Oddsavisen.com
Don't Miss

Oddsavisen mistenker Syrianska for en ny “matchfix”

syrianska

 

Syrianska fikser kamp mot GIF Sundsvall

 

Syrianska som allerede er under radaren for matchfiksing er på nytt involvert i en kamp hvor oddsutviklingen virker mistenksom så det holder.

Her er vår analyse over hva som var mistenkelig med gårsdagens kamp mellom Syrianske og GIF Sundsvall i superettan:

  • Markedet startet med ca 1.65 i snittodds og endte på 1.42
  • Vi fulgte med på Betssons livebetting under kampens gang og oddsene var merkelige hele veien.
  • 20 minutter ut i kampen hadde bookmakerne i Betssongruppen, Betsafe, Betsson og Nordicbet oddsen 1.20 på GIF Sundsvall. I forhold til tabell/form og kampbilde var dette en helt utrolig odds. Vi bestemte oss derfor og følge med videre.
  • Da scorer hjemmelaget Syrianska. Oddsen på GIF Sundsvall går nå opp til 1.62, som altså er mindre enn startoddsen til de fleste bookmakerne og det på stillingen 1-0 til hjemmelaget Syrianska.
  • Hva skjer så… GIF Sundsvall utligner et kvarter ut i andre omgang og oddsen på B blåser ned til 1.40 og like etter ned til 1.33
  • Fem minutter før slutt var oddsen 1.85/1.85 på på at det skulle bli over 2.5 mål. Det tilsvarer at bookien mener at det er 50% sjanse for mål i det 85te minutt. Dette er helt spinnvilt, det vet alle som har spilt litt på livebetting.
  • Hva skjer til slutt? Joda, GIF Sundsvall scorer og vi kan vel si at det er 99% sikkert at Syrianska har vært involvert i en ny kampfiksing.

Vi fikk ikke tak i noen fra Betssongruppen hvor vi satt og fulgte livebettingoddsen underveis, men Anders Berntsen fra GUTS.com kunne melde følgende:

berntsen

Syrianska har vært involvert i slike ting før så vi har alltid øyne og ører åpne når det gjelder det laget.Primært prøver GUTS.com å fjerne kamper hvor oddsene i markedet ikke rimer med sunn fornuft. Syrianska følger vi ekstra med på de allerede er under etterforskning av svensk politi”

Videre sier Berntsen at:

Historisk har det mer enn ofte vært ild uten røyk også, men det koster lite å være pro-aktiv og se til at man ikke er en arena for noe så skadelig for sport og spill”

På vårt direkte spørsmål på om kampen var fikset svarer diplomatiske Berntsen følgende:

Jeg hadde ikke spilt imot til 2.00 i odds…..” En ting vet vel de fleste som har noe med oddsspill og gjøre i Norge. Det er at Anders Berntsen kan regne ut en odds, for det begynte han med før tenårene!

Da får vi bare vente til bookmakerne legger ut sin spillhistorikk fra denne matchen. Til slutt kan vi tipse om at Uppdrag Grankning på SVT kommer med et program om akkurat dette temaet på onsdag. Ganske utrolig at dette her skjer så tett opptil det programmet hvor akkurat Syrianska garantert vil komme i søkelyset.

 

 

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress