Oddstips 12/10 – Russland sikrer seg EM-tur

October 28, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

pinnaclesportsOddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom tre og 30 per dag. Vi tar utgangspunkt i oddsen som tilbys av spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

Den nest sist dagen med EM-kvalifisering står på programmet mandag. I går ble Tyskland, Polen og Romania og Albania klare. I dag spiller Slovakia, Ukraina, Russland og Sverige for EM-tur. Ungarn er beste treer 15 poeng. I dag kan både Slovakia og Ukraina få 16 poeng på treertabell. Tyrkia kan oppnå det samme i morgen. Vi går for en klar seier til Artym Dzyuba (bildet) og Russland hjemme over ferdigspilte Montenegro.

Oddstips for mandag:

18:00 Russland – Montenegro             Markedsodds: 1,34 – 4,95 – 10,11

Spill AH -1,5 H, odds 2,07 hos Pinnaclesports.

EM-kvalifisering. Gr. G. Russland har vunnet tre på rad og med ett poeng i denne sikrer de seg andreplassen i gruppen. Etter trenerbyttet har vertene vunnet 1-0 hjemme over Sverige, 7-0 i Liechtenstein og 2-1 i Moldova. Det ser bra ut med laget, men Smolnikov (f) måtte byttes tidlig ut i Moldova. Montenegro slo Liechtenstein og Moldova før fredagens 2-3-tap hjemme for gruppevinner Østerrike. De ledet der både 1-0 og 2-1, men uten seier ble de slått ut. Jovetic (a) spilte ikke sist og blir neppe med her. I tillegg ble kaptein Vucinic (a) utvist og gjestene kunne trolig tenkt seg å bli hjemme i kveld. Russland har vært veldig positive under Leonid Slutskys ledelse og bør vinne denne komfortabelt. Vi spiller på en hjemmeseier med minst to mål til 2,07 hos Pinnaclesports.

Pinnaclesports tilbyr: 2,07 – 1,85 (kl 10:30)

Bet 365 tilbyr: 2,02 – 1,88 (kl 10:30)

Betsafe tilbyr:

Øvrige analyser:

18:00 Sverige – Moldova          Markedsodds: 1,18 – 6,97 – 17,36

EM-kvalifisering. Gr. G. Sverige vant 2-0 borte over Liechtenstein fredag, men skal de bli nr. 2 må de vinne denne samtidig som Russland taper. hjemme for Montenegro. Det går svært sannsynlig ikke og Sverige vil bli treer med 12 poeng på treertabellen, men om de blir seedet i playoff eller ei er usikkert. Sjansen for å bli seedet øker med hvert mål de vinner denne med. Moldova ender sist i gruppen etter 1-2-tapet hjemme for Russland. Sverige vant vant 2-0 i det omvendte oppgjøret og skal vinne greit også hjemme.

18:00 Østerrike – Liechtenstein           Markedsodds: 1,06 – 13,00 – 43,00

EM-kvalifisering. Gr. G. Liechtenstein blir nr. 5 i gruppen, foran Moldova. De røk 0-2 hjemme for Sverige fredag. Hjemme mot Østerrike tapte de med 0-5. Østerrike spilte uavgjort mot Sverige i første kamp, men siden har det blitt 8-0-0 og de er kvalifiserte for lengst. De lå under to ganger i Montenegro fredag, vant 3-2. Noe annet enn en hjemmeseier med mindre enn tre mål vil være en overraskelse.

20:45 Hviterussland – Makedonia           Markedsodds: 1,76 – 3,50 – 5,02

EM-kvalifisering. Gr. C. Hviterussland blir nr. 4. Ni poeng er tatt, alle på de fem siste. Fredag vant de overraskende 1-0 borte over Slovakia, nest sist 2-0 hjemme over Luxembourg. Kaptein Martynovich (f) soner etter utvisningen i Slovakia. Makedonia er i bunnen med 1-0-8 og de må vinne for å kunne klatre forbi Luxembourg. Det ble 0-2-tap hjemme for Ukraina fredag. Hasani (a) ble der skadd. H.

20:45 Luxembourg – Slovakia            Markedsodds: 10,30 – 5,00 – 1,32

EM-kvalifisering. Gr. C. Luxembourg har 1-1-7. De slo Makedonia hjemme i september, men har siden tapt 0-2 hjemme for Hviterussland og 0-4 i Spania. Da Mota (a) må stå over denne. Slovakia vant de seks første, men siden har det blitt 0-1-2, fredag 0-1-tap hjemme for Hviterussland. Med 19 poeng er de likt med Ukraina på poeng, men foran i innbyrdes oppgjør. Det betyr at de er EM-klare dersom de minst like mange poeng her som Ukraina tar hjemme mot Spania. Blir de treer med uavgjort i denne vil de ha 14 eller 16 poeng på treertabellen, 14 om Makedonia ikke vinner i Hviterussland, 16 om Makedonia vinner i Hviterussland. For Norges del vil det være en fordel om Slovakia blir nr. 3. 1,32 for B er uansett noe for knapt.

20:45 Ukraina – Spania           Markedsodds: 2,96 – 3,21 – 2,48

EM-kvalifisering. Gr. C. Ukraina er altså på 19 poeng bak Slovakia i innbyrdes oppgjør. Med seier her vil de minst bli nr. 3, som treer med 16 poeng på treertabellen og passere Ungarn. (For Norges del vil det være en klar fordel om Ukraina ikke skal spille playoff. Ukraina vil bli seedet i en eventuell playoff, men det vil ikke Ungarn bli.). 16 poeng på treertabellen vil høyst sannsynlig være til å bli direktekvalifisert, selv om de kan bli passert av Tyrkia i morgen (Tyrkia kan også få 16 poeng. Det fordrer at Kasakhstan vinner i Latvia og at Tyrkia slår Island hjemme. Målforskjellen til Ukraina og Tyrkia vil da avgjøre). Vertene må klare seg uten suspenderte Khacheridi (f) og Sydorchuk (m) i denne. Spania slo Luxembourg 4-0 hjemme fredag og er med det klare for EM med 8-0-1. De vil bli blant de seks toppseedede der uansett hvordan det går her. Silva (m/a) og Morata (a) ble skadd sist og er ikke med her. Ramos (f), Iniesta (m) og Costa (a) er blant de øvrige som ikke er med og Spania stiller godt unna toppet. Ukraina har trolig lite å tape på å angripe i dette oppgjøret, men U er mest aktuelt.

20:45 Litauen – England            Markedsodds: 9,72 – 4,84 – 1,35

EM-kvalifisering. Gr. E. Her er alt i praksis alt avgjort. Litauen kan komme opp på samme poengsum som tredjeplassen, men de kan ikke komme til playoff. Vertene slo San Marino med nød og neppe 2-1 i forrige hjemmekamp. Fredag klarte de 1-1 i Slovenia, men uten seier er de ferdigspilte. Zaliukas (f) er suspendert. England har vunnet alle ni kampene. Estland ble slått 2-0 hjemme fredag. Hart (k), Cahill (f) Carrick (m), Milner (m) og Rooney (a) er blant spillerne som ikke er med til Vilnius. Lagene får gjøre opp i fred.

20:45 San Marino – Slovenia            Markedsodds: 53,00 – 18,35 – 1,03

EM-kvalifisering. Gr. E. San Marino er stabilt håpløse. De tok faktisk poeng med 0-0 hjemme mot Estland. Nest sist røk de bare med 1-2 i Litauen, men fredag var de tilbake med 0-7-tap i Sveits. Slovenia er nr. Tre med 4-1-4. Dersom de taper denne med 0-1 faller de til fjerdeplass dersom Estland vinner med ni mål hjemme over Sveits. Det kan ikke skje, men for Slovenia er altså 0-0 like verdifullt som 5-0 i denne, siden laget som treer må ut i playoff og ikke kan bli seedet der.

20:45 Estland – Sveits           Markedsodds: 6,77 – 3,99 – 1,53

EM-kvalifisering. Gr. E. Estland kan altså i spinnvill teori ta tredjeplassen fra Slovenia. De har dog ikke vært langt unna tredjeplassen. Da har dog avgitt poeng mot San Marino og har tre 0-1-tap. Mot England fredag ble det 0-2-tap borte. Sveits tapte de første to, men har siden 6-0-1 og er klare for EM. San Marino ble slått 7-0 hjemme fredag. Det er ikke sikkert Sveits legger veldig mye i denne. Med forventet svekket kjøpekraft i Norge blir det mer og mer viktig å være prisbevisst, men Norsk Tipping får mye B-innsatser til 1,38. Andre nærmer seg 1,55.

* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere. Selskapene endrer oddsene hyppig og ofte ned en del ned på tegnene spillene Oddsavisen foreslår.

Tagged with:

Leave a Comment