Oddstips 27/10 – Londons Løver får tillit tirsdag

October 28, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

pinnaclesports

Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom tre og 30 per dag. Vi tar utgangspunkt i oddsen som tilbys av spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

Mange tapte penger på lag som Randers, Cardiff og AIK i går, men vårt oddstips på Örebro satt som det skulle. Denne uken er det mye cup rundt om i Europa, men vi holder oss til seriefotball og setter pengene på et Millwall i fremgang i League One.

Oddstips for tirsdag:

Spill: H til 1,82 hos Pinnaclesports.

20:45 Millwall – Doncaster Markedsodds: 1,77 – 3,59 – 4,42

Eng. League One. Millwall har 6-3-5 og med seier i denne hengekampen vil de være à poeng med femteplassen. Sju poeng er spilt inn på de siste tre. Etter 1-1 i Blackpool vant de 2-1 borte over Sheffield United. Manager Neil Harris mener likevel at laget her mer å gå på. Hjemme i egen hule har Løvene vunnet to på rad med to måls margin. Det blir få endringer i laget, men Edwards (f) kommer tilbake etter soning. Upson (f) og Abdou (m) er fortsatt skadet. Doncaster har 3-5-6, men de er likevel under streken. En rekke lag kan dog passeres i kveld. For en uke siden vant de 2-1 borte over Shrewsbury, men lørdag ble det 0-4-tap borte for Peterborough, slik at lagets manager, Darren Ferguson, ikke fikk mye ut av møtet med laget han tidligere har vært sjef for i et par periode. Horsfield (m) har reist tilbake til Manchester City. Mackenzie (f) er skadet, Anderson (a) er neppe tilbake. Tyson (a) er usikker. Millwalls tomålsscorer lørdag, O’Brien (a) sier at lørdagens seier ga laget stor selvtillit og vi spiller hjemmeseier på The Den til 1,82.

Pinnaclesports tilbyr: 1,82 – 3,81 – 4,67 (kl 10:30)

Bet 365 tilbyr: 1,80 – 3,75 – 5,00 (kl 10:30)

Betsafe tilbyr: 1,80 – 3,50 – 4,00 (kl 10:30)

Øvrige analyser:

20:45 Hull – Leicester             Markedsodds: 2,71 – 3,36 – 2,61

Eng. Ligacup. Åttedelsfinale. Hull har slått Accrington 3-2 (etter straffer) borte, Hull og Swansea 1-0 hjemme i denne turneringen. I Championship er de på andreplass med 7-4-2. Lørdag vant de lokaloppgjøret borte mot Blackburn 1-0. Bruce (f), Davies (f) og Aluko (a) er nå ute. Snodgrass (m/a) og Diomande (a) er også skadet. Leicester slo Bury enkelt borte før West Ham ble slått 2-1 hjemme etter ekstraomganger i 3. runde. I Premier League er tallene flotte 5-4-1. Lørdag ble Crystal Palace slått 1-0 hjemme. Vardy scoret målet og han er suveren toppscorer i serien med ti nettkjenninger. Manager Claudio Ranieri har stilt med alternative lag i ligacupen. Her er Schlupp (m) suspendert. På skadefronten ser det som vanlig bra ut, men nevnte Vardy er blant de mange som trolig får hvile. Dette ser åpent ut.

20:45 Everton – Norwich              Markedsodds: 1,67 – 3,91 – 5,07

Eng. Ligacup. Åttedelsfinale. Everton er blant lagene som har denne turneringen som best mulighet for å komme seg ut i Europa. De har slått ut Barnsley og Reading på veien til denne. I Premier League har det blitt 3-4-3. De spilte som de fleste uavgjort mot Liverpool før 0-3-tapet her for Manchester United og 1-2-tapet borte for Liverpool. Howard (k) blir borte en stund. Jagielka (f) og Barry (m) er også ute siden helgens kamp. Baines (f), Hibbert (f) og Pienaar (m) sliter fremdeles med skader, men alle nærmer seg retur. Norwich har vunnet borte over Rotherham og hjemme over West Bromwich i ligacupen. I Premier League tok de sju poeng på de fem første, men siden har det blitt 0-2-3. Etter grusomme 2-6 i Newcastle røk de 0-1 hjemme for West Bromwich. Mbokani (a) er usikker. Mulumbu (m) er endelig klar og skader finnes nærmest ikke. Manager Alex Neil er likevel klar på at seriespillet har klar førsteprioritet. Hvilke spillere han lar få sjansen fortelles ikke og denne kan kanskje være litt skummel.

20:45 Sheffield Wednesday – Arsenal              Markedsodds: 7,25 – 4,79 – 1,42

Eng. Ligacup. Åttedelsfinale. Arsenal har vunnet fire på rad i Premier League og med 2-1-seieren hjemme over Everton i helgen er de à poeng med Manchester City i toppen. I forrige uke vant de også hjemme over Bayern München i CL. Skadene er de samme som de har vært, men Mertesacker (f) er klar for spill etter sykdom. Hvordan laget blir seende ut gjenstår å se, men Arsène Wenger stilte ikke med helt toppet lag i 2-1-seieren borte over Tottenham i forrige runde. Sheffield Wednesday har slått Mansfield og Oxford hjemme og Newcastle borte i denne turneringen. I Championship er de like bak de nest beste og de er uten tap i de sju siste. I forrige uke ble det 0-0 borte mot Queens Park Rangers og 2-1-seier borte over Rotherham. Minst fem mann er ute med skader. Spissen Forestieri får ikke delta. For Arsenal er ikke dette det mest interessante og B velges bort.

20:45 Stoke – Chelsea            Markedsodds: 3,80 – 3,43 – 2,02

Eng. Ligacup. Åttedelsfinale. Chelsea kom inn i forrige runde, hvor de slo Walsall 4-1 borte. Premier League-starten er godt nok omtalt, men etter 1-2-tapet borte for West Ham lørdag kan faktisk ligacupen være lagets vei til Europa i sesongen 2016/2017. Matic (m) soner etter helgens utvisning. Courtois (k) og Ivanovic (f) er stadig ute. Pedro (m/a) og Rémy (a) har mistet de siste to kampene og de er trolig ikke med her heller. Stoke har med 3-3-4 ett poeng mer enn dagens motstanden i serien. Etter tre strake gevinster tapte de i helgen 0-2 hjemme for Watford. Hit her de kommet etter straffeseier borte mot Luton og 1-0-seier borte over Fulham. Pieters (f) soner. Cameron (f) er skadet. Shawcross (f) er endelig friskmeldt. Diouf (a) er trolig tilbake etter permisjon. Krkic (a) er usikker og de ligger an til å bli en del endringer. H-odds er å finne til rundt 4,00 og det er mest aktuelt.

* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere. Selskapene endrer oddsene hyppig og ofte ned en del ned på tegnene spillene Oddsavisen foreslår.

Tagged with:

Leave a Comment