Oddsavisen.com
Don't Miss

Oddstips 21/12 – En rolig uke innledes i Tyskland

effenberg

pinnaclesports

Premier League-oppgjøret mellom Arsenal og Manchester City vil få mye oppmerksomhet i dag, men toppkampene i England har ved flere anledninger blitt et antiklimaks denne sesongen. Vi går for borteseier i Tyskland, hvor en Paderborn tar i mot Fortuna Düsseldorf. En morsk SCP-trener Stefan Effenberg (bildet) har sendt flere profiler ut av laget etter forrige kamp og B-odds på over 3,00 blir dagens objekt på kupongen. 

Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom tre og 30 per dag. Vi vil ta utgangspunkt i oddsen som tilbys av de spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

 

Oddstips for mandag:

Spill: B til 3,13 hos Pinnaclesports.

20:00 Paderborn – Fortuna Düsseldorf            Markedsodds: 2,38 – 3,26 – 2,93

Tys. 2. Bundesliga. Tre poeng skiller lagene på henholdsvis 16.- og 15.-plass. Paderborn kan meget vel rykke ned to sesonger på rad. De vant de første to etter at Stefan Effenberg ble trener, men har siden 0-3-3. Etter 4-4 her i bunnoppgjøret mot 1860 München har de tapt 1-2 i Nürnberg og 0-4 i Bochum. Bochum var før den uten seier på sju kamper. Effenberg var svært misfornøyd med laget sist, og i denne får ikke Brückner (f), Lakic (a) og Saglik (a) være med. Koc (m) ble i tillegg utvist og er suspendert. Noen skader er det også og det blir minst fire endringer i startelleveren. Unge Brasnic (a) får trolig sjansen fra start i denne. Han har fem minutters erfaring med spille på førstelaget denne sesongen. Fortuna Düsseldorf tapte 0-3 hjemme for Union Berlin etter å ha vunnet 1-0 hjemme over Eintracht Braunschweig og 2-1-seieren i Frankfurt. Med Peter Hermann som trener har de 2-0-1. Med seier i denne vil de altså få god avstand til trøbbel. Koch (m) bar kapteinbindet sist, men nå er han suspendert. Kaptein Haggui (f) er derimot tilbake. Bolly (m) har ennå ikke spilt en hel kamp og nå er han ute. Demirbay (m) er fortsatt suspendert etter sin dommerkritikk i kampen mot FSV Frankfurt. Fortuna Düsseldorf har bare vunnet én bortekamp, men mot kveldens utgave av et Paderborn i alvorlig ulage, kan den andre komme. 3,13 for B spilles i en kamp uten favoritt.

Pinnaclesports tilbyr: 2,42 – 3,41 – 3,13 (kl 10:30)

Bet365 tilbyr: 2,40 – 3,40 – 2,80 (kl 10:30)

Betsafe tilbyr: 2,30 – 3,20 – 2,80 (kl 10:30)

 

Øvrige analyser:

20:00 Belenenses – Boavista            Markedsodds: 2,26 – 3,06 – 3,33

Por. Primeira Liga. Belenenses har 3-4-6 totalt, men 3-2-1 hjemme. Europa League ble ingen suksess. For en uke siden tapte de 3-4 borte for nestjumbo Académica, som før den hadde scoret seks mål på 12 kamper. Vertene har bare to mann ute før denne, hvor Julio Velázquez leder laget for første gang. Boavista har tre poeng opp til vertene etter åtte på rad uten seier. Gjestene har også selvfølgelig byttet trener, men de har ikke løftet seg mye etter at Erwin Sánchez overtok for noen uker siden. Det ble dog 1-1 hjemme mot Estoril før de vant 1-0 hjemme over Acadámica i cupen. Skadelisten teller fire navn. Blant disse er Luisinho (a), lagets toppscorer. Han har scoret to mål.. Inkoom (f) sonet i cupen, men er tilbake her. Nå er venstreback Correia suspendert. Belenenses har slått bunnkollegene hjemme og bør kunne ta tre nye pinner. 

21:00 Arsenal – Manchester City             Markedsodds: 2,39 – 3,41 – 3,03

Eng. PL. Lagene har etter helgens kamper henholdsvis fem og seks poeng opp til ledende Leicester. Arsenal har etter en periode med 0-2-1 vunnet 3-1 hjemme over Sunderland og 2-0 borte over Aston Villa. Minst fem mann er ute, og det er ikke så verst. Om Arteta (m) og Sanchéz (a) kan returnere gjenstår å se. Manchester City har 2-0-2 på sine fire foregående. De slo Swansea 2-1 hjemme etter 0-2-tapet borte for Stoke. Gjestene har faktisk ikke bedre enn 3-2-2 borte. Agüero (a) har mistet flere kamper. Nå er han tilbake, men hvor mye spilletid han tåler er ikke så godt å si. Kompany (f), Zabaleta (f), Fernando (m) og Nasri (m/a) er forsatt ute. Det står 3-4-3 i de siste ti seriemøtene mellom lagene, 1-3-1 her. En ny uavgjort er mest aktuelt.

22:00 Braga – Pacos de Ferreira            Markedsodds: 1,58 – 3,76 – 5,87

Por. Primeira Liga. Braga er videre i EL og Portugal er avhengig av suksess for lagene som deltar i Europa, siden Russland nå ligger an til å ta en CL-plass fra enten Frankrike eller Portugal. Vertene er på fjerdeplass, men de har et godt stykke opp til treer Benfica. De slo 1-2-11-laget Tondela 1-0 borte i forrige seriekamp, og vant 4-3 hjemme mot serieleder Sporting etter ekstraomganger i cupen for fem dager siden. Tre spillere er ute med skader, men de savnes ikke veldig mye. Pacos de Ferreira tok en uventet tredjeplass i 2012/2013. Det kostet og neste sesong var de nær nedrykk. Sist ble de nr. 8 og nå ligger de på sjuendeplass. De tapte bare 1-2 borte for Porto før Uniao Madeira ble slått 6-0 hjemme. Christian (m) soner for fem gule. Fábio Martins (a) får ikke spille siden han er lånt fra Braga. João Silva (a) er skadet. H er minst langt unna. 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress