Oddstips 12/9 – Enormt utvalg lørdag. Vi går for H i prestisjeduellen i Manchester.

October 26, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

pinnaclesports

Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom tre og 30 per dag. Vi tar utgangspunkt i oddsen som tilbys av spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

Ette Nå blir det fullt kjør i lang til fremover. Det spilles en enorm mengde fotballkamper og best oversikt over disse får man hos Betexplorer. Vi spiller hjemmeseier på Old Trafford.

Oddstips for lørdag:

18:30 Manchester United – Liverpool              Markedsodds: 1,98 – 3,36 – 4,20

Eng. PL. Storkamp i nordvest, mellom to lag med sju poeng. Manchester United har vært favoritter i alle sine spilte kamper, men de klarte ikke bedre enn 0-0 her mot Newcastle før 1-2-tapet borte for Swansea. Noen årsverk har blitt brukt på keeper de Geas nestenovergang til Real Madrid. Han han nå isteden skrevet ny kontrakt med hjemmelaget og det er forventet at han spiller sesongens første kamp. Rooney (a) har fått tilbake selvtilliten med scoringer. Martial (a) er spilleklar, Jones (f) skadet. Liverpool vant sine første to med 1-0, siden spilt 0-0 borte mot Arsenal og tapt 0-3 for West Ham. Coutinho (m) ble utvist i det stygge nederlaget for to uker siden og han vil bli savnet. Flanagan (f) og Allen (m) er skadet fortsatt. Sturridge (a) er tilbake i trening etter hofteskaden og han ser bedre ut på lenge, i følge manager Brendan Rodgers. Når han er tilbake er uvisst, selv om det spekuleres i om det brått kan skje. United vant 3-0 mellom lagene her forrige sesong. De har mest å by på også nå og H til 2,00 i odds blir valget. NB Det er klart at Wayne Rooney mister kampen for hjemmelaget og da blir spillet selvfølgelig mindre interessant. Martial kan dermed få sin debut, allerede fra start. 

Pinnaclesports tilbyr: 2,00 – 3,36 – 4,29 (kl 13:30)

Bet 365 tilbyr: 2,00 – 3,40- 4,33 (kl 13:30)

Betsafe tilbyr: 2,00 – 3,40 – 4,20 (kl 13:30)

Øvrige analyser:

13:30 Queens Park Rangers – Nottingham           Markedsodds: 1,80 – 3,64 – 4,37

Eng. Championship. Queens Park Rangers tok ett poeng på de første to kampene, men har siden 3-1-1. I siste kamp før seriepausen vant de 1-0 i Huddersfield. Vertene har beholdt Austin (a) og det betyr enormt. Angella (f) kan debutere, mens Yun Suk-young (m) er friskmeldt. Nottingham ble nr. 14 sist. Nå er de med 1-2-2 på 16.-plass. Bare 0-1-4-laget Rotherham er slått. Det ble hjemmetap for Cardiff sist. Toppscorer Antonio har reist til West Ham. Fire spillere har kommet til, blant disse offensive O’Grady og Mendes. Ward (a) ser ut til å være tilbake etter skade. QPR får tipset og 1,80 ser ikke så verst ut.

13:45 Everton – Chelsea            Markedsodds: 3,83 – 3,49 – 2,01

Eng. PL. Chelsea ble mye spilt som serievinner til under 3,00 i odds, men tittelforsvarerne har med 1-1-2 fått sin svakeste start på 20 år og nå er oddsen på mørkeblått gull oppunder 10,00. I siste kamp før seriepausen ble det 1-2-tap hjemme for Crystal Palace Terry (f) har sonet ferdig, men nå er det klart at Courtois (k) blir på sidelinjen en stund. Oscar (m) er fremdeles skadet. Everton har med 1-2-1 gjort det om lag som forventet. I forrige runde spilte de 0-0 mot Tottenham i London. Funes Mori (f) kan debutere, mens Baines (f), Hibbert (f), Cleverley (m) og Pienaar (m) er skadet. Chelsea vant 6-3 her i august fjor. Nå ser det mer åpent ut.

15:30 Leverkusen – Darmstadt           Markedsodds: 1,26 – 5,79 – 12,26

Tys. Bundesliga. Leverkusen slo Hoffenheim og Hannover innledningsvis, men tapte sist 0-3 borte for Bayern München. Kampl (m) og Hernández (a) har kommet til, men de starter neppe. Vertene har stadig noen fravær. Darmstadt har 0-3-0 etter opprykket. I den ene spilte borte ble det 0-0 mot Schalke, sist 0-0 hjemme mot Hoffenheim. På skadefronten ser det greit ut, men Sailer (a) må trolig stå over. H.

15:30 Bayern München – Augsburg             Markedsodds: 1,12 – 8,95 – 22,10

Tys. Bundesliga. Duell mellom to lag fra Bayern. Augsburg vant som mange husker her i fjor, men da var motstanderen allerede mestere, skadeplaget og fikk en spiller utvist. Vertene, som skal delta i EL, har nå 0-1-2, uten å ha møtt noen av de fem-seks beste lagene. De tok seriepause etter 0-1-tap hjemme mot delstatskollega Ingolstad. Sju mann står oppført på skadelisten, inkludert Max (f) og Caiuby (m). Nye Koo (m) kan debutere. Bayern München har 3-0-0 med 10-1 i målscore. Etter 2-1-seieren borte over Hoffenheim ble Leverkusen slått 3-0 hjemme. Boateng (f) er tilbake etter soning. Robben (m/a) kom skadet hjem fra den nederlandske EM-fiaskoen. Ribéry (m/a) er fortsatt ute. Badstuber (f) og Benatia (f) er også skadet, Bernat (f) usikker. Bayerns fravær demper spillelysten.

15:30 Hannover – Dortmund            Markedsodds: 7,20 – 4,59 – 1,45

Tys. Bundesliga. Hannover har tapt åtte av ni poeng. 0-1-tap her for Leverkusen ble etterfulgt av 0-3-tap borte for Mainz. Schmiedebach (m) har startet i alle kampene, men nå er han ute. For øvrig er det få problemer. Dortmund har full pott og 11-1 i målprotokollen. Etter 4-0 borte over Ingolstadt ble Hertha Berlin slått 3-1 hjemme. Piszczek (f) og Reus (m/a) er nå skadet. Sahin (m) er fortsatt ute. Grosskreutz (m) er borte, mens Januzaj (m) har kommet til. 1,45 for B er i underkant.

15:30 Hertha Berlin – Stuttgart                 Markedsodds: 2,49 – 3,45 – 2,78

Tys. Bundesliga. Stuttgart har nok en gang begynt elendig og står uten poeng etter å ha vært favoritter i alle kampene. De tapte 2-3 i Hamburg nest sist. Der hadde de ledelsen, men mistet den med ti mann. I siste kamp før oppholdet røk de med hele 1-4 hjemme for Eintracht Frankfurt, hvor de fikk keeper Tyton utvist. Klein (f) er tilbake etter soning, men nå er altså Tyton ute. På skadefronten ser det bra ut. Hertha Berlin har fire poeng. 1-1 hjemme mot Werder Bremen ble etterfulgt av 1-3-tap i Dortmund. Brooks (f) og Pekarik (f) er nye fravær. Ibisevic (a) kom nettopp fra dagens motstander, men han starter neppe. Lagene får gjøre opp i fred.

15:30 Ingolstadt – Wolfsburg                Markedsodds: 4,11 – 3,62 -1,89

Tys. Bundesliga. Ingolstadt har slått både Mainz og Augsburg 1-0 borte, tapt 0-4 hjemme for Dortmund. Nyland voktet målet mot Dortmund, Özkan i de to øvrige og Nyland ser ut til å bli innbytter igjen. Vertene har få skader å ta hensyn til. Wolfsburg ble nr. 2 sist og ligger godt an med 2-1-0 også nå. De avga to poeng i Köln før 3-0-seieren hjemme over Schalke, hvor nå solgte de Bryune ikke spilte. Keeper Caastels sliter med en liten skade, men i Benaglio har de god dekning. Vieirinha (f) er fast inventar, men han spiller neppe. B-odds på under 1,90 er for snaut.

16:00 Arsenal – Stoke            Markedsodds: 1,28 – 5,73 – 10,96

Eng. PL. Arsenal har tatt sju av 12 mulige poeng. Tre mål er scoret, like mange sluppet inn. 0-0 hjemme mot Liverpool ble etterfulgt av 1-0-seier i Newcastle. Vertene var fraværende i overgangsmarkedet. Rosicky (m), Wilshere (m) og Welbeck (a) er skadet. Stoke har tatt et poeng hos Tottenham og Norwich, tapt hjemme for Liverpool og West Bromwich. Mot sistnevnte ble både Adam (m) og Afellay (m/a) utvist og de får hvile litt til. Johnson (f), Arnautovic (m) og Diouf (a) er usikre kort, Shawcross (f) og Odemwingie (a) skadet. Stoke mistrives her. H.

16:00 Crystal Palace – Manchester City           Markedsodds: 5,24 – 4,00 – 1,66

Eng. PL. Nr. 2 mot nr. 1. Crystal Palace har etter hjemmetapet for Arsenal slått Aston Villa 2-1 hjemme og Chelsea 2-1 borte og de har altså fått en flott start. Det er en del skaderusk i laget. Ward (f) og Chamakh (a) er blant de berørte. Speroni (f), Cabaye (m), Jedinak (m) er på listen over de usikre. Manchester City var ikke veldig gode før sesongen startet, men med 4-0-0 har oddsen på City-gull gått fra rundt 4,00 til litt under 1,50. Gjestene er uten baklengsmål og det har scoret minst to mål i kampene. Etter 2-0 borte over Everton ble Watford slått med samme sifre hjemme. De Bruyne (m) vil debutere. Delph (m) blir borte en stund. Clichy (f), Zabaleta (f) og Silva (m/a) er også skadet. Ingen av alternativene frister.

16:00 Norwich – Bournemouth            Markedsodds: 2,33 – 3,38 – 3,08

Eng. PL. De ti nederste har alle tatt 1,00 poeng eller færre per spilte kamp, og er på den måten i behov av seier for å unngå bunnstriden. Disse har begge fire poeng. Norwich har slått Sunderland. Etter det har de har de spilt 1-1 hjemme mot Stoke og tapt 0-3 i Southampton. Whittaker (m) er suspendert for vertene, men på skadefronten ser det bra ut. Bournemouth åpnet med to ganger 0-1, men de slo så West Ham 4-3 borte før 1-1-kampen hjemme mot Leicester. Nye Mings (f) er skadet. Gradel (a) kan miste resten av sesongen. Arter (m) er ikke tilbake, men King (a) kan være aktuell igjen. Norwich får tipset.

16:00 Watford – Swansea             Markedsodds: 2,67 – 3,24 – 2,74

Eng. PL. Watfords svært internasjonale mannskap står med 0-3-1. Etter tre uavgjorte ble det 0-2-tap borte for Manchester City. Britos (f) soner sin andre av to kamper. Ekstrand (f) kommer ikke tilbake før skiføret er på sitt beste, men han har ikke vært med så langt heller. Swansea har med 2-2-0 fått en flott start. De var best i 1-1-kampen i Sunderland før 2-1-seieren hjemme over Manchester United. Manager Gary Monk kan plukke fra øverste hylle når han skal velge mannskap. Vertene har ikke hatt skudd på mål i noen av sine to siste kamper og H velges bort først.

16:00 West Bromwich – Southampton            Markedsodds: 3,02 – 3,18 – 2,48

Eng. PL. West Bromwich har fire poeng etter 1-0-seieren over Stoke for to uker siden. Snakkisen etter det har vært Berahino. Spissen ville bort, nesten for enhver pris, men han må bli i klubben en stund til. Om han deltar her er uvisst. Chester (m) og Rondón (a) er usikre. Southampton har fem poeng. Etter to kamper uten nettkjenning ble Norwich slått 3-0 hjemme. Bertrand (f), Gardos (f) og Clasie (m) er skadet fremdeles. Wanyama (m) ville bort, men ble ble. Denne er det også vrient å finne noe spillbart i.

16:00 Birmingham – Bristol City          Markedsodds: 2,51 – 3,32 – 2,76

Eng. Championship. Birmingham har tatt åtte poeng på sine fire spilte. De har ledet i alle kampene, men det ble 1-1 her mot Derby før 2-0-seieren borte over MK Dons. Lowery (m) har kommet til. Bristol City står med 1-1-3 etter tilbakekomsten. Etter den svært overraskende 1-0-seieren borte over Middlesbrough ble det 1-2-tap hjemme for Burnley. Ving Freeman er tilbake etter tre kampers soning. Baker (f) og Moore (f) kan debutere. H ser mest spennende ut. 

16:00 Bolton – Wolverhampton           Markedsodds: 2,83 – 3,23 – 2,52

Eng. Championship. Bolton har det med å begynne svakt og med 0-3-2 er de nest nederst. Sesongens eneste nettkjenning kom her i 1-1-kampen mot Nottingham før det ble oppskriftsmessig 0-0 borte mot Blackburn. Nye Osede kan ta suspenderte Dervites plass i forsvar. Noen fravær har vertene stadig. Wolverhampton har med 2-1-2 skuffet noe, men etter 0-2-tapet i Cardiff slo de Charlton 2-1 hjemme. Dicko (a) blir lenge ute, en nedtur. Byrne (m/a) har kommet til. U. 

16:00 Brighton – Hull         Markedsodds: 2,51 – 3,09 – 2,94

Eng. Championship. Brighton har med 4-1-0 tre poengs luke i toppen. I siste kamp før seriepausen ble Ipswich (som tapte 1-5 i går) slått 3-2 borte. Vertene ser ut til å kunne stille toppet. Hull er med 3-1-1 også med i toppen. Borte har de dog ikke vunnet. Sist ble Preston slått 2-0 hjemme. Diomande (a) ble som kjent kjøpt fra Stabæk, men han har hatt et lite inngrep og blir borte i seks-åtte uker. Maloney (m) er også ute. H-odds på rundt 2,50 ser i grunnen ikke så verst ut. 

16:00 Burnley – Sheffield Wednesday          Markedsodds: 1,98 – 3,30 – 3,95

Eng. Championship. Burnley begynte ikke bra, men 1-0-seieren hjemme over Brentford og 2-1-seieren i Bristol har de kommet opp på åtte poeng. Jutkiewicz (a) er nytt fravær. Lafferty (f), Marney (m), Ulvestad (m), Barnes (a), Gilchrist (a) og Long (a) er også ute. Barton (m) spiller heller neppe. Sheffield Wednesday tapt 1-3 hjemme for Middlesbrough i forrige runde og fem kamper har gitt fem poeng. Pudil (f), Bannan (m) og Forestieri (a) smatt inn transfervinduet. Westwood (k) og Loovens (f) er trolig klare igjen, så det er mange å velge blant, mot et Burnley som har få alternativer. Dette er en svært skummel favoritt og H skal velges bort. 

16:00 Cardiff – Huddersfield            Markedsodds: 1,99 – 3,34 – 3,89

Eng. Championship. Cardiff spilte uavgjort i de tre første, men siden har det blitt 2-0-seier hjemme over Wolverhampton og 2-1 i Nottingham. Turner (f) og Macheda (a) er ute med skader. Huddersfield har også tre uavgjorte, men i tillegg bortetap for Hull og hjemme for Queens Park Rangers. Steer (k) er hentet ikke, mens Murphy (k) er skadet. Kaptein Hudson (f) er også ute. Troppen til Huddersfield er ikke den største og Cardiff blir greie favoritter. 

16:00 Charlton – Rotherham         Markedsodds: 2,04 – 3,36 – 3,75

Eng. Championship. Charlton har 2-1-2. De falt mange plasser med 1-2-tapet i Wolverhampton for to uker siden. Hjemme har de slått Hull og Queens Park Rangers. Henderson (k), Ceballos (m) og Ghoochannejhad (a) er fremdeles skadet. Rotherham har bare tatt ett poeng. Fem mål er scoret, 13 sluppet inne. Etter 2-4-tap borte for Queens Park Rangers ble det 1-3-tap hjemme for Fulham. Flere spillere er hentet inn og skadelisten er så godt som tom. 

16:00 Leeds – Brentford           Markedsodds: 2,31 – 3,32 – 3,00

Eng. Championship. Etter fire strake ettpoengere slo Leeds Derby 2-1 borte og med sju poeng er det kort vei opp til de nest beste. Ving Botaka kan debutere og manager Uwe Rösler har få problemer. Brentford har spilt fire kamper og har tatt fire poeng. Sist ble det 1-3-tap hjemme for Reading. Canos (m), Woods (m) og Djuricin (a) har alle kommet til, men minst seks mann er ute. H er nærmest. 

16:00 Middlesbrough – Milton Keynes Dons          Markedsodds: 1,47 – 4,12 – 7,22

Eng. Championship. Middlesbrough skal være divisjonens beste, men de røk 0-1 her for Bristol City før 3-1-seieren i Sheffield. Adamoh (m) og manager Aitor Karanka har ikke vært enige om saker og ting, men Adamoh skal være inne i varmen igjen. Vingen de Pena kan debutere. Agazzi (k) og Amorebieta (f) har også kommet til. MK Dons har sju poeng. Bolton og Rotherham, som til sammen står med 0-4-6, er slått. 0-0 borte mot Reading ble etterfulgt av 0-2-tap hjemme for Birmingham. Gode Potter (m) er ny på skadelisten. Odds på under 1,50 i denne divisjonen frister så godt som aldri. 

16:00 Preston – Derby           Markedsodds:  2,69 – 3,19 – 2,67

Eng. Championship. Vi hadde i motsetning til de alle fleste liten tro på Derby før denne sesongen. De ramlet som alle husker ut av playoff i siste serierunde forrige sesong, hvor de bare vant to av de 13 siste. Nå har de 0-4-1 og på de 18 siste har de spilt inn 16 poeng. De tok en pause etter 1-2-tap hjemme for de gamle rivalene fra Leeds. Thorne (m) er ny på skadelisten. Buxton (f) nærmer seg retur. Bryson (m) og Hughes (m) er også ute. Nye Butterfield (m) og Johnson (m) er spilleklare. Preston har fem poeng. En fin start er etterfulgt av 1-2-tap hjemme for Ipswich og 0-2-tap borte for Hull. Beckford (a) blir borte en stund til. Doyle (a) og May (a) har kommet til, mens offensive Hugill og Reid er ute. U. 

17:00 Lyon – Lille         Markedsodds: 1,85 – 3,34 – 4,56

Fra. L1. Lyon har slått Guingamp og Caen (4-0 i forrige kamp) borte, men hjemme har det blitt ett poeng mot Lorient og null poeng mot Rennes. Lacazette (a) er friskmeldt, men Fekir (a) er blant de flere som er ute. Lille har 1-2-1 med 1-1 i målscore. Tapet kom for PSG hjemme, seieren hjemme over GFC Ajaccio i forrige kamp. Boufal (m) er suspendert, mens Benzia (a) kan debutere mot klubben han kom fra. Béria (f) er blant spillerne som er skadet. H er nærmest. 

18:00 Sandefjord – Molde            Markedsodds: 6,15 – 4,20 – 1,50

Nor. Tippeliga. De som har sett på tabellen i den øverste divisjonen i Irland vet at man ikke skal avskrive lag før alt håp er ute. Uansett ser det veldig mørkt ut for Sandefjord. Fire poeng ble tatt på de fem i august, og poengfangsten må kraftig opp. de tapte 0-2 borte for Viking i siste kamp før seriepausen. Toppscorer Kirkevold har dratt til danske Hobro. For (?) rutinerte Andresen (m) skal være aktuell fra start i denne. Vertene manglet mange i Stavanger. Nå skal det se noe bedre ut, men i likhet med dagens motstander, er hjemmesiden deres verdiløs for oss som leter etter spillobjekter. Molde kunne melde seg på i kampen om fjerdeplass, og mulig EL-spill, med seier hjemme over Lillestrøm sist, men den endte 2-2. Med poeng i denne passeres Bodø/Glimt. Gjestene kan forberede seg på gruppespillet i EL, men de bør kunne spille på seg selvtillit i Vestfold. 

18:30 Eintracht Frankfurt – Köln            Markedsodds: 2,28 – 3,41 – 3,09

Tys. Bundesliga. Eintracht Frankfurt hadde ett poeng etter kampene mot Wolfsburg og Augsburg, men så slo de til med 4-1-seier i Stuttgart. Chandler (f) og Zambrano (f) er blant dem som er ute, men nå er svært målfarlige Meier (a) friskmeldt. Köln har sju flotte poeng. De har slått Stuttgart borte og Hamburg hjemme. Trener Peter Stöger har svært få fravær å ta hensyn til. U er ikke usannsynlig. 

20:30 Atlético Madrid – Barcelona         Markedsodds: 3,44 – 3,34 – 2,20

Spa. La Liga. Atlético Madrid har vunnet 1-0 hjemme over Las Palmas og 3-0 borte over Sevilla. Fire spillere har scoret målene. Troppen til Diego Simeone er skadefri og han har måttet utelate spillere som ville vært faste innslag på de fleste av lagene i serien. Barcelona vant 1-0 i Bilbao i første kamp. I den andre ble det seier med samme sifre hjemme over Málaga. Bravo (k) er nå skadd. Piqué (f) soner. I tillegg får ikke Turan (m) og Vidal (m) spille ennå. Neymar (a) er tilbake. Disse lagene, og deres spillere har hatt en hektisk start og fortsettelsen blir også tøff. Bet365 har 3,60 for H, Pinnacle Sports 3,45 for U og Unibet 2,35 for B, altså en ørliten surewin. Vi står over. 

* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere. Selskapene endrer oddsene hyppig og ofte ned en del ned på tegnene spillene Oddsavisen foreslår.

Tagged with:

Leave a Comment