Oddsavisen.com
Don't Miss

Noe er feil med terrortragedien i Frankrike

fransk

Tragedien i Frankrike etterlater seg flere svar en spørsmål. Først vil vi her vise vidoen hvor en politimann blir henrettet med et skudd i hodet. Vi advarer mindreårige lesere om å se denne videoen.

Det interessante man kan observere etter å ha sett videoen med disse terroristene ser ut som elitesoldater. De har mange timer militær trening og har vært ute i felt før.

Det Oddsavisen finner interessant er at disse to mennene som altså har på seg helsittende uniformer har klart å miste et ID-bevis i fluktbilen som er politiets eneste spor i saken. Dette synes vi her på Oddsavisen er ekstremt merkelig med tanke på hvordan de er kledd. Kan det være slik at de har lagt igjen et ID-bevis i bilen for på den måten forlede politiet?

Dette kan det være to mulige grunner til.

1) De to etterlyste er allerede på et trygt sted som feks i Syria, og deres ID blir mistet for å lede politiet på feil kurs.

2) Det er er en dekkoperasjon og ID blir mistet for å sette skylda på noen som har en terrorist-profil.

3) Politiet visste om at noe skulle skje på forhånd og hvem som skulle gjøre det og har plantet ID-beviset selv for å ikke se ut som idioter når de plutselig vet hvem de skal jage

Det er iallefall meget merkelig at ingen medier har reagert på at disse gutta som er uniformert har klart å gjøre kardinaltabben å miste ID-bevis i fluktbilen. Hva er oddsen? Det virker jo bortimot absurd.

Broren til de to siktede kommer garantert til å ha et meget bra alibi med flere vitner. Han meldte seg på grensen til Belgia etter å ha sett navnet sitt på sosiale medier.

Denne saken virker meget merkelig rett og slett.

Våre dypeste kondolanser går til til de drepte i redaksjonen til satirebladet Charlie Hebdo. Vi her i Norge er heldige som har unngått internasjonal terror sålangt, dog er vi fortsatt en rystet nasjon etter det fryktelige som skjedde på Utøya den 22 juli 2011.

Flere medier har allerede begynt å publisere bilder av profet Mohammed. Venstres leder Trine Skei Grande har sogar lagt ut en tweet med et karikaturbilde av proften Mohammed og følgende tekst:

En av tegningene han ble drept for – spre den – vis at de ikke kan vinne.

Vi synes Trine Skei Grande er enormt tøff som tørr å ta denne risken, men samtidig mener vi at hun ved å sende ut en slik melding kanskje påfører oss som nasjon ekstra risiko.

Vi har vært innvolvert i flere angreps-kriger de siste årene, spesielt i Afganistan og Libya var vi veldig aktive og våre statsledere leker med ilden.

Vi har også sjefen i NATO, Jens Stoltenberg, som medfører en ekstra risiko for innbyggerne av Norge.

Vi på Oddsavisen mener de snart bør velge. Enten får vi være et åpent samfunn som er vennlig stilt ovenfor masseinnvandring fra Islam og trekke oss ut fra krigføring i land hvor Islam er hovedreligion, ellers så får vi velge å krige, men da samtigig sperre grensene og trappe opp sikkerhetstiltak. Noe Ole Brumm, ja takk begge deler variant, er ikke mulig her!

Det er så og si umulig og fatte hvor politikerne vil med dagens politikk, det virker ikke som det ligger særlig strategi bak og Oddsavisen mener at de bortimot gambler med borgernes liv.

Norge er fort landet i Europa hvor det vil være lettest å utføre en grov terror aksjon og vi vet fra før vi ikke kan stole på politiet når det smeller.

Derfor ber vi innstendig Trine Skei Grande om å tenke seg om. Uansett hvor gode intensjoner hun måtte ha.

mexico

(Tenk om denne karen hadde vært en terrorist…)

https://www.youtube.com/watch?v=nakvNCHyUaM

utøya

(Her ser vi beredskapstroppen i gummibåten. Stoler du på at de har kontroll hvis det kommer en ny terroraksjon på Norsk jord?)

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress