Oddsavisen.com
Don't Miss

NIO INC aksjen til himmels etter CEO Kjetil Aasen var på Malta å møtte Guts.com

Tidligere i høst ga vi våre lesere et fantastisk aksjetips i NIO INC  og aksjen har skutt i været slik vi spådde. Nå tror vi et nytt børsrally kan være på gang så her gjelder det og spenne sikkerhetsselene.

Casinobransjen er enormt spennende, og selv om man har noen råtne egg slik som feks gutta fra spilleautomater.com så er store deler av bransjen meget seriøse. På børsen i Sverige er det en rekke noterte gamblingselskap, I norge står vi uten et slikt selskap. Men Kjetil Aasens drøm om å bruke NIO INC til og bygge opp det første Norske børsnoterte gamblingselskapet kan fort vise seg å være en meget smart vurdering.

kjetilaasen

 (CEO Kjetil Aasen I NIO INC, her avbildet i våtmannsdrakt, har store planer for NIO INC og sammen med gutta i Guts.com skal de nå kjøre opp selskapet Betspin.com som kan bli en farsott i 2015)

Det interessante som skjedde forrige uke var at Kjetil Aasen tok seg en tur til Malta. På Malta var også guts.com folket og med på lasset har de nå fått med seg festbremsen Sverre Goldenheim. Sverre Goldenheim sitter på et enormt kontaktnettverk og kanskje vil det nå endelig bli en skikkelig finansering av et norsk gamblingselskap? Aksjen er iallefall mye opp den siste uken så det er tydelig at noen vet mer enn andre å kjøper seg opp.

golden

The smile and the sun is back in Malta! Signing for a winning team!www.guts.com

— med Frode Fagerli.

Sverre Goldenheim er mest kjent som en skikkelig partyløve, men han har nå tatt seg i skinnet og dro til en klinikk i USA og tørrla seg. Om han fortsatt er på vannvogna vet vi ikke, men han ser iallefall frisk og fin ut på bildene.

trans2

(Hvis det motiverer Sverre Goldenheim så vil vi i Oddsavisen spandere en helaften med en utvalgt transeksuell i Amsterdam i tillegg til fly tur/retur når han har holdt seg på vannvogna 1 år. Det eneste vi ber om er å få ta litt bilder fra turen. Guts stiller garantert opp med tskjorter og capser)

Det er mange kjente fjest som nå er i miljøet rundt Guts, NIO INC  og Betspin, men en person har hoppet av toget. Curlingentuasiasten Rolf Woods som eide kometselskapet play2win har bestemt seg for å satse på livepoker. Mer om dette kan du lese her

woods

(Rolf Woods er en av få i Norsk poker som har en direkte link inn til kongefamilien. Han er ute av Guts. Kanskje Rolf Woods kan lokke med kongefamilien på et slag poker nå som det har blitt lovlig å spille poker hjemme?)

Vår vurdering er at man fortsatt bør sitte på aksjene i NIO INC, vi tror aksjen vil gå ytterligere oppover i tiden som kommer. Betspin.com har alle muligheter til å bli et meget bra selskap med tanke på folkene som står bak. Blant annet Anders Berntsen som er en av landets mest respekterte bookmakere og har en plettfri trackrekord er med på laget, som kanskje vil sette en ny standard innenfor bookmaking i norden i 2015. Den som lever får se.

ray

(En annen som også har vært på Malta er tidligere norgesmester i poker Raymond Hope. Han har bedt oss her på Oddsavisen og skrive minst mulig om NIO INC, men vi føler at det har nyhetsverdi og at nyhetsverdien bare vil øke så vi kan ikke innfri dette ønsket fra eksilbergenseren som for tiden oppholder seg i Montpellier)

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress