28/7 – Om Oddsavisens oddstips og strategi

August 4, 2015 Posted in Nyheter, Oddstips by No Comments

Med spillet på Vålerenga-seier i går til 1,85 har Oddsavisens oddstips truffet på 50 av de 101 siste spillene. Oddsen på spillene har ligget på rundt 2,35 i gjennomsnitt og tilbakebetalingen er samlet, på det som er i rundt 14 uker, på 118 %. 1000 kroner i innsats per spill hadde altså gitt et overskudd på rundt 18.000 kr.

Det viser altså at man på sikt kan tjene penger på hobbyen sin, selv med spill hver dag, hos et fåtall spillselskaper.

Det fordrer en iherdig innsats, samt at man alltid spiller til nær – om ikke markedsledende – odds.

Mange spiller gjerne tre-fire kamper, for å vinne mer. De aller fleste ender opp med å tape penger. Har du lenge tjent penger på å spille singler, kan du gå over til dobler. (Har du 110 % tilbakebetaling på dine singler vil du teorien får 121 % tilbake ved dobler, 132 % ved tripler, osv. Problemet blir å finne for eksempel tre spillbare kamper daglig.) Om man skal spille hver dag er en annen diskusjon.

Mange foretrekker å spille flere kamper til høy odds, men det kan fort tære på humøret. Det er langt bedre å få inn halvparten av spillene til 2,30 i odds, enn å få inn et av 20 spill til 23 i odds, for tre uker uten gevinst er ikke noe moro.

En vanlig feil er å «skjøte» på kupongen med en kamp, bare for å få opp oddsen. Det er feil. Har du funnet det du mener er et kjempespill til 1,60 i odds skal du ikke plusse på med en 1,30- eller 1,35-oddser bare for å få opp oddsen til rundt 2,00. Hadde 1,30-oddserne vært så sikre som mange ser ut til å mene, ville det knapt eksistert spillselskaper.

Oddsavisens råd for nye spillere, og for spillere som så langt har tapt penger, er å spille på ÈN kamp. Taper du litt på det, skal du iallefall ikke øke vanskelighetsgraden. Sett ditt ene spill, når du har fått god info og logg ut. Dersom spillet ikke ser ut til å gå inn, eller ikke går inn, sett for all del ikke «hevnspill» for å ta igjen det tapte, men bit tennene sammen og forsøk igjen neste dag. Liveodds kan være spennende og underholdene, men det er ikke underholdene å tape penger på at feil lag får neste innkast.

Sist i denne omgang, før regnskap over spillene dine. Mange tror jo at de går i null på sine Lottokuponger, men de aller fleste får der tilbake under 20 % av innsatsen.

Tagged with:

Leave a Comment