Oddsavisen.com
Don't Miss

Møt Danne J Johansson – Mannen som lever som en greve på Jack Vegas automater

danne

Det finnes mange historier om folk som har tapt enorme summer på spill, men i dag skal vi dra frem en skikkelig gladhistorie. Danne Johansson fra Örnskoldsvik i Sverige er mannen som elsker spilleautomater. Hver dag har han en fast runde i den lille svenske byen som er mest kjent for ishockeylaget Modo, Peter Forsberg, og den nye statsministeren, x-sveiser, Stefan Löfven, hvor han besøker de forskjellige serveringstedene langs den lokale “strippen”.

loadet7

(“Jag Njuter” sier hovedpersonen selv i en kort kommentar som ofte samler venner og kjente når han skal rundt på sin daglige automatrunde.Favorittspillet?Det er såklart Loadet 7s)

Men for å dekke opp sitt automatforbruk så skal vi fortelle litt mer om Danne J Johansson. Han er nemlig en av Sveriges desidert skarpeste på travsport, og i dag har vi faktisk bedt om noen analyser til den meget interessante jackpott omgangen på v64 for kvelden hvor det er hele 4.5 millioner ekstra i potten.

danne1

(Danne J Johansson spytter ikke i glasset. Men han drikker aldri før løpene er i mål. Her har han nettopp funnet løsningen på et løp i v75 og feirer med et glass vann. Work hard – play hard er manifestet travgeniet fra Norrland etterlever)

danne2

(Danne J Johansson har en miniversjon av Bane 2 på Wimbledon i bakgården på sitt gods like utenfor Örnskoldsvik. Deler av Desemberavtalen ble utarbeidet på godset, og sveiser Stefan Lövfen hadde god tid til og gå over noen små feil på badene på godset i røykepausene)

stefanlundin

(Både sveiser Stefan Lövfen og Innebandy Coach Jimmy Lundin fra Sosialdemokratene var fornøyd med fasilitene på godset som Danne Johansson har spilt inn på trav og takker for at de fikk bruke store deler av bygningen til forhandlingene i desemberavtalen. Dette gjorde at de begge kunne være i nærheten av familien samtidig som de fikk unnagjort forhandlingene i et høyt tempo uten vissvass og krusseduller)

danielle

(Danne Johanssons flickvenn – Danielle Berglund nyter godt av livet som travfrue. Her har hun fått et varmt pledd rundt seg i vinterkulden)

Men over til dagens løp på Kalmar hvor det altså er hele 4.5 millioner ekstra i potten. Her er bankerspillet til Danne Johansson på Kalmartravet:

“Inget snakk om saken i dag. Nr 2 Kimono Pearl har en gave på papiret i v64 1. Sist ble hesten tatt ut på 2100 i hardt selskap og var nedspilt. Hesten har vist kanonform, og dette er en sprinter ute på favorittdistansen. Det er dumt å spekulere for drygt. Spar blekket i kulepennen til dom andre loppen. Det her vinner Kimono Pearl. Jeg tror faktisk kusk Peter Untersteiner kommer til å njute dette loppet 1640 meter. Inget snakk. This is it. Bank i v64 1 – Kimono Pearl”

Vi har også vært i kontakt med en annen kjent travspiller fra Norrland og også han kunne istemme at Danne Johansson er lyrisk når det gjelder sjansene til Kimono Pearl så her er det ikke snakk om saken.

sven1

(Travinvestor Sven Karlsson har også god tro på Kimono Pearl og har allerede begynt å sette opp dagens system basert på Danne Johanssons eminente vurderinger. Vi i Oddsavisen anbefaler alle våre lesere å rygge disse gutta)

 

njutning

(Njutningssentral 1 – Merry Can. Her vil det være stor jubel rundt Jack Vegas automatene i kveld når Kimono Pearl viser konkurrentene bakskoene)

 

 

 

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress