Oddsavisen.com
Don't Miss

Oddstips 17/12 – Tre treff på rad i England. Den gode trenden kan forlenges på Molineux.

afobe

pinnaclesports

Ny gevinst med Hull i går og alle oddstipsene har gått inn denne uken. 

Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom tre og 30 per dag. Vi vil ta utgangspunkt i oddsen som tilbys av de spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

 

Oddstips for torsdag:

Spill: H til 2,00 hos Bet365.

20:45 Wolverhampton – Leeds           Markedsodds: 1,97 – 3,34 – 4,04

Eng. Championship. Lagene har henholdsvis 25 og 23 poeng. Wolverhampton har 1-4-0 på sine fem foregående og skal de være med i kampen om de interessante plasseringene er det bare tre poeng som vil hjelpe. De vant i Rotherham før det ble ett poeng her mot Nottingham. Manager Kenny Jackett har ingen nye fravær. Hause (f) er ute fremdeles. Viktige Dicko (a) mangler også fortsatt.  Afobe (a) ble nylig friskmeldt, men matches forsiktig. Leeds har tatt ti poeng på sine seks foregående. De slo Hull 2-1 hjemme før det målløse oppgjøret borte mot Charlton. Bamba (f) er klar til dyst igjen, men Berardi (f) blir ute en stund til. Lagenes hjemme- og bortetall taler ikke for hjemmeseier, men Wolverhampton vant begge møtene mellom lagene forrige sesong og med Afobe tilbake skal de ha gode muligheter mot Leeds igjen. H til 2,00 spilles på en noe tam torsdag.

Pinnaclesports tilbyr: 1,99 – 3,43 – 4,32 (kl 11:30)

Bet365 tilbyr: 2,00 – 3,50 – 4,20 (kl 11:30)

Betsafe tilbyr: 1,95 – 3,30 – 4,00 (kl 11:30)

 

Øvrige analyser:

 

21:00 Sampdoria – Milan              Markedsodds: 3,29 – 3,29 – 2,20

Ita. Cup. Åttedelsfinale. Siden Sampdoria fikk sjansen i EL (noe de tydeligvis ga blaffen i) kommer de inn i denne runden. I serien er de nå langt nede etter 0-3-4 på de sju foregående. Fremover var Eder og Muriel stor trusler, men de har sluttet å levere. Mandag  spilte de 1-1 borte mot Lazio, til mange forargelse. Det utlignet de på overtid. Nevnte Eder (a) er blant spillerne som sliter med skader. Milan har slått ut Perugia og Crotone på veien til denne. I serien har de langt opp til tredjeplassen med sine 7-4-5. I helgen ble det bare 1-1 hjemme mot Verona. Klubben vil ut i Europa igjen og dette er nok den enkleste veien. Gjestene er heller ikke helt toppet før denne, men de vant 4-1 hjemme over dagens motstander i serien for noe uker siden. B.

* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere.

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress