Oddstips 5/10 – Tysk fotball spilles på en vrien mandag

October 28, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

pinnaclesports

Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom tre og 30 per dag. Vi tar utgangspunkt i oddsen som tilbys av spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

Forrige uke var ikke enkel og fire treff på 12 spill ga rundt 80 % tilbake. Torsdag til tirsdag spilles de avgjørende kampene i EM-kvalifiseringen og nå blir det tre roligere dager. Vi starter uken i Tyskland.

Oddstips for mandag:

20:15 Duisburg – Paderborn          Markedsodds: 3,12 – 3,33 – 2,24

Tys. 2. Bundesliga. Duisburg er i bunnen med 0-2-7 og det ser ut til å bli rask retur til 3. Liga. Vertene tapte tre på rad uten å score mål før 2-3-tapet borte for Union Berlin sist. I forrige hjemmekamp røk de 0-5 for Eintracht Braunschweig. Gino Lettieri har likevel beholdt trenerjobben. Her er Feltscher (f) og Holland (m) tilbake etter soning, men Albutat (m) er fremdeles suspendert. Bomheuer (f) og Hajri (m) er nye fravær og totalt mangler hjemmelaget åtte mann, de aller fleste av disse har vært med denne sesongen. Paderborn rykket svært uventet opp for to sesonger siden, men endte sist i Bundesliga og nå har de ikke bedre enn 2-1-6. Bare fem mål er scoret. Proschwitz (a, bildet), som ikke slo til i England, kom tilbake til klubben og har scoret to av målene. Gjestene har etter 2-0-seieren hjemme over Karlsruher tapt 0-3 i Fürth og spilt 0-0 hjemme mot St Pauli. Bertels (f), Bickel (m), Kirch (m) og Lakic (a) er ute. Kirch måtte tidlig byttes ut sist, mens Lakic ble vist ut etter å ha blitt byttet inn. Det finnes nesten ikke lyspunkter hos Duisburg og Paderborn spilles under tvil til 2,31 på en dag hvor høydepunktene er få i påvente av EM-kvalifiseringskampene.

Pinnaclesports tilbyr: 3,29 – 3,47 – 2,31 (kl 10:00)

Bet 365 tilbyr: 3,20 – 3,40 – 2,20 (kl 10:00)

Betsafe tilbyr: 3,00 – 3,20 2,20 (kl 10:00)

Øvrige analyser:

19:00 Fredrikstad – Bærum        Markedsodds: 1,77 – 3,76 – 4,08

Nor. OBOS-ligaen. Lagene er henholdsvis nr. 9 og nr. 13, seks poeng skiller. Fredrikstad tapte i september 0-2 borte for Brann, vant 2-0 hjemme over Bryne og 3-2 borte over Follo. Mange poeng er mistet hjemme, hvor tallene viser 4-7-1. Toppscorer Kjelsrud Johansen var tilbake sist og scoret to mål. Nystrøm (a) er nå friskmeldt. Bærum er altså øverste lag under streken, tre poeng bak Follo, fire bak Bryne og Åsane. Etter 0-3-10 siden slutten av mai vant de 5-2 hjemme over Nest-Sotra. På forrige reise ble det 0-5-tap for Åsane. Med mannskapet ser det rimelig bra ut. FFK har for langt opp til sjetteplassen, men ett poeng her betyr i praksis at de ikke rykker ned. Lagene får spille i fred.

19:00 Silkeborg – Næstved        Markedsodds: 1,53 – 3,99 – 5,71

Dan. Bet25-liga. Silkeborg rykket ned så det sang forrige sesong. Nå er det enklere enn noen gang å rykke opp, siden Superligaen utvides. Silkeborg har dog med stusselige 3-4-3 fem poeng opp til tredjeplassen. Formen er rimelig middels også. 0-2-tapet her for Vejle ble etterfulgt av 0-0 borte mot Roskilde. Det er verdt å merke seg at vertene har vært favoritter i ni av de spilte ti kampene, men ikke større enn i dag. Kim Poulsen er ikke lenger trener. Peter Sørensen, med fortid blant annet hos HamKam, leder laget for første gang og det kan nok bli en del endringer. Næstved er i bunnen med 2-1-7. Etter seieren borte over tabellnabo Vestsjælland har de tapt for Lyngby borte og Skive hjemme. I 0-1-tapet for Skive leverte de svært dårlig. Lite nytt fortelles før denne. Lagene får gjøre opp i fred. 

19:00 Sirius – Frej           Markedsodds: 1,30 – 5,02 – 8,98

Sve. Superettan. Sirius er nr. 3. Med seier i denne vil de sikre seg kvalifisering, men før de tre siste vil de være fire poeng fra direkte opprykk. Totalen viser 12-12-2. Hjemme er de også tredje best med 9-4-0. På eget gress har vertene vunnet tre på rad, uten å slippe inn mål. Det ble 1-0 her over Assyriska før 2-2-kampen borte mot AFC United. Tre endringer gjøres i troppen. Frej har tre poengs luke på Brommapojkarna og Utsikten i kampen mot direkte nedrykk og tre poeng opp til nederste lag på trygg grunn. Etter 12 kamper på rad uten seier ble Syrianska slått 2-1 hjemme. 2-3-8 er som seg hør og bør for et bunnlag. Söderström (a) ble matchvinner på overtid sist, men han feiret vel mye, pådro seg et dustete gult kort, og er suspendert i denne. H.

19:30 Syrianska – Jönköpings Södra         Markedsodds: 2,93 – 3,28 – 2,30

Sve. Superettan. Jönköpings Sødra sikrer opprykket med seier i denne. De har 18-5-3 og har vært i førersetet hele sesongen. De tok sesongens ellevte ettmålsseier med 2-1 borte over GAIS i forrige uke. Gojani (m) dr tilbake. Syrianska er nr. 6. De kan komme opp i 50 poeng, men det vil ikke holde til tredjeplass. Vertene slo Degerfors 3-0 i forrige hjemmekamp, men tapte sist 1-2 borte for Frej. Det er noen fravær i laget. Tynn B. 

20:30 Tours – Dijon         Markedsodds: 3,06 – 3,00 – 2,41

Fra. Ligue 2. Tours har 2-5-2. Etter to strake gevinster har det blitt hjemmetap for Football Bourg en Bresse Péronnas og Créteil, uavgjort borte mot Lens og Valenciennes. Kamara har voktet målet i alle kampene, men er nå suspendert. Westberg kommer inn. Louvion (f), Miguel (f) og Kouakou (a) returnerer. Dijon topper med 7-1-1 og de la på til fem strake gevinster med 2-0 hjemme over Laval i forrige runde. I den gode perioden har de vunnet borte over Valenciennes og Sochaux. Freiburglånet Jullien er forsvarer, men han er lagets toppscorer med fem mål. Han har dog samlet tre gule kort og er nå suspendert. Belmonte (m), Lees-Melou (m), Ngoyi (m) og Diony (a) er alle skadet. Det ble 0-0 mellom lagene har i mai, og en ny U er ikke utenkelig.

* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere. Selskapene endrer oddsene hyppig og ofte ned en del ned på tegnene spillene Oddsavisen foreslår.

Tagged with:

Leave a Comment