Oddsavisen.com
Don't Miss

Oddsavisen hjelper deg å lure skattefuten

paradis2

Pokerflyktningene

Har du hørt om de amerikanske pokerflyktningene? Etter black friday hvor man ikke fikk spille mer nettpoker fra USA begynte folk å emigrere.

Et eget selskap ble satt opp til og hjelpe folk igang med det praktiske i nye land. Selskapet heter Poker Refugees og har hjulpet mer enn 400 amerikanere som vil slippe unna Uncle Sam og forbudspolitikk i “frihetsnasjonen” USA.

Det finnes også mange nordmenn som  har lyst til å satse på poker og odds som karrierevei. Det og gjøre det fra Norge er bortimot umulig. Vi har et skattesystem hvor man kan bli skjønnslignet for gevinster. Hvis skattekontoret mener at spillet  er en næring for deg så sender dem deg en regning. Hvordan de regner seg frem til summene er forskjellige fra sak til sak. I praksis er du en slags forsøkskanin da staten fortsatt ikke har klart og lage et skikkelig skattesystem for nettspill. Får staten først klypene i deg er du som har bevisbyrden. For en som vil leve av spill er det vel ganske enkelt og forstå at det beste verdispillet man kan gjøre er å si takk og farvel til Norge for noen år…

Pokertilbudet i Norge er ikke bra nok til å kunne leve av

For pokerspillere er annet poeng er at livepoker er  knallhardt i Norge.Sammen med Albania er vi de eneste landa i Europa hvor man ikke kan spille lovlig livepoker. Alternativet vi har er de ulovlige pokerklubbene i de store byene. Raken er i europatoppen med NOK100 cap paa 10-20 og opp til NOK150 pa 20-40 på klubbene.

Et annet viktig aspekt og være klar over er at pokermiljøet hardna til i Norge og at organiserte kriminelle har prosenter i klubbene. Dette er folk du helst ikke vil skal vite hva du eier eller hvor du bor. Vi i Oddsavisen synes heller ikke at man skal støtte opp om pokerklubber som samarbeider med kriminelle, noe vi vil komme tilbake til i fremtiden her på siden. Vi tror ikke linken mellom organiserte kriminelle og pokermiljøet er gunstig i legaliseringsprosessen.

Fint ut futen og lag Panamakonto!

De som vil leve av spill gjør det som oftest fordi de vil ha frihet. Frihet til og reise og ikke ha noen sur sjef som står og kjefter hver dag.Fordelen med og leve av odds og poker er man kan bo hvor som helst i verden og jobbe bare man har netttilkobling. Det er halv pris eller mindre uansett hvor man drar i verden for nordmenn. Vi har verdens høyeste utgiftsnivå og et idiotisk skattesystem. Det er omtrent umulig å leve av spill i Norge selv for de aller beste.

Hvis du har bestemt deg for og flagge ut hvordan skal du gå frem? Det er et hav av spørsmål i kjølevannet av en slik avgjørelse..

Hvem land skal jeg dra til? Hvordan finner jeg en leilighet? Må jeg betale skatt?  Må jeg melde flytting?

For de som ikke vil melde flytting, men som heller ikke vil betale skatt pa sitt spill anbefaler vi å registrere et selskap i utlandet og knytte enn konto opp mot Skrill.

Det finnes mange måter og gjøre dette på men vi paa Oddsavisen vil anbefale en Panama setup. Skattesystemet i Panama er bygd opp slik at alle penger du tjener utenfor Panama er skattefrie. Panamaselskap har såkalte bearer share aksjer og som direktør i et slikt selskap kan du gjemme deg bak retten til og si “no comment” pa alle henvendelser såfremt ingen mistenker deg for terror.

Skrill & Neteller er en falsk trygghet

Hvis du trenger og ta ut penger i kontanter i Norge anbefaler vi deg IKKE og bruke Neteller og Skrillkort. Det er bedre å ha et bankkort tilknyttet en offshore bankkonto og sørge for å ikke vise ansiktet når du tar ut penger i minibank .

Skrill og Neteller har i sine terms and conditions klare regler på at hvis de får henvendelse fra myndigheter vedrørende kriminelle forhold gir de ut info. Norske skattemyndigheter er skruppeløse når de jager skattesvikere så regn med at alle triks i boka blir tatt i bruk. Risken er rett og slett for høy, en rekke Norske pokerspillere kan  skrive under på dette. Mange fikk store smeller etter at Neteller ga ut info på alle Norske kunder til skattemyndighetene for en tid tilbake.

Kjøp deg finlandshette og skaff kort fra Belize

Finlandshette er et bra alternativ. Ser selvsagt ikke helt a4 ut og stå med finlandshette i en minibank, men det vil fungere. De beste kontokortene finner man i Belize, VISA og MASTER som står pa selskapsnavn.Ingenting trackes til deg personlig. Om du i tillegg bruker et panamesisk selskap knyttet til Belizekontoen så er du rimelig home safe. Dette er den sikreste løsningen når man tar regning for de nye skatteavtalene på tvers av land mener vi i Oddsavisen.

Ta steget – Meld flytting

Det beste er å melde flytting. Da skatter du til landet du bor i og blir fritatt fra skatt i Norge. Men du mister også trygderettigheter så sørg for og ha en god sykeforsikring.

Hvis du vil gjøre som John Fredriksen og flagge ut  foreslår vi i Oddsavisen at du kontakter pokerrefugees.com for mer informasjon.

Du kan ogsa følge med her på siden da vi kommer til og følge opp denne saken i tiden som kommer. Dere kan også ta kontakt med oss i Oddsavisen via Facebook, vi er her for og hjelpe.

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress