Oddstips 8/10 – Romania nærmer seg Frankrike

October 28, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

pinnaclesports

Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom tre og 30 per dag. Vi tar utgangspunkt i oddsen som tilbys av spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

EM-kvalifisering står nå på programmet i seks dager og i dag kan flere nasjoner bli klare. Vi går for seier til Romania over Finland. Interessant er også uavgjort mellom Nord-Irland og Hellas.

Oddstips for onsdag:

20:45 Romania – Finland           Markedsodds: 1,68 – 3,51 – 5,92

EM-kvalifisering. Gr. F. Romania har 4-4-4 og er på god vei mot EM. Med seier i dag er saken nesten klar. Vertenes tre siste har alle endt 0-0, i september borte mot Ungarn og hjemme mot Hellas. Goian (f) og Tamas (f) er ikke med i denne eller i bortekampen mot Færøyene, men det ser bra ut med mannskapet. Finland har ti poeng og de må gå for seier både i kveld og i hjemmekampen mot Nord-Irland søndag. Finnene tapte fire på rad, inkludert 0-2 hjemme for dagens motstander, men det lille håpet ble holdt levende med 1-0-seier i Hellas og 1-0-seier hjemme over Færøyene i forrige måned. Sparv (m) er suspendert, mens Eremenko (m), Riski (a) og Värynen (a) er skadet. Romania skal være langt sterkere enn Finland og Norsk Tippings 1,70 for hjemmeseier i Bucuresti er godkjent betaling, men Bet365s har 1,73 tidlig onsdag.

Pinnaclesports tilbyr: 1,68 – 3,63 – 6,65 (kl 06:30)

Bet 365 tilbyr: 1,73 – 3,60 – 6,00 (kl 06:30)

Betsafe tilbyr: 1,70 – 3,50 – 5,75 (kl 06:30)

Øvrige analyser:

17:55 Georgia – Gibraltar             Markedsodds: 1,03 – 17,11 – 39,50

EM-kvalifisering. Gr. D. Se også vår omtale av gruppene. Begge disse er slått ut. Georgia har slått dagens motstander 3-0 borte og Skottland 1-0 hjemme. Håpet om EM-plass var over etter 0-1-tap borte for Irland i forrige kamp. Vertene har tatt ut en sterk tropp, men Empolis Mchedlidze (a) er ikke med for nasjonen Stalin ble født i. Gibraltar er hjelpeløse og har tapt alle kampene. Fire av kampene er tapt med sju mål, men sist scoret de i 1-8-tapet i Polen.

20:45 Irland – Tyskland             Markedsodds: 6,46 – 4,29 – 1,50

EM-kvalifisering. Gr. D. Irland er nr. 3 med 4-3-1. De har igjen denne og borte kamp i Polen og kan vinne gruppe, men også falle ned til fjerdeplass. I september vant de 4-0 borte over Gibraltar og 1-0 hjemme over Georgia. McClean (m) og Whelan (m) er begge suspenderte i denne. Coleman (f) mister denne og Wilson (f) er usikker. Tyskland har 6-1-1, men de kan komme til å måtte vinne denne og hjemme over Georgia i siste kamp for å vinne gruppen, men selv seier hjemme over Georgia søndag er nok til å komme til EM. Tyskerne slo Polen 3-1 hjemme og Skottland 3-2 borte i september. Podolski (a) er skader, men for øvrig ser det greit ut og trener Joachim Löw har godt med alternativer.

20:45 Skottland – Polen           Markedsodds: 2,83 – 3,18 – 2,58

EM-kvalifisering. Gr. D. Polen er nr. 2, to poeng bak Tyskland, som de vil passerer dersom begge ender på samme poengsum. Polakkene tapte 1-3 i Tyskland og vant 8-1 hjemme over Gibraltar i september. De møter Irland hjemme i siste kamp. Lewandowski (a) er i fremragende form og er toppscorer i kvalifiseringen med ti nettkjenninger. Seks av disse er scoret mot Gibraltar. Landslagssjef Adam Nawalka har få skader å ta hensyn til. Skottland har 3-2-3 og de kan maksimalt bli nr. 3. De besøker Gibraltar i siste kamp, men skal den bli interessant må skottene ta flere poeng i denne enn det Irland tar mot Tyskland i dag. Skottet feilet med 0-1-tap i Georgia 4. september og tapte 2-3 hjemme for Tyskland tre dager senere. Mulgrew (f/m) og vingen Anya har meldt avbud grunnet skader. Det ble 2-2 mellom lagene i først oppgjør. Nå får Polen er knapt tips.

20:45 Nord-Irland – Hellas             Markedsodds: 2,47 – 2,87 – 3,36

EM-kvalifisering. Gr. F. Nord-Irland topper med 5-2-1. Tapet kom i Romania. I september vant de 3-1 borte te over Færøyene og spilte 1-1 hjemme mot Ungarn. Med seier i den sistnevnte ville de vært EM-klare, men nå kan de ramle til tredjeplass og de har sjelden hatt slik press på seg som i denne. Baird (f), McLaughlin (f) og Lafferty (a) er alle suspenderte, mens Evans (f) er skadd. Ett poeng her og ett til borte mot Finland søndag vil være nok. Hellas har vært med i mange mesterskap de senere årene, men nå har de bare 0-3-5 og er slått ut. Alle poengene er tatt borte, og begge kampene mot Færøyene er tapt. De har neppe den største motivasjonen før denne, men de spilte 0-0 borte mot Romania i forrige kamp. Manolas (f) soner, mens Papadopoulos (f) er skadet. Dette kan meget vel ende uten scoringer og U kan absolutt forsøkes.

20:45 Ungarn – Færøyene           Markedsodds: 1,26 – 5,32 – 12,44

EM-kvalifisering. Gr. F. Ungarn er nr. 3 med 3-4-1 og 6-4 i målscore. De kan vinne gruppen, men også falle til fjerdeplass. De kan faktisk risikere å bli nr. 3 med 19 eller 17 poeng, men da blir de trolig i så fall beste treer. I september spilte dagens hjemmelag 0-0 hjemme mot Romania og 1-1 borte mot Nord-Irland. Leandro (f) soner i denne. Szalai (a) er skadert Færøyene har 2-0-6. Begge seirene er tatt mot Hellas. I september tapte de 1-3 hjemme for Norsk-Irland og 0-1 borte for Finland. Flere av dem som var med i seieren og Hellas i juni er ikke med her. Tre spillere er suspendert, deriblant kaptein Benjaminsen (m). Ungarn skal vinne, men 1-0 er like godt som noe annet.

20:45 Albania – Serbia             Markedsodds: 2,81 – 2,96 – 2,80

EM-kvalifisering. Gr. I. Serbia kan ha noe stort på gang, men denne kvalifiseringen har også blitt forstyrret av uro blant lagets tilhengere og med 1-1-3 og et tilkjent 0-3-tap hjemme for dagens for dagens motstander og tre poengs trekk har de ett poeng og er sist i gruppen. I september vant de 2-0 hjemme Armenia, et lag de bør kunne passere. Petrovic (m) og Markovic (m/a) er blant spillerne som ikke er med. Albania har ett poeng opp til danskenes andreplass. Skulle Danmark, som bare har én kamp igjen, tape i dag, trenger Albania to poeng til for å passere danskene. Dagens verter her igjen Armenia borte etter denne. Mavraj (f) har slitt med skade i Tyskland og han er ikke tatt ut. For øvrig ser det greit ut. Det kan bli hett i Tirana og ett poeng til begge er slett ikke usannsynlig.

20:45 Portugal – Danmark           Markedsodds: 1,70 – 3,66 – 5,27

EM-kvalifisering. Gr. I. Portugal startet med 0-1-tap hjemme for Albania, men de har siden 5-0-0 og med poeng i dag blir det EM-tur. De slo Albania 1-0 borte i september, så gruppeseieren her kan avgjøres på målforskjell, og da i Albanias favør om Albania tar fire poeng mer en det portugiserne gjør i de to kampene som de to lagene har igjen. Pepe (f) og William Carvalho (m) er ute for hjemmelaget. Danmark har bare igjen denne ene kampen. Selv seier kan være for lite, men de er uansett sikret playoff. I september ble det to skuffende 0-0-kamper, hjemme mot Albania og borte mot Armenia. Eriksen (m/a) var i kampene sist, men han er nå tilbake, slik at trener Morten Olsen kan stille med sine beste.

* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere. Selskapene endrer oddsene hyppig og ofte ned en del ned på tegnene spillene Oddsavisen foreslår.

Tagged with:

Leave a Comment