Oddsavisen.com
Don't Miss

Oddstips 12/12 – Det lukter målfattig øst i London

Shawcross

pinnaclesports

Etter flere fine treff i denne uken ble det ingen suksess med tipset på Mainz i går. Denne innholdsrike lørdagen går vi for få mål i Premier Leauge-oppgjøret mellom West Ham og Stoke. Hammers sliter med mange offensive forfall og Stoke er med forsvarsminister Shawcross (bildet) på plass svært vriene å få hull på.

Oddsavisen gir daglige oddstips. Fotballkamper vil naturligvis bli mye representert, men idretter vi også av og til få spalteplass. Vi vil gi våre lesere konkrete tips, fra et til fire-fem daglig. Antall omtaler vil ligge mellom tre og 30 per dag. Vi vil ta utgangspunkt i oddsen som tilbys av de spilleselskapene som hyppigst benyttes av norske oddsspillere.


Oddstips for lørdag:

Spill: Under 2,0 scoringer til 2,36 hos Pinnaclesports.

16:00 West Ham – Stoke             Markedsodds: 2,60 – 3,21 – 2,88

Eng. PL. Etter seieren over Chelsea har West Ham 0-3-2 og trenden er den samme som forrige sesong, med synkende prestasjoner etter en god start. Med tap i denne kan de falle til 12.-plass. De to siste har har endt 1-1, mot henholdsvis Everton og West Bromwich. Forrige helg ble det 0-0 borte mot Manchester United. Den dalende formen skyldes skader. Åpenbaring og toppscorer Payet (m/a) ble skadd for en stund siden. Valencia (a) har vært ute i lang tid. Siden forrige kamp mangler nå midtstopper Reid og ving Moses. Lanzini (m) og Sakho (a) er også skadet. Valencia kan være tilbake, men spiller som til sammen har scoret 13 av deres 25 seriemål er nå uaktuelle. Stoke har 6-4-5. For ikke lenge siden fikk de tilbake uhyre viktige Shawcross (f) tilbake etter skade og siden slutten av oktober har de totalt 4-2-0. Fem av kampene har de unngått baklengsmål. Det ble 0-2-tap i Sunderland, men der ble Shawcross utvist like etter pause. I forrige uke vant gjestene 2-0 hjemme over Sheffield Wednesday i ligacupen før det ble 2-0-seier hjemme over Manchester City i serien. Borte er tallene 3-3-2 og de har unngått baklengsmål i fire av disse og med kapteinen på plass er pottermakerforsvaret alt annet en skjørt. Muniesa (f) er trolig tilbake, mens Crouch (a) og Odemwingie (a) er fortsatt ute. Vi holder en liten knapp på Stoke i HUB spillet, men forsøker heller varianten med Under 2,0 scoringer til 2,36 hos Pinnacle.

 

Øvrige analyser:

13:30 Milton Keynes Dons – Ipswich             Markedsodds: 3,29 – 3,30 – 2,22

Eng. Championship. MK Dons har 4-4-11, men likevel fire lag bak seg. Formen er også godt under middels og to poeng er spilt inn på de fire foregående. Etter 0-0 i Wolverhampton ble det 0-2-tap borte for Brentford. Manager Karl Robinson var skuffet over sine sist og endrer trolig noe på laget før denne. Upson (f) og Walsh (f) er blant spillerne som sliter med skader. To poeng skiller lagene fra sjette- til 12-plass og Ipswich er blant disse med 7-7-5 totalt. Etter en periode med 3-3-0 tapte de 0-2 hjemme for tittelkandidat Middlesbrough. McGoldrick (a) er friskmeldt, mens Bru (m) og Larsen Toure (a) er skadet. Dette skal være en overkommelig oppgave for traktorguttene.

13:45 Norwich – Everton             Markedsodds: 2,88 – 3,41 – 2,49

Eng. PL. Bunnstriden består av sju lag, fra Chelsea med 15 poeng til Aston Villa med seks. Norwich har 13. Etter fire kamper uten poeng har de 1-1-2. Etter oppturen med 1-1 her mot Arsenal ble det 0-2-tap borte for Watford. Hoolahan (m) er sannsynligvis tilbake og manager Alex Neil har en av divisjonens korteste skadeliste. Everton spilte mange på i mandagens kamp hjemme mot Crystal Palace, men det endte 1-1. Nest sist ble det 3-3 for gjestene i Bournemouth og med 5-7-3 er de på niendeplass. McCarthy (m) er igjen usikker. Flere andres deltakelse er det også spørsmålstegn bak. Jagielka (f) blir ute en stund til. B-oddsen har steget litt, men selv 2,55 er noe knapt.

15:30 Bayern München – Ingolstadt

15:30 Hoffenheim – Hannover

15:30 Darmstadt – Hertha Berlin

15:30 Werder Bremen – Köln

15:30 Wolfsburg – Hamburger SV

16:00 Crystal Palace – Southampton              Markedsodds: 2,57 – 3,24 – 2,92

Eng. PL. Crystal Palace henger med og med 7-2-6 er de tre poeng fra femteplassen. De knuste Newcastle med 5-1 her før de spilte 1-1 borte mot Everton. De får tilbake Zaha (a) her, men nå er både Jedinak (m) og Gayle (a) ute. Sako (m/a) rekker neppe denne. Southampton har vært favoritter i ti av kampene, men har ikke bedre enn 5-6-4. De er uten seier på tre kamper og klarte bare 1-1 hjemme mot Aston Villa forrige helg. Fonte (f) var tilbake sist og der er lite nytt før denne. Palace har bedre tall borte enn hjemme og Southampton har vunnet de seks siste seriekampene mellom lagene. Innsatsen blir null kroner.

16:00 Manchester City – Swansea             Markedsodds: 1,29 – 5,72 – 10,81

Eng. PL. Manchester City snudde 1-2 til 4-2-seier hjemme over Mönchengladbach i siste CL-kamp og vant gruppen. I åttedelsfinalen møter de, rangert fra best til verst, Gent, PSV, Dynamo Kiev, Benfica, Roma eller PSG. Her er vertene tre poeng fra toppen etter 1-0-2 på tre kamper. Southampton ble slått 3-1 her før 0-2-tapet borte for Stoke. Kompany (f) og Agüero (a) er ute med skader fortsatt. Det samme er Zabaleta (f), Fernando (m) og Nasri (m). Swansea har skuffet og etter 0-3-tapet hjemme for Leicester var Garry Monks lange tid i klubben over. Alan Curtis, som spilte 364 kamper for waliserne, leder laget som bare er poeng over streken i denne. Skader er det få av. Swansea spilte sin første Premier League-kamp her i august 2011 og tapte da 0-4. De slo City hjemme samme sesong, men har 1-1-6 mot dagens motstander, 0-0-4 her. H.

16:00 Sunderland – Watford              Markedsodds: 2,80 – 3,21 – 2,68

Eng. PL. Watford har italiensk eier, spansk head coach, som det heter i klubben, og i 2-0-seieren hjemme over Norwich var det 17 forskjellige flagg foran de 18 spillerne i kamptroppen. Av de mange uengelske lagene i Premier kan det nesten ikke bli mindre engelsk. Gjestearbeiderne har uansett fine 6-4-5 etter å ha samlet 12 poeng på de seks siste kampene. De vant 3-2 over Aston Villa på forrige reise. På skadefronten er det lite nytt, og totalt ser det bra ut. Sunderland har 12 poeng og er under streken, men ni av disse er tatt på de seks foregående. Etter 1-0-seier borte over Crystal Palace og 2-0-seier hjemme over Stoke ble det 1-3-tap borte for Arsenal. I kampene laget har vunnet ser er kort resymé slik ut. Mot Newcastle var de nest best til rivalen fikk en spiller utvist. Mot Crystal Palace utnyttet Defoe en grov tabbe i de bakre rekker hos motstanderen. Da de slo Stoke fikk scoret de begge målene mot slutten etter at Stoke-kaptein Shawcross ble utvist like etter pause. Det kunne altså sett langt verre ut for Sunderland enn det gjør. Cattermole (f) er skadet for vertene igjen, noe som reduserer sjansen for rødt kort i kampen. Larsson (m) er heller ikke med, men her er Brown (a) og deres eneste matchvinner, Defoe (a), tilgjengelig igjen. Heller ikke her er oddsen forlokkende på noe utfall.

16:00 Cardiff – Sheffield Wednesday             Markedsodds: 2,63 – 3,14 – 2,77

Eng. Championship. Begge har 7-8-4. Cardiff spilte 2-2 her mot Burnley før 3-2-seieren borte over bunnlaget Bolton. 5-3-1 hjemme er som det skal være. Peltier (f) er usikker, men det er lite problemer i laget som endelig kom seg opp på playoffplass med forrige helgs seier. Sheffield Wednesday er med 2-4-3 på nedre halvdel av bortetabellen. Etter seieren hjemme over Huddersfield har de spilt 2-2 i Blackburn og 0-0 hjemme mot Derby. Turner (f) er nå friskmeldt, mens Lees (f) er blant de få som savnes. H er mest aktuelt.

16:00 Charlton – Leeds           Markedsodds: 2,76 – 3,19 – 2,57

Eng. Championship. Charlton er med 4-4-11 under streken. De slo Sheffield Wednesday hjemme og Birmingham borte, men har siden tapt 0-3 her for Ipswich og 2-3 borte for tabelltopp Brighton, hvor de ledet 2-0 før fem minutter var spilt. Bauers (f) røde kort sist, hans andre for sesongen, ødela mye, og han må står over to kamper. Jackson (m) er tilbake. Vetokele (a) er blant spillerne som er ute fremdeles. Leeds har sju poeng opp til moroa, seks ned til streken. De har 3-0-2 siden starten av november. De tapte 0-1 borte for Queens Park Rangers før 2-1-seieren hjemme over Hull. Berardi (f) er nå karantenefri. Bamba (f) er tilbake i sving etter sin tåskade. Bare de aller mest risikosøkende setter penger på denne.

16:00 Derby – Brighton           Markedsodds: 1,97 – 3,34 – 3,95

Eng. Championship. Brighton topper med 11-8-0. De lå tidlig under 0-2 i hjemmekampen mot Charlton sist, men med elleve mot ti på banen ble det snudd til 3-2-seier. Laget har enten vunnet med ett måls margin eller spilt uavgjort og trenden må snart brytes. Bong (f) og Rosenior (f) sliter med skader. Calderon (f) har vikariert på venstrebacken, men han er usikker. LuaLuas (m/a) fravær ble lengre enn antatt. Baldock (a) er også ute. Derby har 10-3-1 på sine 14 siste. Fem hjemmekamper på rad er vunnet. Etter 2-0 her over Cardiff og 2-0-seier hos Hull spilte de 0-0 i Sheffield. Warnock (f) fikk en trøkk sist, men ser ut til å rekke denne. Hughes (m/a) er blant spillerne som fortsatt er ute. Derby får uansett tipset.

16:00 Fulham – Brentford            Markedsodds: 2,45 – 3,45 – 2,77

Eng. Championship. Lokaloppgjør. Fulham er nr. 16. Etter er par strake trepoengere har de 0-2-3 med samlet 5-13 i målscore. Vertene er med 3,4 scoringer i kampene i gjennomsnitt divisjonens mest underholdende hva nettsus angår. Sist tapte de 0-3 i Nottingham. Stuart Gray leder nå laget og ni av de 24 lagene har nå en annen sjef enn de hadde for under fire måneder siden. Tunnicliffe (m) er blant fraværene hos hjemmelaget, men Dembélé (a) er tilbake. Brentford var den første klubben som sparket manageren denne sesongen. Lee Carsley overtok midlertidig etter Marinus Dijkhuizen og Dean Smith kom nylig inn. Gjestene er nr. 10. Etter 1-1 borte mot Bolton ble etterfulgt av 2-0-seier hjemme over MK Dons. Det er en del rusk i mannskapet til de kortreiste og Dean (f) er suspendert igjen. Syltynn B.

16:00 Huddersfield – Bristol City            Markedsodds: 2,22 – 3,33 – 3,24

Eng. Championship. Disse har henholdsvis 18 og 16 poeng i gal ende. Huddersfield tapte de tre første etter managerbytte, men med 2-0 borte over Birmingham sist kunne endelig David Wagner juble for tre poeng. Sentrale Whitehead (m) blir ute en god stund nå, men forøvrig blir det få endringer. Bristol City har 1-4-4 på reise. Nå kommer de fra 0-3-tap i her oppe for Rotherham og 0-2-tap hjemme for Blackburn. Baker (f) er suspendert og flere spillere skal trøble med mindre skavanker. Knapp H.

16:00 Hull – Bolton             Markedsodds: 1,44 – 4,29 – 7,72

Eng. Championship. Hull er nr. 4, men etter en periode med 7-4-0 har de tapt 0-2 hjemme for Derby og 1-2 borte for Leeds. Dawson (f) kan være tilbake her. Bruce (f) og spissene Diomandé og Hernández går trolig glipp av denne også, men ving Maloney er friskmeldt. Bolton i bunnen med 1-9-9. Etter at de som ventet spilte uavgjort (1-1) her mot Brentford ble det ikke overraskende tap (2-3) hjemme for Cardiff. Davies (m) har gjort opp for seg, men venstreback Casado har nå havnet i synderegisteret og manager Neil Lennon har også en del skader å ta hensyn til.

16:00 Middlesbrough – Birmingham             Markedsodds: 1,55 – 4,01 – 6,20

Eng. Championship. Middlesbrough var få minutter unna serieledelse forrige helg, men Brighton snudde til seier på slutten og Boro har fremdeles to poeng opp. De sju siste har gitt 6-0-1 og fem kamper uten baklengsmål. Etter 1-0-seier her over Queens Park Rangers har de slått både Huddersfield og Ipswich 2-0 borte. Hjemmetallene viser 7-1-1. De tre som har vært ute er det fremdeles. Birmingham er nr. 8, men de har tapt tre på rad. 1-2 borte for Brighton er ikke noe å skamme seg over, men 0-2-tap hjemme for Huddersfield var ikke bra. 5-2-2 borte er solid. Donaldson (a) er ute for gjestene en stund til. Cotterill (m) og Arthur (m/a) nærmer seg begge spill igjen. H.

16:00 Preston – Reading              Markedsodds: 2,61 – 3,07 – 2,85

Eng. Championship. Reading var i form, men den har dalt som en engel ned i skjul og etter 0-1-tapet hjemme for Queens Park Rangers var det slutt på gull, røkelse og myrra for manager Steve Clarke. Martin Kuhl leder laget i denne. McShane (f) er trolig tilbake. Preston vant forrige helgs lokaloppgjør borte mot Burnley med 2-0 og med 3-5-1 siden nest siste seriepause har de fått streken på fem poengs avstand. I forrige hjemmeopptreden tapte de dog 1-2 for en annen lokalrival, Blackburn. Wright er tilbake i forsvaret etter to kampers soning. Angriperne May og Beckford er ute igjen. Bare 14 av lagenes 38 kamper har gitt over 2,5 scoringer og noen målfest kan ikke forventes.

16:00 Queens Park Rangers – Burnley           Markedsodds: 2,31 – 3,12 – 3,27

Eng. Championship. Queens Park Rangers fikk endelig ansatt Jimmy Floyd Hasselbaink som ny manager og han leder laget for første gang i denne. Vertene har etter 0-1-3 på fire kamper avansert til 13.-plass med 1-0-seier hjemme over Leeds og 1-0-seier borte over Reading. Austin (a) kan være aktuell fra start igjen. Hill (f) og Mackie (m/a) er fremdeles ute. Burnley er nr. 5, fem poeng fra andreplassen. De har vært favoritter i seks kamper på rad, men har bare 0-3-1 på sine fire foregående. 2-2 i Cardiff ble etterfulgt av 0-2-tap hjemme for Preston. Det er få skader i laget, men Barnes (a) er blant de få som stadig er ute. Syltynn H, og dagens ti kamper i denne divisjonen inneholdt lite interessant.

18:15 Celta Vigo – Espanyol Markedsodds: 

18:15 Levante – Granada Markedsodds:

18:30 Bournemouth – Manchester United Markedsodds: 3,38 – 3,26 – 2,28

Eng. PL. Av de fire engelske lagene i CL kunne tre ryke ut i denne uken, men mens Chelsea og Arsenal klarte brasene røk Manchester United ut med 2-3-tapet i Wolfsburg. I serien er gjestene bare tre poeng fra toppen, men kritikken hagler likevel. Bare ti mål er sluppet inn, men 20 mål rett vei holder ikke helt. De spilte 1-1 borte mot serieleder Leicester før 0-0-kampen hjemme mot West Ham. Darmian (f) og Smalling (f) og Schweinstreiger (m) er nye fravær og ni mann er nå uaktuelle. Bournemouth hadde like mange ute sist, men de vant likevel 1-0 borte i bunnkampen mot Chelsea og de kom seg over streken. I forrige hjemmekamp ble det 3-3 mot Everton. Pugh (m) og Tomlin (m) er nå friskmeldte. En hjemmeseier i denne skal egentlig ikke kunne overraske noen. 

18:30 Leverkusen – Mönchengladbach Markedsodds:

20:30 Sevilla – Gijón Markedsodds:

22:05 Las Palmas – Real Betis Markedsodds:

* Markedsodds er gjennomsnittsoddsen som tilbys av spillselskapene som blir mest benyttet av norske oddsspillere.

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress