Oddstips 23/10 – Kirkevold styrer mot to raske nedrykk

October 28, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

pinnaclesports

Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom tre og 30 per dag. Vi tar utgangspunkt i oddsen som tilbys av spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

Det var ikke enkelt Europa League i går og oddsene i en rekke av kampene endret seg enormt. I dag spilles det svært viktige Tippeligaoppgjøret mellom Start og Mjøndalen. Ingen av lagene har egentlig det som skal til for å spille i en toppserie, men med 16 lag i Norge er det plass til noen svake. Vi spiller i dag mot Hobro. Pål Alexander Kirkevold forlot Sandefjord til fordel for Hobro i august og han kan rykke ned med Sandefjord i høst, med Hobro i vår. AGF har fått inn noen nye fjes og med stallen de har bør de kunne kjempe om tredjeplassen. De var positive sist og bør ta tre nye poeng i dag.

Oddstips for fredag:

18:00 Hobro – AGF            Markedsodds: 3,54 – 3,45 – 2,04

Dan. Superliga. I Norge diskuteres det om Tippeligaen skal ha færre lag for å bedre kvaliteten. I Danmark økes nå lag i Superligaen fra 12 til 14. Hva som er mest fornuftig er ikke godt å si, for Danmark på kort tid falt fra 15.- til 23.-plass på UEFAs ranking, mens Norge i samme periode har gått fra 27.- til 24.-plass og vil trolig passere Danmark i løpet av sesongen. Sverige har liten suksess med i Europa med 16 lagsserie og kanskje 14 lag er antallet å satse på. Bare ett lag rykker nå ned fra Superligaen og med 1-2-9 ser det allerede ut til at det blir Hobro. De vant faktisk hjemme over AGF i september, men de benyttet da en spiller som ikke skulle ha spilt og resultatet ble satt til 0-3. Vertene har etter det spilt 2-2 her mot Esbjerg, tapt 1-2 i Randers og 1-3 borte for FC København. Trener Jonas Dal er ferdig i klubben og noen erstatter er ikke på plass. Egholm (f), Tjørnelund (f) og Antipas (a) er skadet. Sistnevnte har vært ute hele sesongen. AGF har 3-4-5 på banen, 4-4-4 på tabellen. Etter tre strake tap ble det 3-0-seier hjemme over Nordsjælland søndag Borte har de ikke vunnet og på forrige reise ble det 0-2-tap borte for Midtjylland. Khodzhaniyazov (f, blidet) har vært god etter overgangen fra Zenit og 19-åringen vil bli fast innslag i det russiske A-landslaget i årene som kommer. Gjestene er uten Bjarnason (m), men nå kommer Olsen (m) tilbake etter soning. Hobro sliter på de fleste områder, mens AGF nå ser ut til å være på vei opp. Vi spiller B til 2,09 hos Pinnaclesports denne fredagen.

Pinnaclesports tilbyr: 3,82 – 3,52 – 2,09 (kl 10:30)

Bet 365 tilbyr: 3,60 – 3,50 – 2,00 (kl 10:30)

Betsafe tilbyr: 3,50 – 3,50 – 2,07 (kl 10:30)

Øvrige analyser:

18:30 Caen – Nantes            Markedsodds: 1,85 – 3,29 – 4,64

Fra. Ligue 1. Caen er faktisk nr. 3 med 7-0-3. Hjemme er fire av fem vunnet og etter tapet borte for Lorient har de vunnet 2-0 hjemme over GFC Ajaccio, 1-0 hjemme over Saint-Etienne og 1-0 borte over Reims. Delaplace (m) og Bazile (a) er skadet, uten at det betyr all verden. Nantes har spilt ni kamper og har 4-1-4. Etter fire strake tap har de vunnet 1-0 i Lille og 3-0 hjemme over Troyes. Laget ledes i denne av assistent Bruno Baronchelli, siden Michel Der Zakarian er indisponibel. Gomis (m), Bedoya (m) og Sigthorsson (a) er på skadelisten. Forrige sesong ble det to borteseiere i de innbyrdes oppgjørene, nå får Caen et klart tips.

18:30 FSV Frankfurt – Bochum             Markedsodds: 3,85 – 3,53 – 1,91

Tys. 2. Bundesliga. Bochum vant de fem første, men har siden 1-3-2 og er har blitt passert av Freiburg i toppen. Gjestene slo Greuther Fürth hele 5-0 borte for 0-1-tapet hjemme i toppkampen mot RB Leipzig. Perthel (f) soner i denne. FSV Frankfurt er like under midten. Etter 0-2-tap i Freiburg og stygge 0-4 her for Heidenheim spilte de 1-1 i Nürnberg. Konrad (m) er tilbake fra karantene, mens Oumari (f) også soner i denne. Oddsen ser fornuftig ut. 

18:30 Greuther Fürth – 1860 München           Markedsodds: 2,00 – 3,37 – 3,66

Tys. 2. Bundesliga. Bayersk duell. Fürth er nr. 8. De vant fire på rad, men har siden tapt 0-5 hjemme for Bochum og 2-5 borte for Freiburg. Vertene har scoret 18 mål, hvorav Berisha (a) har stått for tre. Schröck (f) er fast i forsvar, men nå er han suspendert. 1860 München er nest nederst med 0-6-5. Benno Möhlmann ledet laget i mandagens 0-1-tap hjemme for Karlsruher, men han er nå på sykehus og i dag er keepertrener Kurt Kowarz sjef på sidelinjen. Gjestenes skadeliste er veldig fyldig, og H til rundt 2,00 er småspennende. 

18:30 RB Leipzig – Fortuna Düsseldorf             Markedsodds: 1,64 – 3,76 – 5,23

Tys. 2. Bundesliga. RB Leipzig er der de skal være, med 5-5-1 på tredjeplass. Etter tre strake uavgjorte har de vunnet 3-2 hjemme over Nürnberg og 1-0 borte over Bochum. De rundt 30 000 tilskuerne som kommer får se et nær toppet hjemmelag. Düsseldorf sliter med 2-3-6, men etter å ha tatt to poeng på fire kamper ble det 1-0-seier hjemme over Arminia Bielefeld. På forrige reise røk de 0-3 for Kaiserslautern og motstanden er tøffere i dag. Gjestene har heller ikke de stor skadeproblemene å ta hensyn til. H.

19:00 Start – Mjøndalen            Markedsodds: 2,01 – 3,54 – 3,55

Nor. Tippeligaen. Disse har henholdsvis 21 og 20 poeng og ett av lagene ser ut til å måtte følge Sandefjord ned. Hos Start ble det svært tidlig i sesongen usikkerhet om Mons Ivar Mjelde skulle fortsette som trener etter sesongen og det er slett ikke gunstig. Han sluttet en del tidligere og under Bård Borgesens ledelse har ikke resultatene blitt bedre. Etter to uavgjorte har det blitt 0-4-tap hjemme for Rosenborg og 1-4-tap i Sandefjord. Vikstøl (f) soner for de ikke altfor blide sørlendingene. Mjøndalen har tatt åtte poeng på sine siste 19 kamper og da skal det egentlig ikke være mulig å overleve. Etter poenget i Tromsø har de tapt fire på rad. De tre siste er tapt med samlet 2-10 i målscore. Sist ble det 1-3 i Molde. Noe skaderusk er det fremdeles, men Aasmundsen (a) er tilbake etter soning. Start har igjen Stabæk og Molde etter denne, mens MIF har bedre poengsjanser mot Aalesund og Viking. Denne vil neppe noen av lagene rad til å tape og uavgjort er mest aktuelt for oss i denne neglebiteren.

20:30 Lyon – Toulouse              Markedsodds: 1,71 – 3,68 – 4,95

Fra. Ligue 1. Lyon tapte tirsdag 1-3 borte for Zenit i CL og de ser ut til å bli nr. 3 i sin gruppe. I serien er de fem poeng fra tredjeplass med sine 4-4-2 og det kan bli vrient å ta medalje. Vertene slo Reims 1-0 her før 1-1-kampen borte mot Monaco, som sammen med Marseille ikke vil blande seg inn i kampen om de to ledige CL-plassene. Bedimo (f) returnerer, mens spillere som Bisevac (f), Grenier (m) og Fekir (a) blant de fem som fremdeles er uaktuelle. Toulouse flyr lavt med sine 1-5-4. I oktober har de spilt 2-2 i Ajaccio og tapt 1-2 hjemme for overraskelsen Angers. Spajic (f) og Akpa-Akpro (m) er tilbake, mens keeper Goicoechea og Ninkov (f) er ute. Aguilar (m) og Roman (m) er også skadet, men de har ikke spilt hittil. Lyon har vunnet sju av de åtte siste slike. H.

20:30 Rayo Vallecano – Espanyol            Markedsodds: 2,19 – 3,45 – 3,33

Spa. La Liga. Rayo Vallecano har bare 2-1-5, men fem lag har så langt vært enda svakere. Vertene har tapt tre på rad. Etter 0-2 her for Betis ble det 2-5 borte for Barcelona. Amaya (f) soner for hjemmelaget, men for øvrig ser det ikke så verst ut. Espanyol har 2-0-2 både hjemme og borte. De slo Betis 3-1 borte etter 1-2-tapet hjemme for Sporting Gijón. De har i tillegg vunnet borte over Real Sociedad. Jordán (m) og Moreno (a) sliter stadig med skader, men for øvrig ser det rimelig bra ut. H-oddsen vrakes først. 

20:30 Hoffenheim – Hamburger SV           Markedsodds: 2,06 – 3,52 – 3,59

Tys. Bundesliga. Hoffenheim er inne i sin åttende sesong i Bundesliga, men nå kan det bli nedrykk. Etter seieren i Augsburg har de spilt 2-2 hjemme mot Stuttgart og tapt 2-4 i Wolfsburg. Mange poeng er tapt på sene baklengsmål, noe som er ganske typisk for lag som sliter. Elyounoussi (m/a) var på benken sist, men på banen har han ennå ikke bidratt denne sesongen. Med mannskapet ser det ikke så verst ut, men kaptein Schwegler (m) blir neppe med i denne heller. Hamburger SV har med 3-2-4 fire poeng ned til trøbbel. De spilte 0-0 hjemme mot Leverkusen sist, tapte 0-3 i Berlin i kampen før. To bortekamper er faktisk vunnet. Spahic (f), Díaz (m), Hunt (m), Kacar (m) og Olic (a) sliter alle med skader og flere endringer må trolig gjøres. H er mest nærmest.  

20:45 Rotherham – Sheffield Wednesday            Markedsodds: 2,95 – 3,23 – 2,46

Eng. Championship. Lokaloppgjør. Rotherham er nest nederst med 2-3-7, men med seier i denne vil de ha fem lag bak seg før helgekampene. Vertene tapte 1-2 borte for Brentford lørdag, spilte 1-1 hjemme mot Reading tirsdag, hvor de var sterke etter pause. Flere spillere er nå tilbake, blant andre Smallwood (m), slik at nylig ansatte Neil Redfearn har godt med alternativer. Sheffield Wednesday er nr. 9, men fire poeng fra sjetteplassen. Vertene er uten tap på seks kamper, men etter tre strake trepoengere har de spilt 1-1 hjemme mot Hull og 0-0 borte mot Queens Park Rangers. Sogou (m/a) ble skadd sist og ute nå. Trener Carlos Carvalhal har rotert en del på laget så lang, og noen endringer blir det trolig igjen. U er mest aktuelt. 

* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere. Selskapene endrer oddsene hyppig og ofte ned en del ned på tegnene spillene Oddsavisen foreslår.

Tagged with:

Leave a Comment