Oddsavisen.com
Don't Miss

Oddstips 14/12 – Claudio Ranieres elever må få tillit igjen

vardy

pinnaclesports

Forrige ukes ni oddstips ga nær 130 prosent tilbakebetaling, selv om Angers ikke slo Bordeaux i går. Det er noe å ta tak i også i dag. Størst spenning er det mellom Leicester og Chelsea i Premier League. De fire siste åttedelsfinalene i håndball-VM spilles også. Blant kampene er Montenegro – Angola. Montenegro skal vinne den veldig greit og bli Norges motstander i kvartfinalen. 

Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom tre og 30 per dag. Vi vil ta utgangspunkt i oddsen som tilbys av de spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.

 

Oddstips for mandag:

Spill: H til 3,20 Pinnaclesports.

21:00 Leicester – Chelsea              Markedsodds: 3,10 – 3,29 – 2,34

Eng. PL. Lagene har henholdsvis 32 og 15 poeng og da gir spillet seg i grunnen selv. Leicester ledet før denne runden, men de må vinne for å beholde tetplasseringen. At de har 9-5-1 er jo svært overraskende, men vertene avsluttet forrige sesong med 7-1-1, og på de 24 siste kampene i Premier League har de altså tatt 54 poeng. Tapet denne sesongen kom her for Leicester i den sjuende serierunden og da var det nok mange som trodde nedturen var i gang, men siden er 20 poeng tatt på åtte kamper. De spilte 1-1 her mot Manchester United før de sørget for managersparking hos Swansea med 3-0-seier i Wales. Vardy (bildet) scoret ikke sist, men da puttet Mahrez tre, og de to har scoret til sammen 24 mål, sju flere enn Chelsea har scoret. Revene har vært skånet for skader i flere sesonger. James (m) har dog vært ute en stund, men han er snart tilbake. De Laet (f) ble nylig skadd og går glipp av noen kamper til. Ving Dyer fikk ikke spille sist, men nå er han tilbake og Claudio Ranieri kan stille med skarpskodd mannskap også i denne. Chelsea tok gruppeseieren i CL etter en solid hjemmeseier over Porto onsdag, men i serien er de bare ett poeng over streken. Forrige helg røk de 0-1 hjemme for et kraftig svekket Bournemouth. I kampen før ble det 0-0 borte mot Tottenham. Forrige sesongs suverene vinner har stusselige 1-2-4 borte. Hva som har skjedd med laget er ikke lett å se. Falcao (a) er i sving igjen og José Mourinho har få problemer på skadefronten. Leicester ene tap på vårparten kom for Chelsea her med 1-3, men nå er det nesten umulig å si at H-odds ikke er spillbar. 3,20 kjøpes. PS. Chelsea “tapte” CL-trekningen. De møter Paris Saint-Germain i åttedelsfinalen, den klart verste motstanderen de kunne få. Arsenal tapte også, siden de skal opp i mot Barcelona. Manchester City håpte vel på Gent, men de fikk Dynamo Kiev, trolig det nest beste. England kan regne med at City går videre og at de to øvrige ryker ut. Roma og Juventus møter henholdsvis Real Madrid og Bayern München og da blir det vrient for Italia å få noen lag i kvartfinalene. Forløper åttedelsfinalene som forventet vil tre spanske lag (Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid), to tyske lag (Bayern München og Wolfsburg) og et lag fra England (Manchester City, et fra Frankrike (PSG) og et fra Russland (Zenit) bli å finne i kvartfinalene. 

Pinnaclesports tilbyr: 3,20 – 3,48 – 2,38 (kl 10:30)

Bet365 tilbyr: 3,10 – 3,50 – 2,38 kl 10:30)

Betsafe tilbyr: 3,10 – 3,40 – 2,30(kl 10:30)

 

Øvrige analyser:

20:15 Arminia Bielefeld – St Pauli            Markedsodds: 2,63 – 3,07 – 2,74

Tys 2. Bundesliga. Arminia Bielefeld har pussige 3-11-3. De har spilt 0-0 fem ganger, 1-1 tre ganger og 2-2 én gang. Etter 1-1 i Berlin vant de 2-1 hjemme over Karlsruhe. Behrendt (m) har sonet ferdig og på skadefronten er det ganske greit. St Pauli var på en overraskende fin tredjeplass før denne runden. Etter 0-2-tap i München ble det hele 0-4-tap hjemme for Nürnberg før 2-1-seieren borte over skuffelsen Kaiserslautern. Borte har gjestene 3-4-2. Heller ikke bortelaget har store skadeproblemer. U er nærliggende. 

20:45 Blackburn – Nottingham            Markedsodds: 2,16 – 3,25 – 3,53

Eng. Championship. Blackburn har med 4-3-0 siden forrige nederlag fire poeng opp til sjetteplassen. Lagene de har slått i den gode perioden er alle blant de ni nederste. 2-0-seier i Bristol ble etterfulgt av 1-0-seier hjemme over Rotherham fredag. Manager Paul Lambert gjør trolig et par endringer før denne, men lite konkret fortelles. Nottingham har tre poeng opp til motstanderen. De slo Reading og Fulham komfortabelt hjemme før fredagens 1-1-kamp borte mot tabellnabo Wolverhampton. Ward (a) var tilbake med et innhopp sist og manager Dougie Freedman er glad for at han har mange alternativer i den hektiske perioden lagene nå er inne i. U er mest aktuelt.

20:45 Lazio – Sampdoria               Markedsodds: 1,54 – 4,02 – 6,72

Ita. Serie A. Begge kvalifiserte seg for spill i Europa forrige sesong. Lazio tapte i CL-kvalifiseringen, men de er videre i EL. Sampdoria nærmest valgte å bli slått ut ved første anledning, noen som koster Italia viktige rankingpoeng i kampen med å knipe den fjerde CL-plassen fra England. Vertene er altså i hatten når 16-delsfinalene trekkes litt senere i dag, blant annet etter å ha tatt seks poeng i kampene mot Rosenborg. Serieformen er fæl og med 6-1-8 er de nesten ute av kampen om en gjev plassering denne sesongen. Ett poeng er tatt på de seks foregående. Etter 0-1-tapet borte for Empoli ble det 0-2-tap her for Juventus. Fem mann fikk gule kort sist og Mauricio (f) soner nå. Lulic (m) og  Onazi (m) er blant spillerne som er skadet. Gjestene viser også nesten ingenting. De har fire strake nederlag og byttet trener for en måned siden. 1-4 borte for Milan ble etterfulgt av 1-3 hjemme for Sassuolo. Bortetallene viser 0-2-5. På skadefronten ser det greit ut, men noen spillere er usikre. Lazio har 5-1-0 innbyrdes siden Sampdorias forrige opprykk. H.

20:45 Montenegro – Angola           Markedsodds 1,00 – 27,00 – 24,00

Håndball. VM i Danmark. Åttedelsfinale. Her er det altså ingen tvil om hvor seieren havner. Montenegro valgte muligens å spille uavgjort mot nabo Serbia i første kamp. Montenegro vant senere med 17 mål over Ungarn, et lag Serbia tapte med seks mål for. Uansett om det var avtalt spill eller ei mot Serbia, vant Montenegro resten av kampene, med i gjennomsnitt ni mål. De avsluttet gruppespillet med 23-21 over Danmark. Angola slo Cuba med 15 og Kina med tre mål. De tre øvrige, mot Nederland, Sverige og Polen ble tapt med i gjennomsnitt nesten ti mål. Mot Nederland ble det tap med 13 mål, mot Sverige med 14. Hvor mye velger Montenegro å vinne med blir altså spørsmålet. Markedets odds på handicap og Over/Under antyder at de skal vinne med ni mål og at det skal bli 53 scoringer i kampen, altså 31-22 til laget fra Balkan. Store handicap er det ofte skummelt å spille på. Her kan Montenegro for eksempel lede med ti mål tidlig i andre omgang, for så å spare seg inn i mot kvartfinalen mot Norge onsdag. I gruppespillet sto de dog på til siste slutt. På den andre siden Angola har ikke så mange gode å benytte og de beste blir jo slitne. Mot Polen ledet de for eksempel med tre mål ved pause, men tapte andreomgangen med fem mål. For Montenegro er det viktigst å vinne uten å bruke for mye krefter. Hva du har satt på bryr de seg ikke om. De som har tro på at Montenegro vinner med minst elleve mål får 2,55 for det hos Unibet, mens Norsk Tipping selger samme spill til 1,80. 

* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere.

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress