Oddsavisen.com
Don't Miss

Oddsavisen kårer landets mest sexy pokerspiller

strume

Alexander Straume kåres til landets mest sexy pokerspiller 2015

Alexander Straume var en av få mannlige kandidater til prisen som årets mest sexy pokerspiller i Norge, og selv om feltet var knallhardt, så trakk han altså det lengste strået.

Her er kandidatene som ble vurdert:

John Arild Riise

riise

 

Panelets vurdering:  John Arne Riise har gått kraftig ut mot mobbing, noe vi mener er prisverdig. Men vi synes  han burde lukket igjen munnen på bildet. Han nådde ikke helt  opp denne gangen. Men meget imponerende neandertaler-imitasjon skal han ha for.

Idol-Tone

tonekropp

 

Panelets vurdering: Fjern puta Tone. Dette her blir bare rør. Hvordan skal vi kunne vite hvordan du ser ut??? Les mer om Idol-Tone i denne artikkelen: IDOL TONE

Rolf Woods

woody

 

Panelets vurdering: En klar publikumsfavoritt. Men vi fikk inn meldinger om at det hadde blitt utført en veldig dårlig såkalt aprilsnar fra “Ruffe”. Den morsomme spøken gikk ut på at turneringsdealerne skulle ned i lønn og 25% av tips  skulle gå til floor(huset=”Ruffe). Panelet synes spøken er malplassert, så selv om “Ruffe” har utseendet med seg så holder ikke det til å vinne denne konkurransen. Selv om det skal sies at flere i panelet har lagt sin elsk på akkurat denne kandidaten.

Triana Iglesas

triana

Panelets vurdering: Freebasing med sugerør i kjeften når rett og slett ikke opp her. Sugerøret skal i nesa og freebasinga skal skje lenger ned på flaska. Dette her ser rett og slett for dumt ut, spesielt med tanke på erfaringsgrunnlaget som burde ligge bak etter mange år i bransjen.

Kenneth Stikholmen

candy

Panelets vurdering: 

Sjeldent har vel utrykket “programfyll”vært mer dekkende i en missekåring. Hva gjør du egentlig her Candy? Kom deg til Thailand. Bestefedre vinner ikke missekåringer!!!! Men du skal ha takk for et optimisk forsøk og flere av oss i panelet falt pladask for ditt sjarmerende vesen.

Cash is king melder vinneren Alexander Straume

Vi har hentet inn noen kommentarer fra vinneren, som nå er på vei ut for å feire!

“Spilt poker i 10 år, men venter enda på og bli rik av det..”

“Det blir for sykt dette bingen.. Kleinere en Geir”

“Ka faen svarer mann på noe sånt da?”
 
“Jeg er heldigvis godt brisen og på vei på fest”
Til slutt PUNCHLINE:
“Hehe, javell.. Får vente i spenning.. Bare ikke kjør full utflytning her må det komme flere damer og ikke færrrrre Hehe..”

 

cash

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress