Oddsavisen.com
Don't Miss

Oddstips 13/12 – En glimrende uke for oddstipsene avrundes i Frankrike

Angers-SCO-Logo

pinnaclesports

Det ble ingen scoringer mellom Stoke og West Ham i går, slik at fire av ukens oddstips har gått inn til en gjennomsnittsodds på 2,88. Vi runder av uken med det som ser ut til å være en fransk delikatesse.

Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom tre og 30 per dag. Vi vil ta utgangspunkt i oddsen som tilbys av de spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.


Oddstips for søndag:

Spill: H til 2,41 Pinnaclesports.

17:00 Angers – Bordeaux               Markedsodds: 2,35 – 3,00 – 3,31

Fra. Ligue 1. Tre franske lag forsvant ut av Europa denne uken. Bordeaux var blant disse etter 0-4-2 i EL-gruppespillet, som ble avsluttet med 2-2 hjemme mot Rubin Kazan. I serien har bortelaget 5-6-6. De røk for Caen med 1-4 hjemme og Bastia med 0-1 borte for 1-0-seieren hjemme over Guingamp. Listen over fravær er grusomt lang. Gajic (f), Pablo (f), Pallois (f), L Sané (f), Chantôme (m) Sertic (m), A Traoré (m) og Jûssie (a) er ikke med og flere yngre spiller er blant de 19 trener Willy Sagnol her i troppen i dag. Angers er med 8-6-3 og 16-9 på andreplass og skulle de beholde den vil det være en sensasjon, men også et svakhetstegn for fransk fotball. Nå har de 2-2-0 på sine fire foregående, uten å slippe inn mål. De slo Lille 2-0 her før de spilte 0-0, også det hjemme, mot Paris Saint-Germain, før 2-0-seieren i Lyon. Hadde et lag med større navn hatt samme resultater mot de samme lagene, ville vel H-oddsen ligget godt under 2,00. Trener Stéphane Moulin får tilbake Manceau (m) til denne. Camara (m) og Mangani (m) fikk begge smeller i Lyon, men begge er meldt spilleklare til denne og vertene kan stille med nær toppet mannskap. Det kan se underlig ut, men H-oddsen må her ligge et godt stykke over det den burde ha vært. Vi gir Angers en vinnersjanse på rundt 50 % mot et Bordeaux som har skuffet, spilte spilte for tre dager siden, har 0-4-4 borte og som har ti mann ute.

Pinnaclesports tilbyr: 2,41 – 3,13 – 3,45 (kl 08:00)

Bet365 tilbyr: 2,40 – 3,00 – 3,30 kl 08:00)

Betsafe tilbyr: 2,35 – 2,95 – 3,30 (kl 08:00)

 

Øvrige analyser:

14:00 Monaco – Saint-Etienne              Markedodds: 2,07 – 3,20 – 3,84

Fra. Ligue 1. Det handler enn så lenge om tre CL-plasser i Frankrike, men allerede neste sesong kan det bare være to. Monaco tapte tapte 1-4 borte for Tottenham torsdag og er ferdige i Europa, mens Saint-Etienne spilte 1-1 hjemme mot Lazio og ble gruppevinner, blant annet etter to uavgjorte mot Rosenborg. I serien har lagene henholdsvis 28 og 26 poeng og de er blant de ni som ser ut til å gjøre opp om plassene minst langt unna suverene Paris Saint-Germain. Vertene spilte 3-3 i Marseille og 1-1 hjemme mot Caen før de vant 2-1 borte over Bastia. Seks mann er skadet, men det er ikke helt krise. Gjestene har bare tatt fire poeng på sine siste fem. Etter 3-0-seieren hjemme over Guingamp har det blitt 0-1-tap i Lille og 1-1 hjemme mot Rennes. Det er rikelig med fravær også der i gården. Eysseric (m), toppscorer, soner. Clerc (f), Bahebeck (a) og Beric (a) er blant de øvrige seks som er ute og ASSE er mer svekket enn det ASM er. H.

14:30 Aston Villa – Arsenal            Markedsodds: 6,07 – 4,10 – 1,58

Eng. PL. Aston Villa har spiller sin 28. strake sesong i toppdivisjonen, men nå ser det ut til å bli nedrykk. De hadde tre lag bak seg forrige sesong og reddet seg med 38 poeng. Nå har de seks poeng etter 15 kamper, og opp til 38 er det 9-5-9 på de 23 kampene som står igjen. Vertene åpnet med seier, men siden har elleve av 14 endt med tap. Det ble 1-1 i Southampton etter 2-3-tapet her for Watford. Grealish (m) er tilbake i varmen. Amavi (f) og Richards (f) er skadet, men for øvrig er det ikke så galt. Det så mørkt ut for Arsenal i CL, men med 3-0-seieren borte over Olympiacos onsdag er de videre nok en gang. I PL var de to poeng fra toppen før denne runden. Etter å ha tatt to poeng på tre kamper ble Sunderland slått 3-1 hjemme forrige helg. Det ble 1-1 borte mot Norwich nest sist. Arteta (m), Wilshere (m), Sanchéz (a) og Welbeck (a) er blant de sju som er ute igjen. B.

15:30 Augsburg – Schalke             Markedsodds: 2,74 – 3,36 – 2,58

Tys. Bundesliga. Augsburg måtte vinne med 3-1 eller bedre borte over Partizan i EL torsdag for gå videre og de vant 3-1. Det betyr at tyskerne har igjen seks av sju lag i Europa og Bundesliga er uten tvil den nest sterkeste, og kanskje den mest underholdende, toppdivisjonen i Europa. I serien har vertene bare Hoffenheim og Stuttgart bak seg, men etter denne kan antall lag under være fem. Forrige helg vant de 1-0 i Köln, mye takket være glimrende keeperspill i Hitz. Kaptein Verhaegh (f) soner. Callsen-Bracker (f) er også nytt fravær og hjemmelaget er kraftig svekket i denne. Schalke ble gruppevinner i EL. De avsluttet der med 4-0-seier borte over Asteras. I serien hadde de 0-2-3 før de klatret til sjetteplass med 3-1-seier hjemme over Hannover. Med seier i denne klartrer de til fjerdeplass. Gjestene har også sine fravær, men de fleste har være ute i lang til. Schalke har 5-3-0 i Bundesliga mot Augsburg, men her har de bare vunnet én av fire. 

16:00 Eibar – Valencia            Markedsodds: 2,54 – 3,22 – 2,90

Spa. La Liga. Begge har 5-5-4 og er uten seier på tre kamper. Eibar har etter 1-1-kampen borte mot Villarreal tapt 0-2 her for Real Madrid og 1-2 borte for Real Sociedad. Det er få fravær i baskernes tropp. Valencia spilte 1-1 hjemme mot Barcelona sist. Tidligere uken kunne de tatt seg videre i CL, men de tapte 0-2 hjemme for ferdigspilte Lyon og må ta til takke med EL-spill i februar. Lagets nye trener, Gary Neville, har en del skader og ta hensyn til og i tillegg er Parejo (m) suspendert. 

17:00 Liverpool – West Bromwich            Markedsodds: 1,44 – 4,36 – 8,40

Eng. PL. Liverpool og Sion ville begge være tilfredse med 0-0 før torsdagens EL-kamp i Sveits og det skjedde lite i det målløse oppgjøret. Liverpool gikk videre som gruppevinner med 2-4-0 og Borussia Dortmund er blant lagene de kan møte i første utslagsrunde. Under Jürgen Klopps ledelse har vertene 3-3-2 i serien og avstanden til fjerdeplassen har økt fra tre til seks poeng. Hjemme har de i perioden 1-1-1, men Swansea ble slått 1-0 her før 0-2-tapet i Newcastle. Coutinho (m/a) er friskmeldt. Sakho (f), Ings (a) og Sturridge (a) er blant spillerne som er ute. West Bromwich ligger pent plassert med 5-4-6. Etter et par nederlag har de slått Arsenal 2-1 hjemme, spilt 1-1 borte mot West Ham og 1-1 hjemme mot Tottenham. Borte har de 3-2-2, det samme som dagens motstander har hjemme. Gjestene er nå uten Sessègnon (a), men de får tilbake Yacob. De som av en eller annen grunn vil sette penger på Liverpool finner ingen trøst i at det står 3-0-2 mellom lagene her siden 2010.

17:00 Tottenham – Newcastle           Markedsodds: 1,38 – 4,97 – 8,60

Eng. PL. Torsdag anbefalte vi spille på U i oppgjøret Sion – Liverpool og seier til Tottenham. Begge oddstipsene gikk inn siden Spurs ble EL-gruppevinner med 4-1-seier her over bleke Monaco. Vertene er en mulig vinner av den turneringen og med tre poeng her er de på fjerdeplass i serien. 6-8-1 har det blitt hittil. 0-0 her mot Chelsea ble etterfulgt av 1-1 borte mot West Bromwich. Kane (a) slapp å spille torsdag, men er tilbake nå. Ute er blant andre Mason (m), men totalt er det bra på mannskapsfronten. Newcastle er under streken, men Chelsea er blant de tre lagene som passeres med seier i denne. De fikk 1-5-juling av Crystal Palace på forrige reise, men fikk en opptur med 2-0-seier hjemme over Liverpool for en uke siden. Borte har de slått Bournemouth. Fem av de seks øvrige er tapt. Skader er det som alltid rikelig av. Spillere som Krul (k), Haïdara (f), Taylor (f), Williamson (f), Obertan (m) Tioté (m) og Rivière (a) er ute og ti spillere ser ut til å være utilgjengelig for Steve McClaren. Colback (m) blir trolig lagets eneste engelske spiller på banen i dag. Newcastle har faktisk vunnet de to siste her i serien, men Tottenham vant 3-1 borte i lagenes forrige møte. En hjemmeseier med minst to måls margin får man opptil 2,15 for og det frister.

17:00 Marseille – GFC Ajaccio             Markedsodds: 1,44 – 4,31 – 7,71

Fra. Ligue 1. Marseille trengte poeng borte mot Slovan Liberec i torsdagens EL-kamp for å gå videre, og de vant kampen 4-2. I serien er de nr. 10, men det er ikke langt opp til de nest beste. Åtte poeng er tatt på de fire foregående og forsetter de slik blir det trolig medalje. I forrige uke vant de 1-0 borte over Rennes og spilte 2-2 hjemme mot Montpellier. De tre samme som har vært ute, mangler også i dag. GFC Ajaccio er seks plasser bak dagens motstander, men det skiller bare tre poeng. Formen er strålende med 5-2-0 siden slutten av oktober og de har vunnet alle bortekampene i perioden. 1-1 hjemme mot Nantes etterfulgte den fine 2-0-seieren borte over formsterke Montpellier. De kan stille uendret og har få skader å ta hensyn til. Marseille er faktisk uten seier hjemme på sine seks siste seriekamper og B til rundt 8,00 er klart nærmest. 

17:30 Dortmund – Eintracht Frankfurt            Markedsodds: 1,16 – 8,16 – 16,40

Tys. Bundesliga. Dortmund nærmest ga bort gruppeseieren til Krasnodar i EL, og det var vel ikke så smart. De avsluttet med 0-1-tap her for PAOK. Sjansen til gruppeseier var uansett liten før kampen, men de 55.000 fremmøtte hadde forventet mer av sine. I serien er vertene på andreplass med 11-2-2 med 42-20 i målprotokollen. Noen holder med lag som Manchester United i Premier League. De har til sammenligning 21-12 i målscore på sine 16 spilte seriekamper og de to lagene kan møtes i første utslagsrunde, i så fall med Dortmund som klar favoritt. Etter 1-3-skrellen i Hamburg har dagens hjemmelag vunnet 4-1 her over Stuttgart og 2-1 borte over Wolfsburg. Det ser bra ut med mannskapet. Eintracht Frankfurt er to poeng fra bunnen. De la på til tre strake tap med 0-1 hjemme for Darmstadt sist. Siden Castaignos (a, med fire seriemål) nå er blant de skadede og Russ (f), Zambrano (f) og Stendera (a) er suspendert, går denne oppgaven fra å være veldig vrien til å være nær håpløs. Nær 2,10 er å finne for H -2,5 og det skal være grei betaling. 

18:15 Atlético Madrid – Athletic Bilbao           Markedsodds: 1,58 – 3,88 – 6,51

Spa. La Liga. Atlético Madrid avsluttet gruppespillet i CL med seier i gikk til topps. Her kan de ikke gå til topps, men med seier vil de være à poeng med Barcelona, bak på innbyrdes oppgjør. Mål slippes nesten ikke inn og de fire siste i serien er vunnet med samlet 5-0 i målscore. Sist ble det 2-0 borte over Granada. Tiago (m) og Jackson Martínez (a) er ute med skader. Athletic Bilbao var gruppevinnere i EL før 2-2-kampn hjemme mot AZ torsdag. I serien er de med i kampen om fjerdeplassen. De har 4-1-1 på sine seks siste. Forrige helg ble det bare 0-0 hjemme mot Málaga, men der fikk de San José utvist før 20 minutter var spilt. Baskerne får tilbake sin éne spiller som ikke er født i nærheten av Bilbao, franske Laporte (f), til denne. San José (m) er altså suspendert. Muniain (a) er fortsatt på skadelisten. Lekue (f), Elostundo (m) og Ibai Gómez (m) er også ute. 1-0 eller 2-0 er sannsynlig her. 

20:30 Villarreal – Real Madrid           Markedsodds: 4,78 – 4,13 – 1,68

Spa. La Liga. Villarreal er som alle spanske lag med i Europa også etter gruppespill. I serien er vertene på femteplass. De slo etter en periode med 0-1-2 Rayo Vallecano 2-1 hjemme. I siste kamp i november røk de 0-2 borte for Getafe. En håndfull spillere er ute med skader og de er svekket i begge ender av banen. Real Madrid avsluttet CL med nær tosifret i hjemmekampen mot Malmö. Etter tap for Sevilla og Barcelona i serien har de vunnet 2-0 borte over Eibar og 4-1 hjemme over Getafe. De var seks poeng bak Barcelona, men etter denne kan det bare være to poeng. Carvajal (f) og Varane (f) er skadet for gjestene. B. 

21:00 Paris Saint-Germain – Lyon            Markedsodds: 1,26 – 5,60 – 12,35

Fra. Ligue 1. PSG avsluttet gruppespillet i CL med seier hjemme over Shakhtar Donetsk og er laget gruppevinnerne helst ikke vil møte i åttedelsfinalen. Vi mente de skulle vinne serien med rundt 12 poengs margin denne gangen, men etter 17 spilte er luken allerede på 15. De avga to poeng med 0-0 borte mot toer Angers før Nice, en medaljekandidat, ble slått 3-0 borte. Pastore (m) er ute, men for øvrig er det fryd og gammen. Lyon har 0-1-3 på sine fire siste i serien, men det er bare fire poeng opp til andreplassen. Etter 0-0 i Nantes røk de 0-2 hjemme for Angers. Vi advarte mot spill mot laget borte mot Valencia i CL onsdag. Lyon var allerede sikret sisteplass i gruppen, men de spilte for æren og med 2-0-seieren tok de også svært viktige rankingpoeng i kampen om å beholde tre CL-plasser. Gjestene er svært skadeplaget. Bisevac (f), Jallet (f), Umtiti (f) Kalulu (m) og Fekir (m/a) var ute fra før og nå er også Valbuena (m/a) og toppscorer Lacazette (a) skadet. Gjestene har scoret 21 mål. Spillerne som nå er ute har stått for 13 av disse. Her kan PSG vinne mye mot 0. Unibet har 2,95 for H på AH-varianten -2,5. 

* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere.

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress