Oddstips 28/9 – Vi stoler på Lars Arne Nilsens elever mandag

October 28, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

pinnaclesports

Det ble ingen suksess i går, men uken sett under et gikk med godt overskudd etter treff på fire av ni spill og tilbakebetalingen det siste halve året ligger stabilt på +/- 110 %. I dag lanserer vi for første gang spill i en kamp hvor Bryne er involvert. Jærbuene ser igjen ut til å ende rundt midten og de ser ikke ut til å ha ambisjoner om å spille i Tippeligaen, mens det i Bergen bare er opprykk som er godt nok. Innfrir Brann i dagens oddstips vil de være nr. 2, foran Kristiansund på målforskjell, eventuelt flere scorede mål. 

Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom tre og 30 per dag. Vi tar utgangspunkt i oddsen som tilbys av spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

Oddstips for mandag:

19:00 Brann – Bryne           Markedsodds: 1,53 – 4,12 – 5,53

Spill: AH -1,5 H til 2,50 hos Pinnaclesports.

Nor. OBOS-ligaen. Brann og topplaget Sogndal spiller også denne runden på en mandag. Vertene har spilt elleve kamper uten tap. Hjemme har de vunnet to på rad, men etter 5-1-seieren her over Fredrikstad ble det 0-0 borte mot Ranheim. Kristiansund vant i denne runden, og Brann vil med seier med minst to mål gå forbi og være nr. 2. Tre mann er ute, men de stiller i praksis toppet. Bryne har etter søndagens kamper fire poeng ned til streken, men men seier her vil de bare ha fire poeng opp til sjetteplassen. Gjestene er alt annet enn stabile, men de tre siste har gått som forventet, med hjemmeseier over Hønefoss og bortetap for Hødd og Fredrikstad. Med mannskapet ser det ganske bra ut, men troppen har ikke stor bredde. Unge Grødem får trolig sjansen fra start i dette oppgjøret. Brann vant 1-0 i det omvendte oppgjøret, hvor de meget vel kunne ha tapt. I cupen møttes lagene også på Jæren. Den vant Brann meget fortjent med 4-1. Pinnaclesports ligger på 1,57 for H. De har også 2,50 for at Brann vinner med minst to mål, noe som altså vil sende laget til opprykksplass. Den oddsen er god nok for spill. Brann har vunnet to på rad hjemme med minst to mål, mens Bryne har tapt fire på rad borte med to mål. Vi setter pengene på en klar H, vel vitende om at Bryne er kapable til hva det skal være.

Pinnaclesports tilbyr: 2,50 – 1,56 (kl 09:30)

Bet 365 tilbyr: 2,38 – 1,55 (kl 09:30)

Betsafe tilbyr:

Øvrige analyser:

19:00 Sogndal – Strømmen             Markedsodds: 1,45 – 4,25 – 6,48

Nor. OBOS-ligaen. Sogndal topper, tre poeng foran Kristiansund, etter søndagens kamper. Vi har satt penger på laget i de to siste. Det gikk bra i 3-0-seieren har over Nest-Sotra for to uker siden, men ikke borte i 0-1-tapet for Hødd forrige mandag. Sogndal burde der ha ledet med et par mål før Hødd scoret seiersmålet. Det er få problemer i laget til Eirik Bakke. Strømmen har 1-2-3 på sine siste seks, men med seier her er de like bak sjetteplassen. De slo formsvake Levanger 1-0 borte for 0-1-tap hjemme for sekser Jerv. Achrifi (m) fikk sesongens tredje gule kort sist og er suspendert. Etter er det lite nytt. H.

19:00 Hobro – Esbjerg           Markedsodds: 3,49 – 3,35 – 2,08

Dan. Superliga. Hobro er i bunnen med 1-1-7. De slo AGF 2-1 her nest sist, men de benyttet en spiller som ikke hadde papirene i orden og resultatet er satt til 0-3. Forrige helg røk de 0-1 borte for FC København. Med mannskapet ser det bra ut. Esbjerg er nest nederst med ni poeng. Det er bare et lag som rykker ned denne sesongen og B her vil Hobro hele sju poeng opp til streken. Gjestene byttet trener etter den svake starten. De oppnådde så 2-2-0 før 0-2-tapet hjemme for Randers. I cupen torsdag ble det 0-1-tap borte for Lyngby. Nye Pálsson (m) er nå skadet. Söder (a) er også ute og Jakobsen (f) soner. Dette ser åpent ut.

19:00 Djurgården – Helsingborg          Markedsodds: 1,52 – 4,18 – 5,94

Sve. Allsvenskan. Djurgården var med i toppen, men med 1-1-5 på sju kamper, mot flere av de beste, er sesongen mer eller mindre over, der de ligger på sjetteplass. De har 6-4-2 hjemme, som også er sjette best. Nå kommer de fra 0-2-tap i Malmö og 2-4-tap i Norrköping. At Mushekwi (a) har blitt borte underveis er et stort tap. Radetinac (m) og Jawo (a) er fortsatt ute. Helsingborg kunne ha meldt seg på med seier i Norrköping for fem kamper siden og en sugende avslutning. De tapte dog for Norrköping og etter det har det heller ikke blitt poeng. Sist røk de 0-2 hjemme for formsterke Örebro. Med 30 poeng er de nr. 10 og poengsummen ser ut til å holde greit til ny kontrakt. 3-2-7 borte er ikke all verden, men langt fra svakest. På skadefronten er det igjen greit, men Hansson (k) er suspendert.  H er mest aktuelt og Norsk Tippings 1,55 er i markedstoppen. 

19:00 Elfsborg – Åtvidaberg            Markedsodds:

Sve. Allsvenskan.

19:00 Örebro – Kalmar           Markedsodds: 1,85 – 3,55 – 4,10

Sve. Allsvenskan. Örebro har vunnet fire på rad og med seier i denne vil de ha sju poeng ned til den øverste streken. I forrige uke vant de 4-2 hjemme over et veldig svekket Elfsborg og 2-0 borte over ferdigspilt og formsvake Helsingborg. Broberg (f) har vært ute, men nå er han aktuell for spill igjen, men neppe fra start. Kalmar har hatt en trist sesong. De er poenget foran dagens motstander. Etter 0-2-4 på seks kamper ble det 1-0-seier hjemme over snart fortapte Halmstad. Djordjevic (f) soner i denne og det er noe skaderusk i laget. Örebro bør ha gode muligheter. 

19:05 IFK Göteborg – Sundsvall           Markedsodds: 1,25 – 5,78 – 10,73

Sve. Allsvenskan. Gullkampen står mellom IFK Göteborg, Norrköping og AIK. Norrköping vant i denne runden, mens AIK tapte. IFK Göteborg kom under like før slutt borte mot Elfsborg sist. De var akkurat da på tredjeplass, men en straffe på overtid sørget for 1-1 og forsatt tabelltopp. Skal de beholde den må denne vinnes. Før kampen i Borås vant vertene fem på rad. Det blir få endringer i laget. Sundsvall har tapt for Åtvidaberg, Norrköping og AIK på rekke og rad og har fire poengs luke til kvalifiseringsplassen. Før sesongen startet var det få som trodde at laget skulle klare seg. De har hatt rikelig med fravær, men ser altså likevel ut til å klare seg. Sigurdjónsson (m) er nå suspendert, men bare to spillere er skadet. For Sundsvall vil poeng i denne være en stor bonus, men dette ender høyst sannsynlig med H. 

20:15 Eintracht Braunschweig – Greuther Fürth         Markedsodds: 2,26 – 3,25 – 3,15

Tys. 2. Bundesliga. Det ser ut til å være stor forskjell mellom de beste og de svakeste i divisjonen i år. Blir det en vinner i denne vil de fem øverste i snitt ha spilt inn 17,6 poeng i gjennomsnitt etter ni runder, de fem svakeste 5,6. Begge dagens duellanter har 4-2-2 og 3-1-0 på sine fire foregående. Eintracht Braunschweig har ikke sluppet inn mål på 464 minutter, men scoret 16 på sine fem foregående. Det ble likevel 0-0 her mot St Pauli før de slo bunnpropp Duisburg 5-0 borte. Trener Torsten Lieberknecht endrer lite på laget. Greuther Fürth har etter seriepausen vunnet 3-2 hjemme over Nürnberg, 2-1 borte over Union Berlin og 3-0 hjemme over Paderborn. Tripic (m) har kommet inn i fire kamper, mens Bersisha (a) har startet i sju av åtte og scoret to mål. Han startet ikke sist, men får trolig sjansen fra start igjen i denne. Vi heller mot hjemmeseieren i denne. 

21:00 West Bromwich – Everton           Markedsodds: 3,04 – 3,25 – 2,46

Eng. PL. West Bromwich har bare scoret fire mål, færrest av alle, men står med 2-2-2. Hjemme har de ikke vunnet, men etter 0-0-kampen her mot Southampton ble Aston Villa slått 1-0 borte. I ligacupen borte mot Norwich røk de med 0-3, men der gjorde manager Tony Pulis ti endringer. Nå er de beste tilbake og bare Foster (k) er skadet. Everton er videre i ligacupen etter 2-1 borte over Reading. I serien har der blitt 2-3-1. Borte er de uten baklengsmål. Mellom 0-0-kampene borte mot Tottenham og Swansea ble Chelsea slått 3-1 hjemme. Baines (f), Hibbert (f), Besic (m), Cleverley (m) og Pienaar (m) er skadet. Stones (f) er usikker, mens Mirallas (a) soner sin andre av tre kamper. Det står 3-3-4 i de siste mellom lagene i serien og 30-30-40 i prosenter i kveldens kamp er neppe langt unna sannheten. 

21:00 Atalanta – Sampdoria            Markedsodds: 1,98 – 3,40 – 3,95

Ita. Serie A. Sampdoria ble nr. 7 sist. De fikk sjansen i EL siden Genoa ikke fikk delta, men Sampdoria ga blaffen i turneringen, noe som bety mye i kampen om å¨ta en en CL-plass fra England. Gjestene har startet med fine 3-1-1 i serien. For åtte dager siden tapte de 0-2 borte for Torino, men onsdag ble Roma slått 2-1 hjemme. Éder (a) scoret der sesongens sjette mål og er toppscorer i Serie A. (Han har alene scoret like mange på fem kamper som Juventus totalt har scoret på seks kamper.) Silvestre (f) fikk en smell sist og erstattes her trolig av Moisander. Atalanta startet med tap for Inter, men har siden 2-2-0. 1-1 hjemme mot Verona ble etterfulgt av 1-0-seier i Empoli. På skadefronten ser det bra ut, men høyreback Masiello er trolig ute siden sist. B-odds på 4,00 og over ser ikke så dumt ut. 

* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere. Selskapene endrer oddsene hyppig og ofte ned en del ned på tegnene spillene Oddsavisen foreslår.

Tagged with:

Leave a Comment