Oddsavisen.com
Don't Miss

Oddstips 16/12 – Nytt treff på oddstipset i går. Vi fortsetter i England.

Hernan

pinnaclesports

Middlesbrough gjorde jobben i går og sørget for nye penger på konto. Det er mye å velge i, eller skal vi si velge bort også i dag. Cupkampene rundt om i Europa blir prioritert svært forskjellig og det var mye å ryke på i går. Ellers skal Norge ut i kvartfinale i håndball-VM. TV 2s sendinger derfra blir mye sett og det ligger an til å bli jevnt mot Montenegro. Hjemmefavoritt Danmark kan få det tøft mot Romania i en av de øvrige kampene. Vi holder oss altså i England, hvor Hull skal ha gode muligheter mot et Reading i motbakke. NB. kl. 15:30 har Norsk Tipping 2,90 på at PSG vinner med minst tre mål, 3,00 på at Real Sociedad vinner med minst to mål hjemme over Las Palmas og 3,30 på at Romania slår Danmark. Totaloddsen blir altså 28,17 på disse tre, mens andre ligger på litt over 21. En liten slant på disse tre bør spilles, pluss noe på doblene. 

Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom tre og 30 per dag. Vi vil ta utgangspunkt i oddsen som tilbys av de spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.


Oddstips for onsdag:

Spill: H til 1,88 hos Unibet.

20:45 Hull – Reading             Markedsodds: 1,83 – 3,31 – 4,82

Eng. Championship. Hull er på fjerdeplass. Med seier i denne vil de ha to poeng opp til tetduoen. Etter tapene for Derby hjemme og Leeds borte var de tilbake på vinnersporet med 1-0-seier her over bunnlaget Bolton. Meyler (m) var tilbake sist, men må blir kaptein Dawson (f) ute en stund. Managersønn Bruce (f)  er ute fremdeles. Snodgrass (m/a) er friskmeldt og Diomandé (a) er endelig i sving. Toppscorer Hernández (a, bildet) har mistet fire kamper, men han er høyst sannsynlig tilbake i denne.  Reading ledes av Martin Kuhl på midlertidig basis. Etter en god periode har de med 1-2-5 dalt ned til midten og Steve Clarke fikk nylig sparken. Lørdagens 0-1-tap borte for Preston var deres tredje nederlag på rad. Eks-tiger Quinn (m) er skadet fortsatt. Tshibola (m) er heller ikke klar ennå. Obita (f) er også ute, mens offensive Sa er usikker. Hull har 7-2-1 hjemme og skal normalt vinne over et formfælt Reading.

Pinnaclesports tilbyr: 1,85 – 3,48 – 5,09 (kl 10:30)

Bet365 tilbyr: 1,85 – 3,50 – 5,00 (kl 10:30)

Betsafe tilbyr: 1,80 – 3,20 – 4,80 (kl 10:30)

 

Øvrige analyser:

19:00 Nürnberg – Hertha Berlin Markedsodds:

Åttedelsfinale.

19:00 Stuttgart – Eintracht Braunschweig Markedsodds:

Åttedelsfinale.

20:30 Augsburg – Borussia Dortmund Markedsodds:

Tys. Cup. Åttedelsfinale.

20:30 1860 München – Bochum Markedsodds:

Tys. Cup. Åttedelsfinale.

20:30 Norge – Montenegro Markedsodds: 1,63 – 8,85 – 2,91

Håndball. VM for kvinner i Danmark. Kvartfinale. Montenegro valgte vel trolig å avgi poeng (28-28) mot nabo Serbia i første kamp i gruppespillet. Siden vant de alle kampene, og gruppeseieren ble sikret med 23-21-seier over Danmark. I Åttedelsfinalen fikk de det som ventet enkelt. De ledet tidlig med sju-åtte mål. De vant med 38-28, men de kunne ha vunnet med 20 mål dersom de hadde ønsket det. De spiller rimelig hardt, men forsvaret har ikke vært like sterkt som vi har vært vant til fra tidligere. Norge åpnet med tap for Russland. Den kunne like gjerne ha blitt vunnet, men en taktisk blunder ble gjort på tampen. Lag som Romania og Spania ble rimelig greit slått. I åttedelsfinalen var det full kontroll og Norge vant med seks mål, om lag med så mye som forventet. Forsvaret til Norge har heller ikke vært på. Molid er nå friskmeldt, men Alstad har kommet nedover. Kampoddsen ser fornuftig ut. Grensen for antall mål er satt til 49 mål. Norge har tre over denne og en under mot de habile lagene, Montenegro en over og to under. Vi holder en knapp på minst 49 scoringer til 1,86.

20:45 Juventus – Torino Markedsodds:

20:45 Danmark – Romania             Markedsodds: 1,52 – 8,80 – 3,31

Håndball. VM for kvinner i Danmark. Kvartfinale. Danmark slo Japan, Tunisia og Serbia i gruppespillet, men de tapte med sju for Ungarn og med to for Montenegro. I åttedelsfinalen hadde de få problemer mot Sverige og vant 26-19. Trener Klavs Brun Jørgensen fikk noe forfall før mesterskapet, men han mener laget har muligheter til å vinne VM på hjemmebane. Så langt ser det dog ikke slik ut, men fordelen av å spille hjemme er stor. Romania slo de to elendige i gruppespillet, men tapte med åtte mål for Spania, med fire for Norge og med tre for Russland. I åttedelsfinalen var de langt fra favoritter mot Brasil, men de vant med 25-22 etter å ha ledet med fem mål halvveis. Stjernespiller Naegu er opp i 30 scoringer. Bredden er ikke den beste i rumenernes tropp, og det er selvfølgelig et minus. Oddsen på Danmark har steget en del onsdag og dette ser egentlig ganske åpen ut. Da lagene møttes i EM i fjor ble det 29-29. Norsk Tippings 3,30 for B er konkurransedyktig.

21:00 Valencia – Barakaldo Markedsodds:

21:00 Malaga – Mirandés Markedsodds:

21:00 Real Sociedad – Las Palmas Markedsodds:

21:00 Paris Saint-Germain – Saint-Etienne             Markedsodds: 1,21 – 6,33 – 14,23

Fra. Ligacup. 16-delsfinale. Begge kommer inn i denne runden. PSG er helt suverene. Søndag mente vi at de kunne vinne solid over Lyon, og kampen endte med 5-1-seier. I CL gikk de videre og det trakk Chalsea av gruppevinnerne og er neppe misfornøyde med det. Aurier (f) soner, men ellers kan de beste delta. Saint-Etienne gikk videre i EL denne gangen, men i serien har de skuffet. Søndag tapte de 0-1 i Monaco. Ving Hamouma soner og de har rikelig med skader. Det ble 4-1 mellom lagene har i oktober og noe lignende skal det bli igjen. Norsk Tipping har 2,90 for H med minst tre mål og det kan spilles. 

* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere.

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress