Oddsavisen.com
Don't Miss

NM i Poker og Frode Fagerli krasjer med tidenes EPT fest på Malta

krasj

EPT har lansert nyheten om at Malta endelig skal få arrangere sin første EPT i 2015 og det kommer til å bli en fest av dimensjoner. Hele Malta er full av gamblingselskap som kommer til å sende inn sine ansatte og VIP kunder i tillegg til at Italienske fisker og IQ bamser fra Balkan tar turen til the Rock.

Men denne gangen så får de ikke mange vikinger på besøk for dessverre kolliderer eventen med Mr Pokers NM eventyr i Dublin.

siggen

(Pokerpresident Sigurd “thebigviking” Eskeland kommer garantert til å velge Dublin. Let etter en haug av innmeldingskjemaer med en vikinghjelm som stikker opp på andre siden og rop Siggen. Får du svar hils fra Oddsavisen)

tommy

 (En Oddsavisen faktisk tror kan finne på å velge Malta er kirurgsyneren Tommy Møyland som gjorde noen av de aller beste synene i Norsk pokerhistorie i 2014 sesongen, inntil han ble sendt ut av sjukehuset av pasienter som hadde fått nok av den driftige wannabe-legen. Kanskje blir han eneste Norske representant på Malta?)

Datoer for NM Dublin:

21 til 29 mars.

Dato for EPT Malta:

18 til 28 mars.

ørjang

(Tottenhamsupporter Ørjan Grønmo synes det er trist at disse to eventene skal avholdes samtidig men oppfordrer til ro og orden i pokermiljøet. “Vi har vært gjennom verre ting før, dette skal vi klare oss gjennom folkens” var kommentaren til den meget sindige bodøværingen som kanskje er mer kjent for sitt dametekke enn pokeregenskaper)

Det er ikke Frode Fagerlis skyld at de to eventene krasjer. NM datoene var spikret lenge før noen visste om EPT på Malta. Det som dog er trist er at Johnny Lodden kanskje ikke blir å se i årets NM. Hele Norge nå håper at pokerspiller og sportsbetteren fra Jørpeland nå får lov til å dra til Dublin.

helge

(Johnny Loddens mentor fra Jørpeland, tidligere Norgesmester Helge Larsen, har allerede begynt å sende mailer rundt til sine venner i the Europan Court of Human Rights. Han er optimistisk og håper at drømmen om at Lodden også i år skal få spille kan gå i oppfyllelse. Oljeambassadør Larsen melder også om at det var meget interessante diskusjoner i mellom Iran og Venezuelas presidenter i går og at gårsdagens oppgang på 6.45% kan være et tegn på at oljeprisen er på vei til å snu, og at de neste dagene kan bli meget interessante)

essepar

(NM generalen Frode Fagerli lokker nå med essepar for å få folk til å velge Dublin foran Malta…)

dog

(……Dog vet de fleste i pokermiljøet at det ikke er alltid den beste handen som vinner. Så her er Oddsavisens favoritt til årets spiller 2015)

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress