var nest best i opprykksfinalen mot Derby i fjor vår, og her er de nest dårligst. De var nær poeng hjemme mot Chelsea nest sist, men tapte 0-1. Forrige helg ble det 0-0 hjemme mot formsvake West Ham. De har fire poeng opp til streken. De som har trua på at gjestene klarer seg kan spille på det til  rundt 15 i odds hos Betfair. Londonerne er fremdeles uten Faurlín (m) og Vargas (a). Zamora (a) er blant de usikre. Så over.

16:00 Sunderland – Southampton Markedsodds: 3,90 – 3,30 – 2,05

Eng. PL. Sunderland har nesten ubemerket sneket seg under streken og nedrykkssjansen vurderes av markedet til å ligge på noe over 60 %. Formen har vært skral lenge. Etter 1-4-fadesen her for Crystal Palace tok de et oppløftende poeng i 1-1-kampen borte mot Stoke. Fletcher var ute siste, og spissen sliter fremdeles med en vond ankel. Larsson (m) har sonet ferdig og Brown (f) nærmer seg retur. Southampton er nr. 7, med femteplass innen rekkevidde. På de fem siste har de tatt sju poeng, men det er like mange som Tottenham og flere enn Liverpool har tatt i samme periode. Sist ble det 2-2 hjemme mot Tottenham, i kampen før 1-2-tap borte for Stoke. Schneiderlins (m) sesong ble brått over. Tadic (m) er usikker, men Wanyama (m) er ute av skammekroken. Sunderland tapte hele 0-8 i det omvendte oppgjøret, men de kan ikke avskrives helt i dag.

16:00 Swansea – Stoke Markedsodds: 2,26 – 3,28 – 3,32

Eng. PL. Nr. 8 mot nr. 9. Swanseas nedtur kom ikke denne sesongen. Ti poeng er tatt på de fem foregående. Etter 0-2-tapet i Leicester ble 0-1 snudd til 3-2-seier i Newcastle. Taylor (f) er tilbake etter to kampers soning. Naughton (f), Carroll (m), Routledge (m) og Gomis (a) er fremdeles skadet. Stoke har etter tre strake tap 1-2-0. De vant 2-1 hjemme over Southampton før det ble 1-1 hjemme mot Sunderland. Moses (a) og Krkic (a) er stadig ute. Adam (m) brakk nesen denne uken, men spiller trolig likevel. Odemwingie (a) var tilbake sist, men han er neppe klar for 90 minutter ennå. Swansea-manager Garry Monk har en åtteplass som mål også til slutt, og med seier i denne vil den nesten være sikret.

16:00 West Ham – Burnley Markedsodds: 2,33 – 3,30 – 3,21

Eng. PL.  West Ham spiste julematen etter 9-4-4 på de 17 spilte. På de 17 neste har det blitt 2-7-8. Etter 1-1-kampen her mot Stoke har de tapt 0-2 borte for Manchester City og spilt 0-0 borte mot Queens Park Rangers. Bakover på banen savnes igjen Demel, Reid og Tomkins, fremover Carroll og Sakho.  Burnley er i bunnen, fem poeng fra streken. De har ikke scoret på 479 minutters spill og kommer fra 0-1-tap på rad og rekke for Arsenal, Everton og Leicester. I hjemmekampen mot Leicester bommet de fra ellevemeteren og like etterpå scoret motstander. Hadde Burnley vunnet den ville de bare hatt ett poeng opp til Sunderland, som da ville ha vært på rett side av streken. Av og til kan altså noen centimeter få millioner i konsekvenser. Gjestene får nå tilbake Barnes (a) etter soning. Long (f) og Marney (m) er stadig skadet, mens Vokes (a) må sjekkes nøyere. Burnley har igjen Hull og Aston Villa borte, samt Stoke hjemme etter denne, så det er altså ikke helt mørkt. Dersom du har tro på at de klarer seg kan du selge nedrykk til 1,09 hos Betfair, noe som er det samme som å spille på at de klarer seg til rundt 11 i odds. Mot et svekket West Ham kan de vinne. Norsk Tipping selger bra med H til klart markedslaveste 1,85, men nesten ingen spiller deres 3,35 for B, som er i toppklasse. (Oppdat. Leicester går mot seier over Newcastle, noe som betyr at det er enda viktigere for Burnley med tre poeng i denne. Oddsen på at Burnley overlever er naturligvis på vei opp. En halvtime før start har NTs 3,35 for B blitt best i verden, uten at den blir spilt i særlig grad. 

18:00 Sampdoria – Juventus Markedodds: 3,40 – 3,16 – 2,28

Ita. Serie A. Sampdoria er nr. 5, poenget foran nabo Genoa i kampen om en plass i EL. Hvor mange italienske lag som får delta i Europa er uvisst, siden Fiorentina og Napoli kan kvalifisere seg til Champions League. Lazio og Juventus skal møtes i cupfinalen og de blir trolig begge å finne i CL. Det vil trolig bety at de seks øverste lagene i serien kommer seg ut i Europa. Uansett, Sampdoria viser ikke gode takter. Etter fire strake seiere har de 0-2-3 på fem kamper. Det ble 2-4-tap her for Napoli før 1-1-kampen her mot Verona. Acquah (m) ble utvist sist og savnes nå. Verre er det at toppscorer Eder (m/a) nylig har måttet avslutte sesongen. Juventus har ustø kurs mot gull. De vant 3-2 hjemme over Fiorentina tidligere denne uken. Forrige helg tapte de 1-2 borte for nabo Torino. I den nest siste bortekampen, spilt før CL-kvartfinalen mot Monaco, ble mange av de beste spart, og de tapte 0-1 for konkursklubben Parma. Til uken er det Champions League-kamp mot Real Madrid på programmet, og det er selvfølgelig langt viktigere enn dette. Evra (f) soner for bortelaget, men Bonucci (f) er tilbake. Pogba (m) er blant spillerne som ikke er i orden. Man kan forvente at flere viktige brikker, som Pirlo (m) og Tévez (a), ikke er med fra start her. Andre tippesider mener at Norsk Tippings 2,80 for H er meget lekker odds. Det kan ikke være sant. Andre nærmer seg 3,40 for H i gjennomsnitt og den er stigende. Norsk Tipping har altså 2,80 – 2,90 – 2,30, hvor B-oddsen snart er best i markedet. 2,30 blir en del spilt, og det er slett ikke umulig at Norsk Tipping setter opp oddsen på seier til Sampdoria. (Oppdatert. Markedsoddsen var 3,40 – 3,16 – 2,28 kl. 12. Nå 15:30 er den 4,22 – 3,19 – 2,00. De som rakk å spille B til 2,30 hos Norsk Tipping kan altså nå sikre seg en solid surewin. Norsk Tipping har satt ned B-oddsen til 2,05, men den kan bli satt ytterligere ned. )

18:00 Strømsgodset – Sarpsborg 08 Markedodds: 1,52 – 4,13 – 5,98

Nor. Tippeligaen. 30 poeng etter 30 kamper betyr nedrykksstrid, så da må Strømsgodset med sine 1-2-2 være et bunnlag så langt. Etter en flott hjemmekamp, hvor de dog bare vant 3-2 hjemme over Sandefjord, ble ledelse til 1-3-tap i Molde. Vaagan Moen (m) må opereres i et vondt kne, og han blir således ute en god stund. Madsen (f) og Sørum (a) er blant de øvrige som er ute. Sarpsborg 08 har åtte poeng. Etter skuffende 2-2 hjemme mot Molde ble det en fin 2-0-seier hjemme over Odd. Borte har de slått Tromsø og tapt i Sandefjord. S 08 var tidligere flinke til å skrive om mannskapssituasjonen, men det er de ikke nå, så det er lite nytt å fortelle om laget til Geir Bakke, men Ojamaa (a) har sonet ferdig. Sarpsborg 08 tapte 1-4 her i fjor. H er nærmest, og de som vil spille får best odds på det hos Norsk Tipping, som har 1,55.

18:00 Atlético Madrid – Athletic Bilbao Markedsodds: 1,40 – 4,50 – 9,00

Spa. PD.  Atlético Madrid har god kontroll på tredjeplassen. De er uten tap på elleve kamper og seks av de sju siste er vunnet. Etter 3-0-seieren her over Elche vant de onsdag 1-0 borte over et svekket Villarreal. Med mannskapet til Diego Simeone ser det riktig bra ut igjen. Athletic Bilbao er nr. 8, men spill i Europa innen rekkevidde. Etter 4-0-seier hjemme over Getafe og 1-0-seier i Córdoba ble det 1-1 hjemme mot nabo Real Sociedad. Nå er dessverre Aduriz (a) ute for gjestene, og det betyr mye. Balenziaga (f) er også tilbake på skadelisten.  Atlético Madrid har 5-0-0 mot Athletic Bilbao de siste 16 månedene og H blir alternativet igjen.

18:30 Manchester United – West Bromwich Markedsodds: 1,36 – 4,96 – 9,25

Eng. PL. Manchester United var en liten periode foran nabo City, men med 0-1-tapet borte for Chelsea og 0-3-tapet borte for Everton er de tilbake på fjerdeplass. I kampen mot Everton var de svært bleke. Rooney (a) har vært en smule usikker, men han blir høyst sannsynlig klar. Carrick (m) rekker heller ikke denne. Evans (f), Rafael (f), Rojo (f) og Shaw (f) er også ute. West Bromwich har 37 poeng, noe som trolig holder til fornyet kontrakt. Etter tre strake nederlag har de vunnet 2-0 borte over Crystal Palace og spilt 0-0 hjemme mot Liverpool. Mulumbu (m) er tilbake etter tre kampers soning. Wisdom (f) fikk ikke spille mot Liverpool, men han er tilgjengelig igjen nå. Flere ikke navngitte spillere skal være usikre. West Bromwich vant her forrige sesong og H-oddsen hoppes elegant over. 

20:00 Sevilla – Real Madrid Markedsodds: 3,85 – 3,90 – 1,88

Spa. PD. Rekkefølgen blant de sju beste har vært den samme i sju runder nå. Sevilla er nr. 5, med samme poengsum som Valencia, men bak i innbyrdes oppgjør. Skulle Sevilla ende på femteplass vil de kunne kvalifisere seg til Champions League via seier i Europa League. Vertene har 7-3-0 på sine ti siste i serien, og kommer nå fra 2-0-seier her over Rayo Vallecano og 3-1-seier borte over Eibar. Pareja (f) er skadet igjen. Vitolo (m) rekker neppe denne. Real Madrid er som vanlig to poeng bak Barcelona i tittelkampen. De har vunnet seks på rad i serien. Det ble 4-2 i Vigo forrige helg (til rundt 1,70 i B-odds) og 3-0 hjemme over Almería onsdag. Ødegaard (m) var som kanskje noen vet med i kamptroppen sist, men alle mediene her i landet ble nesten knust når unggutten ikke kom lenger enn til oppvarming. Nå er han ikke blant de 20 aktuelle. Ramos (f) og Bale (m/a) returnerer, mens Modric (m) og Benzema (a) fremdeles er skadet. Sevilla står med 12-5-0 hjemme, og B-odds på 2,00 brukes ikke. (Oppdatert . Markedsoddsen har endret seg fra 3,55 – 3,70 – 2,00 i markedet til 3,85 – 3,90 – 1,88 kl. 16. )

22:00 Deportivo La Coruña – Villarreal Markedsodds: 3,40 – 3,37 – 2,17

Spa. PD.  Villarreal har vært nr. 6 i 17 serierunder, og de leer ikke på seg etter denne heller, med poeng her ikke etter den neste heller. Gjestene har manglet mange spiller den siste tiden. Åtte mann var ute i 0-1-tapet hjemme for Atlético Madrid tidligere i uken og de savnet like mange i 0-0-kampen borte mot Real Sociedad forrige helg. Nå er sju mann skadet. Ingen av gjestenes åtte siste har endt med seier, og Uches straffescoring i kampen mot Getafe er deres eneste i denne perioden. Nå får bortelaget tilbake Jonathan Dos Santos (m) og Vitolo (a). Keeper Asenjo har spilt i alle kampene, men han ble skadd sist og er ute nå. Juan Carlos Sánchez vokter målet i kveld. Han spilte sine første minutter som innbytter sist. Deportivo La Coruña vant to på rad i vinter, men de har siden spilt 12 kamper uten å vinne, og har falt fra ellevte- til 18.-plass. Med seier i denne vil de klatre forbi Almeria og Eibar og ha fire lag bak seg minst til i morgen. Vertene tapte 1-2 for Atlético Madrid i forrige hjemmekamp. Siden har de spilt 1-1 i Málaga og tapt 0-4 i Elche. Wilk (m) er fremdeles skadet for hjemmelaget. For øvrig ser det ikke så verst ut med mannskapet. En liten overraskelse kan ikke utelukkes.

* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere.

NV-600X100_256 (1)

Tagged with: