Oddstips 21/10 – Innbyggerne i VW-byen skal få noe å glede seg over

October 28, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

pinnaclesports

Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom tre og 30 per dag. Vi tar utgangspunkt i oddsen som tilbys av spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

Champions League fortsetter i dag. I dag er det Manchesterlagene som blir mye spilt av norske kunder. Vi går heller for Wolfsburg-seier med med minst to mål. I Asian Handicapvarianten -1 H får man pengene igjen dersom Wolfsburg vinner med ett mål. 

Å spille på Asian Handikap er ikke veldig utbredt i Norge. Det er synd, men har nok mye sammenheng med at Norsk Tipping ikke tilbyr denne muligheten. Selskapene liten fortjeneste på denne type spill, gjerne ned i 1,5 %, altså 1,97 – 1,97 i objekter som er jevnt vurdert. Det kan selvfølgelig ikke Norsk Tipping konkurrere mot. Man kan lage seg slike varianter selv hos Norsk Tipping, og da ser alle raskt hvor stor oddsforskjellene er. I dag har Norsk Tipping 2,45 – 3,55 – 2,07 i Wolfsburg – PSV med handicap 0-1. Dersom du vil ha igjen innsatsen, la odds si 1000 kroner dersom det blir uavgjort i spillet må du sette 282 kroner på U. Du har da igjen 718 kroner til å sette på H i spillet til 2,45. Får du inn det får du igjen 1760 kroner for 1000, eller 1,76 i odds. På samme spill har altså Bet365 2,15 og andre ligger like under. På handikapspillet i denne kampen har NT en teoretisk tilbakebetalingsprosent på 85 % og oddsen i et selvlagd AH-spill -1 blir 1,76 – 1,65, mot markedets 2,13 – 1,80. Å sette penger på Norsk Tippings handicap-spill er i de aller fleste tilfeller svært dårlig butikk for deg som kunde. 

Oddstips for onsdag:

Spill #1

20:45 Wolfsburg – PSV Eindhoven             Markedsodds: 1,63 – 4,05 – 5,52

Spill AH -1 H til 2,15 hos Bet 365.

CL. Gr. B. Wolfsburg vant 1-0 hjemme over CSKA Moskva i første kamp. For tre uker siden tok de tidlig ledelsen borte mot Manchester United, men tapte 1-2. 4-3-2 holder til en fjerdeplass i Tyskland. Lørdag ble Hoffenheim slått 4-2 hjemme. Det ser bra ut med laget til Dieter Hecking. PSV snudde til 2-1-seier hjemme over Manchester United i første kamp. I den andre lå de under 0-3 etter en drøy halvtime i Moskva, men de scoret siden kampens to mål og tapte 2-3. I Nederland er 18 poeng tatt på ni kamper. I helgen tapte de to poeng på overtid i 1-1-kampen hjemme mot Excelsior. Arias (f) soner. Willems (f) og Lestienne (a), som scoret begge lagets mål i Moskva, er blant de øvrige som er ute. Nederlandske lag trives dårlig i Tyskland og Wolfsburg skal ha svært gode muligheter. Vi spiller H i Asian Handicap-spillet -1 til 2,15 hos Bet365.

Pinnaclesports tilbyr: 2,14 – 1,82 (kl 10:30)

Bet 365 tilbyr: 2,15 – 1,80 (kl 10:30)

Øvrige analyser:

19:00 Sogndal – Kristiansund BK              Markedsodds: 1,69 – 3,65 – 4,67

Nor. OBOS-ligaen. Sogndal kunne feire opprykk etter å ha vunnet 5-2 borte over Hønefoss i helgen. Hjemme har vertene 9-3-1. De sier selvfølgelig at de vil avslutte med stil, men det er ikke utenkelig at de senker seg litt i denne. Kristiansund har etter en periode med 7-1-0 tapt 0-1 hjemme for Brann og 0-2 borte for Åsane. Med seier i denne vil de ha fire poeng opp til toer Brann før de siste to kampene. Gjestene kan trolig belage seg på playoff. Helt usannsynlig er det likevel ikke med borteseier.

20:45 Malmö – Shakhtar Donetsk             Markedsodds: 4,38 – 3,68 – 1,85

Gr. A. Malmö har tapt 0-2 i Paris og 0-2 her for Real Madrid. Forrige sesong ble det 1-0-5 i gruppespillet og de vant da hjemme over laget som ble nr. 3 i gruppen. Her har de denne sesongen slått Salzburg og Celtic i kvalifiseringen. I helgen ble Kalmar slått 3-0 i Allsvenskan, men de blir ikke blant de tre beste i serien nå. Yotún (f) må er suspendert i denne og det er også noen få skader i laget til Åge Hareide. Shakhtar Donetsk tapte 0-4 i Madrid og 0-3 hjemme for Paris Saint-Germain og er altså ille ute. Fredag vant de 3-0 borte over Dynamo Kiev i den ukrainske serien, hvor de nok en gang kjemper om tittelen. Shevchuk (f) og Taison (m) sliter med skader. Denne er ikke veldig spennende i spillsammenheng.

20:45 Paris Saint-Germain – Real Madrid           Markedsodds: 2,40 – 3,39 – 3,05

CL. Gr. A. Begge har full pott og slik sett vil det være greit for lagene å avtale at de skal ta hver sin hjemmeseier i de innbyrdes oppgjørene. PSG topper som ventet klart i Frankrike, hvor de nå får liten konkurranse. Bastia ble slått 2-0 borte i helgen, etter to scoringer av Ibrahimovic (a). Vertene er uten Luiz (f) i denne. Real Madrid er blant lagene i Spania med 18 poeng etter åtte spilte. Levante ble slått 3-0 hjemme i helgen. Carvajal (f), Pepe (f), Bale (m), Rodrígues (m) og Benzema (a) er skadet. Modric (m) har vært skadet, men er nå tilbake. Vi har som oddssetterne mest tro på H.

20:45 CSKA Moskva – Manchester United             Markedsodds: 2,89 – 3,34 – 2,51

CL. Gr. B. I denne gruppen har alle tre poeng. Leonid Slutsky har ført Russland til EM og CSKA til klar tabelltopp i den hjemlige serien. Avansement i denne gruppen vil også være stort. Vertene tapte 0-1 i Wolfsburg i første kamp, slo PSV 3-2 i den andre. De stilte ikke helt toppet i helgens 3-2-seier hjemme over Ural. Natcho (m) er ute med hodeskade. Manchester United slo Everton 3-0 borte i helgen og de er ikke langt fra toppen i Premier League. Søndag er det derby mot City i serien og det kan spille inn nå Louis van Gaal skal velge sin ellever til denne. United tapte borte for PSV i første kamp, snudde til 2-1-seier hjemme over Wolfsburg i den andre. Shaw (f) og Young (m) er skadet. Dette ser veldig åpent ut og U er mest aktuelt i de 3-4 minusgradene i den russiske hovedstaden.

20:45 Atlético Madrid – Astana         Markedsodds: 1,12 – 9,30 – 26,83

CL. Gr. C. Atlético Madrid vant 2-0 borte over Galatasaray før det overraskende 0-2-tapet hjemme for Benfica. Søndag vant de som de måtte, 2-0 borte over Real Sociedad, i den spanske serien, hvor de har to poeng opp til de tre i teten. Vertene har få fravær å ta hensyn til. Astana skal være gruppens kasteball, men etter 0-2-tapet borte for Benfica klarte de 2-2 hjemme mot Galatasaray. Til helgen møter de Kairat til toppoppgjør i Kasaskhtan og UEFAs hjemmeside forteller at gjestene hviler seks spillere. Twumasi (a) er i tillegg suspendert fremdeles. Noe annet enn en klar hjemmeseier vil overraske. 

20:45 Galatasaray – Benfica         Markedsodds: 3,42 – 3,46 – 2,18

CL. Gr. C. Galatasaray tapte 0-2 hjemme for Atlético Madrid i første kamp. I den andre gikk de sent opp i ledelsen i Astana, men slapp inn 2-2-målet enda senere. Nå er det altså seier som gjelder for vertene, som er nr. 2 i Tyrkia etter å ha vunnet 4-1 hjemme over Genclerbirligi i helgen. Altıntop (m) er skadet. Yılmaz (a) fikk noen minutter etter skade i helgens kamp, men det er usikkert om han starter. Benfica har slått Astana 2-0 hjemme og Atlético Madrid 2-1 borte, og har således fått en svært god start. Med ett poeng her og seier i hjemmemøtet om 13 dager skal avansementet nær være i boks. I Portugal er ikke gjestene helt i toppen og de måtte slite for å gå videre i fredagens cupkamp som svært store favoritter. Semedo (f) har spilt i begge kampene hittil, men han er nå ute. B velges bort først. 

20:45 Juventus – Borussia Mönchengladbach         Markedsodds: 1,45 – 4,46 – 7,62

CL. Gr. D. Juventus har kommet svært skjevt i Italia, hvor de jo har vunnet flere sesonger på rad. Søndag spilte de 1-1 borte mot Inter. Her har de derimot full pott etter 2-1 borte over Manchester City og 2-0 hjemme over Sevilla og skal Serie A ta den fjerde CL-plassen fra Premier League må Roma og Juventus ta flest mulig poeng og komme seg lengst mulig. Vertene er stadig uten Cáceres og Lichtsteiner (f). Mönchengladbach tapte de fem første i Tyskland, men har siden 4-0-0 under André Schuberts ledelse. Søndag vant de 5-1 i Frankfurt. Null poeng og 1-5 er målscoren etter to spilte her og de må gå for alle poengene. Stranzl (f) har ikke spilt så langt og er ikke klar ennå. Herrmann (m/a) er også ute. Bet365 er oppe i 8,50 for B i denne, og det er småspennende. 

20:45 Manchester City – Sevilla            Markedsodds: 1,62 – 4,13 – 5,54

CL. Gr. D. Begge har tre poeng etter å ha slått Mönchengladbach og tapt for Juventus og slik det ser ut nå bli altså de innbyrdes oppgjørene veldig avgjørende. Manchester City topper Premier League etter helgens 5-1-seier her over Bournemouth og de savnet altså ikke skadede Agüero (a) nevneverdig i den. Clichy (f) og Delph (m), Silva (m/a) er også ute fremdeles. Kolarov (f) ser ut til å rekke kampen, det gjør neppe Nasri (m/a). Bony (a) var blant spillerne som stod frem i helgen. Søndag er det derby mot United, men det kan ikke vektlegges for mye i denne. Sevilla har ikke fått noen god start i Spania. Lørdag spilte 1-1 borte mot Eibar. Gjestene skal da heller ikke være blant de beste i hjemlandet og de kom CL etter å ha vunnet EL. Escuedero (f), Carrico (m) og Kakuta (m) trøbler stadig med skader. H-oddsen er noe snau. 

20:45 Blackburn – Derby           Markedsodds: 2,96 – 3,36 – 2,35

Eng. Championship. Før denne 12. runden var Blackburn nr. 15, men bare tre poeng skilte de ti nederste lagene. Vertenes to seiere har kommet i de to foregående hjemmekampene, henholdsvis med 3-0 over Charlton og 2-0 over Ipswich. Lørdag var de favoritter i bortekampen mot MK Dons, men den endte med 0-3-tap. Der måtte de spille i over 80 minutter ti mot elleve. Henley (f) er suspendert i denne. Lowe (m) og Brown (a) er stadig skadet. Guthrie (m) og Koita (a) rekker neppe denne heller. Derby var svake i vår og fortsatte i samme spor tidlig i sesongen, men laget ble forsterket og nå har de 5-1-0 på seks kamper. 2-0-seieren hjemme over Brentford ble fulgt opp med 4-2-seier over Wolverhampton samme sted. Hendrick (m) må trolig stå over denne. Buxton (f), Bryson (m) og Hughes (m) sliter fortsatt med skader. Derby vant begge møtene forrige sesong, mens det ble to ganger U i sesongen før. Nå velges B og odds på 2,50 og over skal være spillbart.

20:45 Fulham – Leeds              Markedsodds: 2,10 – 3,45 – 3,41

Eng. Championship. Når tilsynelatende gale mennesker har for mye penger kan de kjøpe seg en fotballklubb, slik for eksempel Leeds-eier Massimo Cellino gjorde i fjor. Etter at italiener overtok har det ikke gått så bra på banen og managerne, eller head coaches, som det heter i klubben, har hatt korte oppdrag. Darco Milanic hadde jobben i drøye to måneder, Neil Redfearn i åtte måneder, Uwe Rösler i 3,5 måned. Rösler visste selvfølgelig at risikoen var høy og at han levde farlig med 2-5-3 og to strake tap før helgens 1-2-tap hjemme for Brighton, så han ble neppe overrasket over å bli sparket. Nå skal Steve Evans prøve seg. Han kan velge fra en nesten skadefri tropp av sikkert forvirrede spillere, men Taylor (f) er ute. Fulham står med 3-4-4 og det går sjelden slik man tror når laget spiller. Etter 0-3-tapet her for Wolverhampton har de spilt 2-2 borte mot Charlton og 0-0 borte mot Middlesbrough. Ream (f) er ute igjen. Lonergan (k) fikk en smell i helgen, og er usikker. Parker (m) er nå i sving igjen. Lagene får gjøre opp i fred.

20:45 Wolverhampton – Brentford               Markedsodds: 1,87 – 3,61 – 3,93

Eng. Championship. Wolverhampton har skuffet noe med 4-3-4, men de slo Fulham 3-0 borte og Huddersfield 3-0 hjemme før søndagens 2-4-tap i Derby. Edwards (m) kan være tilbake, men sannsynligheten er ikke stor. Le Fondre (a) er en smule usikker, mens Ebanks-Landell (f) og Dicko (a) blir borte i lang tid til. Brentford er i bunnstriden med 3-2-6, men etter tre smultringer ble Rotherham slått 2-1 hjemme i helgen. Lee Carsleys skadeliste er stadig fyldig og han har ikke mange muligheter til å rotere på mannskapet i travle perioder. Hjemmeseier er klart mest aktuelt. Norsk Tipping har 1,90 for H.

* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere. Selskapene endrer oddsene hyppig og ofte ned en del ned på tegnene spillene Oddsavisen foreslår.

Tagged with:

Leave a Comment