Oddstips 9/10 – Litauens lille håp forsvinner i Ljubljana

October 28, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

pinnaclesports

Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom tre og 30 per dag. Vi tar utgangspunkt i oddsen som tilbys av spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

EM-kvalifiseringen er i fokus også i dag. Det var noen overraskelser i går. Tyskland tapte i Irland og Romania klarte ikke å slå Finland, slik at de to ikke ble EM-klare. Nord-Irland og Portugal kan gjøre seg klare til Frankrike-tur. Skottland og Finland ble slått ut. I kampen om å bli beste treer gjorde Ungarn, så vidt, jobben hjemme mot Færøyene. Ungarn kan fremdeles bli nr. 2 i gruppen, men mest sannsynlig blir de nr. 3, og i så fall med 4-3-1 og 15 poeng, etter at kampene mot Hellas blir strøket, og det blir vrient å slå for andre treere. Vi går fredag for seier til Slovenia og Milivoje Novakovic (bildet) over Litauen med minst to mål. Slovenia vil bli treer i gruppe E, med 12 poeng på treertabellen, med seier i dag og borte over San Marino i siste kamp. 

Oddstips for fredag:

20:45 Slovenia – Litauen           Markedsodds: 1,39 – 4,52 – 8,94

Spill AH -1,5 H, odds 2,23 hos Pinnaclesports.

EM-kvalifisering. Gr. E. Slovenia er nr. 3 med 4-0-4. De har tapt begge kampene mot både England og Sveits. Borte mot sistnevnte 5/9 ledet de 2-0 til det 79. minutt, men tapte 2-3. De har igjen San Marino bort og blir høyst sannsynlig nr. 3, ikke seedet i playoff og en mulig motstander for Norge. Brecko (f) savnes. Det samme gjør suspenderte Kampl (m). Litauen har med 3-0-4 teoretisk håp, men skal de ta igjen dagens motstander er det seier med minst tre mål og hjemmeseier over England i siste kamp som gjelder. I forrige kamp vant de bare 2-1 hjemme over håpløse San Marino. Keeper Arlauskis ble der utvist og soner nå. Cvedukas (m), Mikoliunas (m) og Vicius (m) er blant de øvrige spillerne som nå er ikke med i troppen. Litauen må altså gå for en klar seier og kommer de først under mot et toppmotivert Slovenia kan de miste futten helt. Vi spiller på en hjemmeseier med minst to mål til 2,23 hos Pinnaclesports.

Pinnaclesports tilbyr: 2,23 – 1,73 (kl 10:00)

Bet 365 tilbyr: 2,15 – 1,68 (kl 10:00)

Betsafe tilbyr: 

Øvrige analyser:

20:45 Makedonia – Ukraina              Markedsodds: 8,21 – 4,05 – 1,46

EM-kvalifisering. Gr. C. Makedonia slo Luxembourg hjemme i andre kamp, men de sju øvrige er tapt og vertene er i bunnen. I september tapte de 0-1 borte for Luxembourg og 0-1 hjemme for Spania. En del endringer er gjort i troppen siden sist. Ukraina er nr. 3, tre poeng bak Slovakia og fem bak Spania, som de tar i mot mandag. Gjestene slo Hviterussland 3-1 hjemme før 0-0-kampen i Slovakia. Med mannskapet ser det bra ut, selv om Zozulya (a) fremdeles er ute med skade. Dersom Ukraina skal kunne bli nr. 2 er det bare seks poeng som gjelder i kampene som står igjen, men de kan også bli beste treer. B velges.

20:45 Slovakia – Hviterussland           Markedsodds: 1,54 – 3,94 – 6,69

EM-kvalifisering. Gr. C. Slovakia er nr. 2. De er tre poeng foran Ukraina og bedre innbyrdes, slik at EM-plassen kan sikres i dag. I september ble det 0-2-tap borte for Spania og 0-0 hjemme mot Ukraina. Dagens verter avsluttes med tur til Luxembourg, så sjansene er gode, selv med tap i denne. Gyömbér (f) soner i denne. Michalík (f), Pekarík (f) og Vittek (a) er ikke med. Hviterussland er har 2-1-5 og er slått ut. De har slått Makedonia borte og Luxembourg hjemme, sistnevnte 2-0 i forrige kamp. I kampen før røk de 1-3 borte for Ukraina og de lå der under 0-3 halvveis. Rutinerte Kalachev (m) er ikke med denne. Slovakia skal sikre seg EM-tur.

20:45 Spania – Luxembourg          Markedsodds: 1,01 – 25,20 – 49,00

EM-kvalifisering. Gr. C. Spania tapte i Slovakia i den andre kampen, men har vunnet de sju øvrige blir EM-klare etter denne. Vertene har vunnet de seks sist, uten å slippe inn mål. 2-0 hjemme over Slovakia ble etterfulgt av 1-0 borte over Makedonia. Costa (a) er suspendert i denne. Ramos (f), Koke (m) og Vidal (m) er ikke med. Luxembourg har fire poeng og de unngår trolig sisteplassen. Gjestene tapte 0-2 borte for Hviterussland sist og 0-4 i hjemmekampen mot Spania. Philipps (f) er suspendert. Dette er grei skuring for spanjolene, men hvor mye de «velger» å vinne med er vrient å si.

20:45 England – Estland         Markedsodds: 1,14 – 7,70 – 22,80

EM-kvalifisering. Gr. E. England ble klare for en stund siden. Alle kampene er vunnet i september ble det 6-0 borte over San Marino og 2-0 hjemme over Sveits. Rooney (a) har scoret sju mål i kvalifiseringen, men nå er han skadet. Ings (a) og også ute, mens Carrick (m) kan bli klar. Sturridge (a) er blant de øvrige som ikke deltar. Estland er med 3-1-4 ikke helt ute av det, men selv med 16 poeng tar de neppe igjen Slovenia, som er to poeng foran og som har igjen Litauen hjemme og San Marino borte. Gjestene slo San Marino og Litauen hjemme før 0-1-tapet i Slovenia sist. 0-1-tapte de også hjemme for England og de har bare sluppet inn flere enn ett mål i bortekampen mot Sveits. Henri Anier (a) er blant spillerne som nå er ute av laget. Oddsen for seier til et B-preget England er ikke høy nok.

20:45 Sveits – San Marino            Markedsodds: Ingenting – Høy – Høyere

EM-kvalifisering. Gr. E. San Marino har tatt poeng! Det tok de med 0-0 hjemme mot Estland. Mot Litauen sist scoret de og tok nesten enda ett poeng, men de røk 0-1 på overtid. I offisielle landskamper har de i følge Wikipedia 1-4-126 og de scorer ett mål per 25. de scorer. Nå har det blitt 1-27 i målscore. Sveits blir EM-klare med de tre poengene her. Sveitserne tapte 0-2 borte for gruppevinner England sist. I forrige hjemmekamp lå de under 0-2 for Slovenia, men snudde til 3-2 etter en forrykende sluttspurt. Vertene vant 4-0 i det omvendte oppgjør og vinner vel med rundt 6-0 nå.  

20:45 Liechtenstein – Sverige          Markedsodds: 26,20 – 9,50 – 1,11

EM-kvalifisering. Gr. G. Sverige var høyt opp, men i september ble det 0-1-tap i Russland og 1-4-tap hjemme for Østerrike, og da ble med et misnøyen enorm. Nå kan neppe svenskene håpe på mer enn tredjeplass, selv med seier i denne og hjemme over Moldova. På treertabellen vil de i så fall få 12 poeng og de vil høyst sannsynlig bli seedet blant de fire beste i playoff. Olsson (f), Wendt (f), Forsberg (m) og Elmander (a) er blant spillerne som ikke er med. Liechtenstein tapte bare 0-2 i det omvendte oppgjøret og med 1-2-6 er de faktisk foran Moldova. I september fikk ble det 0-2-tap i Montenegro og 0-7-tap hjemme for Russland. Kaufmann (m) er suspendert for hjemmelaget. Svensk seier er før høyt priser i alle fasonger. 

20:45 Moldova – Russland          Markedsodds: 10,30 – 5,04 – 1,32

EM-kvalifisering. Gr. G. Russland er nr. 2 med 4-2-2, to poeng foran Sverige, tre foran Montenegro. Russerne spilte 1-1 hjemme mot dagens motstander for 362 dager siden og det så mørkt ut etter 0-1-tapet hjemme for gruppevinner Østerrike i juni. Men, etter at Leonid Slutsky overtok som trener har laget hevet seg enormt. 1-0-seieren hjemme over Sverige ble etterfulgt av 7-0-seier borte over Liechtenstein. Moldova er i bunnen med sine to poeng. I september tapte de 0-1 i Østerrike og 0-2 hjemme for Montenegro. Golovatenco (f) og Gatcan (m) er suspenderte og det er gjort en del endringer i troppen siden sist. Russerne bør vinne denne rimelig komfortabelt. 

20:45 Montenegro – Østerrike            Markedsodds: 2,92 – 3,21 – 2,51

EM-kvalifisering. Gr. G. Montenegro har 3-1-0 mot svake Liechtenstein og Moldova, 0-1-2 i kampene mot Østerrike og Sverige. I tillegg ble de idømt 0-3-tap i hjemmekampen mot Russland. Vertene kan i tynn teori bli nr. 2, i noe mindre tynn teori, nr. 3. Seier i denne og seier i Russland i siste kamp må nok til. I følge det montenegrinske fotballforbundet er sjansen for at Jovetic (a) spiller svært liten. Mugosa og Vucinic vil starte i angrep. Basa (f) er usikker. Østerrike er EM-klare. Sist ydmyket de Sverige med 4-1-seieren i Stockholm. Med mannskapet ser det bra ut og det er kvalitet over hele fjøla. Montenegro må angripe, høyst sannsynlig uten Jovetic, og Østerrike må være klarere favoritter enn det oddsen forteller. B. 

* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere. Selskapene endrer oddsene hyppig og ofte ned en del ned på tegnene spillene Oddsavisen foreslår.

Tagged with:

Leave a Comment