Oddstips 22/9 – Ligacupen ruller videre

October 27, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

pinnaclesports

Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom tre og 30 per dag. Vi tar utgangspunkt i oddsen som tilbys av spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

Det er svært mye å velge mellom også i denne midtuken. I går spilte vi på Sogndal borte mot Hødd til 2,31. Før kampen startet sank oddsen til under 2,00 i markedet. Sogndal tapte 0-1, men de burde ha ledet med et par mål før Hødd scoret vinnermålet. I dag stoler vi på Middlesbrough i ligacupkampen hjemme mot et B-preget Wolverhampton til 1,72 hos Norsk Tipping.

Oddstips for tirsdag:

20:45 Middlesbrough – Wolverhampton            Markedsodds: 1,66 – 3,78 – 5,30

Eng. Ligacup. 3. runde. Middlesbrough skal rykke opp til Premier League og de er i rute med 5-2-1. Lørdag ble det 2-1-seier i Nottingham. Oldham og Burton er passert i de to foregående rundene i denne turneringen. Manager Aitor Karanka (bildet) har de samme tre ute som har vært lenge borte, men noen endringer blir det i laget.  Wolverhampton har skuffet med 2-2-3 i Championship. I forrige uke tapte de i Bolton før det målløse oppgjøret hjemme mor Brighton. Gjestene har slått Newport og Barnet, begge med 2-1 hjemme, i denne turneringen. Coady (m) ble utvist lørdag og må stå over denne. Edwards (m) og Dicho (a) er blant spillerne som er skadet. Byrne (m) får ikke spille. Manager Kenny Jackett sier at Wolverhampton trenger suksess i ligacupen, men det er svært sannsynlig at han stiller en rekke andrevalg i denne kampen. Middlesbrough prioriter også serien høyest, men de har et langt jevnere og sterkere mannskap enn motstanderen. Vi spiller H til markedsledende 1,72 hos Norsk Tipping.

Pinnaclesports tilbyr: 1,67 – 3,98 – 5,73 (kl 09:30)

Bet 365 tilbyr: 1,67- 3,90 – 6,00 (kl 09:30)

Betsafe tilbyr: 1,65 – 3,80 – 5,50 (kl 09:30)

Øvrige analyser:

20:00 Bayern München – Wolfsburg           Markedsodds: 1,27 – 5,80 – 11,66 

Tys. Bundesliga. Bayern München har startet prikkfritt, men de avgjorde sent her mot Augsburg før 3-0-seieren borte over Darmstadt. På skadefronten er det lite nytt og det blir få endringer. Wolfsburg er nr. 3 med 3-2-0. De har ikke sluppet inn mål på sine tre siste i serien. I helgen ble Hertha Berlin slått 2-0 hjemme. Nest sist spilte de 0-0 i Ingolstadt. Casteels (k) er blant spillerne som fremdeles er ute. Bayern München har et enormt godt tak på Wolfsburg her. H. 

20:00 Darmstadt – Werder Bremen         Markedsodds: 2,61 – 3,28 – 2,77

Tys. Bundesliga. Darmstadt hadde fine 1-3-0 i de fire første etter opprykket, men lørdag røk de 0-3 her for Bayern München. I kampen før holdt de unna til 1-0-seier i Leverkusen. Trener Dirk Schuster kan stille med sine beste. Werder Bremen med 2-1-2. De tok to poeng å overtid borte mot Hoffenheim nest sist, tapte ett poeng på overtid hjemme mot Ingolstadt lørdag. Bargfrede (m) var tilbake i helgen, men ble utvist og er suspendert. For øvrig ser det ikke så galt ut. Knapp H. 

20:00 Hertha Berlin – Köln             Markedsodds: 2,36 – 3,24 – 3,14

Tys. Bundesliga. Hertha Berlin har sju poeng. De slo Stuttgart 2-1 hjemme før 0-2-tapet i Wolfsburg. Langkamp (f) er ny på skadelisten. Bakover mangler også Brooks og Pekarik. Ben-Hatira (m), Ronny (m), Allagui (a) og Scheiber (a) er også savnet. Köln har flotte 3-1-1. Etter 2-6-bakoversveisen i Frankfurt vant de 1-0 hjemme over kriselaget Mönchengladbach. Mavraj (f) er fremdeles ute for gjestene. Finne (a) kommer har kommet så langt som til reservebenken i to av de fem spilte, men på banen har han ikke vært. Hjemmeseier velges bort først. KRAFT (k) har blitt skadd for Hertha, og reserve Jarstein får en sjelden sjanse. B-oddsen har således falt en del. 

20:00 Ingolstadt – Hamburger SV Markedsodds: 2,29 – 3,27 – 3,26

Tys. Bundesliga. Ingolstadt har tatt 3-4 i målscore og ti poeng etter fem spilte. Resultatene gir seg altså selv, med 1-0, 0-4, 1-0, 0-0 og 1-0. Nyland slapp inn fire mål på én kamp, mens Özkan har holdt målet rent i sine fire kamper. Den norske landslagskeeperen har med andre ord langt frem til en startplass. Vertene spilte 0-0 her mot Wolfsburg før de sikret seier på overtid i Bremen lørdag. Hartmann (a), innbytter og matchvinner i helgen, er nytt forfall. Hamburger SV har startet med godkjente 2-1-2. De to poengløse lagene, Stuttgart og Mönchengladbach er slått. Lørdag spilte de 0-0 hjemme mot Eintracht Frankfurt. Med mannskapet ser det bra ut. Ekdal (m) er ute igjen. Rudnevs (a) har slitt med skade og han er blant spillerne som ikke er tatt ut. Mange husker sikkert Parderborns fine start i fjor. De hadde 4-3-3 på de første ti, men oppnådde siden 3-7-14 og endte sist. Det ser ikke veldig sannsynlig ut at tilsvarende skal kunne skje med Ingolstadt og H er mest aktuelt.

20:45 Aston Villa – Birmingham           Markedsodds: 1,98 – 3,46 – 3,77

Eng. Ligacup. 3. runde. Lokaloppgjør. Aston Villa slo Notts County hjemme etter ekstraomganger i forrige runde. I Premier League sliter de i feil ende med 1-1-4. I helgen røk de 0-1 her for West Bromwich. Okore (m), Gueye (m) og Traoré (m) er blant spillerne som sliter med skader. Birmingham står med 3-3-1 i Championship. I forrige uke tapte de 0-1 hjemme for Nottingham og spilte 1-1 borte mot Ipswich. I denne turneringen er Bristol Rovers slått borte og Gillingham slått hjemme. Eardley (f) fikk skulderen ut av ledd i fredagens kamp og blir borte en stund. For øvrige ser det rimelig bra ut. Oddsen ser riktig ut.

20:45 Fulham – Stoke           Markedsodds: 3,00 – 3,22 – 2,36

Eng. Ligacup. 3. runde. Fulham har slått Wycombe borte og Sheffield United hjemme i turneringen. I Championship har det ikke blitt bedre enn 2-2-3. Etter to strake seiere ble det 2-3-tap borte for Sheffield Wednesday. Nye Fredericks (f) er blant tre forsvarere som neppe spiller. Parker (m) er sliter fortsatt med skade. Stoke måtte ha straffer for å slå komme seg forbi bortekampen mot Luton. I Premier League er fasiten 0-3-3 etter seks kamper. Lørdag ledet de tidlig 2-0 hjemme over Leicester, men det endte 2-2. Affelay (m/a) har sonet ferdig, men Adam (m) er suspendert også nå. På skadefronten er det ikke så galt. Knapp B.

20:45 Hull – Swansea             Markedsodds: 3,00 – 3,28 – 2,38

Eng. Ligacup. 3. runde. Hull har slått Accrington på straffer borte og Rochdale 1-0 hjemme i de tidligere rundene. Manager Steve Bruce har stilt med alternative mannskap i de to kampene, siden opprykk fra Championship er førsteprioritet. Lørdag spilte vertene 1-1 hjemme mot Queens Park Rangers og andreplassen er tre poeng unna. Livermore (m) er tilgjengelig igjen etter å ha vært utestengt og det ligger an til rikelig med endringer i laget før denne fjerde kampen på elleve dager. Swansea slo York 3-0 i 2. runde. I Premier League har de falt til sjuendeplass etter tap borte for Watford og uavgjort hjemme mot Everton. Manager Garry Monk vil også rotere kraftig i mannskapet. Lagene får gjøre opp i fred.

20:45 Leicester – West Ham             Markedsodds: 2,02 – 3,59 – 3,53

Eng. Ligacup. 3. runde. West Ham ga blaffen i EL. De kommer inn i denne runde. I Premier League er gjestene på tredjeplass, blant annet etter å ha vunnet borte over Arsenal, Liverpool og Manchester City. Hjemme mot dagens ble det 1-2-tap i andre serierunde. Noen skader er det fremdeles. Nykommer Antonio (m/a) får ikke spille, men Samuelsen (m) kan få muligheten. Leicester har også 12 seriepoeng. De lå under 0-2 både i 3-2-seieren hjemme over Aston Villa og 2-2-kampen borte mot Stoke. Vertene slo Bury 4-1 borte i 2. runde og da byttet manager Claudio Ranieri ut alle de elleve som spilte i serien noen dager tidligere. Skadene er få hos hjemmelaget og det er rikelig med alternativer. Denne er også vrien å spå utfallet av.

20:45 Preston – Bournemouth           Markedsodds: 3,54 – 3,37 – 2,09

Eng. Ligacup. 3. runde. Preston er under streken i Championship med 1-3-4. Fem av de seks poengene ble tatt på de tre første kampene. Lørdag ble det 1-2-tap borte for Brentford. I denne turneringen har de slått Crewe borte og Watford hjemme (mot sistnevnte var de favoritter til rundt 2,40 i odds). Spissene Doyle og Garner er blant de fraværende. Bournemouth stilte svært alternativ i 2. runde, men slo likevel Hartlepool 4-0 borte. I Premier League er 2-1-3 godkjent. Lørdag vant de 2-0 hjemme over Sunderland etter to tidlige scoringer. Skadene er få, men her blir det trolig få førstevalg som stiller fra start. 

20:45 Sunderland – Manchester City            Markedsodds: 6,68 – 4,49 – 1,46. 

Eng. Ligacup. 3. runde. Sunderland slo Exeter 6-3 hjemme i 2. runde. I Premier League formelig suser de mot nedrykk med 0-2-4 etter kamper mot Leicester, Norwich, Swansea, Aston Villa, Tottenham og Bournemouth. Lørdag skal de møte Manchester United borte og de bør sikre seg mange poeng i oktober og november, for i julemåneden er Arsenal, Chelsea, Manchester City og Liverpool motstandere. Lørdag kom vertene tidlig under 0-2 i Bournemouth og kom aldri tilbake. Kaboul (f) ble der utvist og spiller ikke nå. Yedlin (f) kan debutere og O’Shea (f) er tilbake. Manchester City vant de første fem PL-kampene uten å slippe inn mål, men lørdag røk de 1-2 hjemme for West Ham, til flott odds for de som fulgte anbefalingen. I forrige uke tapte også gjestene hjemme for Juventus i CL. Clichy (f), Kompany (f) og Zabaleta (f) var ute fra før, og nå ser Mangala (f) også ut til å være skadet. Ligacupen er nr. 4 på prioriteringslista til manager Manuel Pellegrini og dette er neppe noe å sette mye penger på. 

21:00 Reading – Everton          Markedsodds: 3,40 – 3,35 – 2,14

Eng. Ligacup. 3. runde. Everton slo ut Barnsley borte i 2. runde, men de måtte spille 120 minutter, som langt klarere favoritter enn i dag. Med 2-3-1 har de kommet godt i gang i Premier League. Lørdag ble det 0-0 i Swansea. Mirallas (m) er suspendert i tre kamper etter utvisningen i Wales. En del skader er det fremdeles i laget og det vil bli endringer. Reading har styrket laget og etter 4-0-1 på de fem siste er de på sjetteplass i Championship. I forrige uke ble det 0-1-tap hjemme for Derby og 2-0-seier borte over Bristol City. Til denne runden har de kommet etter å ha slått ut Colchester (etter ekstraomganger) og Portsmouth på bortegress. Sa (a) er suspendert igjen og manager Steve Clarke sier til lokalavisen at han vil rotere i mannskapet. Stå over. 

* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere. Selskapene endrer oddsene hyppig og ofte ned en del ned på tegnene spillene Oddsavisen foreslår.

Tagged with:

Leave a Comment