Oddsavisen.com
Don't Miss

Legenden Doyle Brunson har fjernet stor kreftsvulst i skallen

doyle

Doyle Brunson er uten tvil tidenes legende i poker, og har levd et liv de fleste av drømmer om. Som en av historiens mest berømte gamblere er det ikke få historier denne mannen har å fortelle til sine barnebarn. Nylig fant legene en kreftsvulst i hodet hans, og han ble sendt på operasjonsbenken. Som man kan se av bildene har de åpnet skallen hans og gjort et skikkelig innhogg, men etter rapportene har alt gått bra. Operasjonen ble utført i onsdag denne uken og heldigvis ser det ut til at Doyle vil komme til hektene raskt.

(Doyle Brunson vant main event i poker VM to ganger med den samme handa. 10-2. Hånda kalles Doyle Brunson)

Doyle Brunson fyller 82 år i år og han er still going strong i cashgamene i Las Vegas. Den erkekonservative republikaneren har ertet på seg endel folk i pokermiljøet i det siste med sine utspill. Blant annet har han uttrykt skuffelse over at gullvinneren fra olympiaden i 1976 Bruce Jenner, har skiftet kjønn. En rekke pokerspillere har gått til angrep på Doyle Brunson pga dette.

 

transex

(Doyle tar heller ned en ny VM pokal med sin favoritthånd 10-2 enn enn å 3bette med 6-9 offsuit med Bruce Jenner slik vi tolker hans twittermelding om emnet)

“I can’t believe Bruce Jenner is trying to become a woman? He was a hero of mine since I was involved in track long ago. #Sayitsnottrue,”

 

 

bruce

(Oddsavisen kjenner flere folk i pokermiljøet som kunne vært i stand til å gå all in på den nye utgaven av Bruce Jenner i fylla. Hadde dette vært i gode gamle dager kunne det fort blitt gjort noen drøye veddemål)

Etter rapportene å dømme har operasjonen gått meget bra og Oddsavisen regner med at vi vil treffe på legenen i Vegas til sommeren.

En annen kjent kreftsjuk pokerspiller er selvsagt vår egen Thor Hansen. Den katten har ni liv og mange lurer på om han rett å slett er udødelig. I år skal Thor Hansen spille for Nordicbet og vi ønsker Thor lykke til pokerbordene, men aller mest med helsa.

thor

(Thor Hansen med et glis. Denne mannen er høyt verdsatt og har hele pokermiljøet i ryggen. Han fikk to år igjen å leve for 3 år siden – nå er han sponset av Nordicbet og skal ut å spille poker. Selv mener han at han har tatt så mange badbeats i løpet av livet at han ikke tar sykdommen så tungt. Hva Thor mener om kjønnskifteoperasjoner har vi ikke fått noen kommentar på)

vidar

(Vidar “Veff” Hagen har kanskje telefonummeret til Bruce Jenner om det er noen som er sugen på en date)

Til slutt vil vi komme med et alvorlig budskap. Kreft kan ramme alle. Støtt kreftforeningen slik at vi får flere midler til forskning på området. Har du penger til overs så send noen kroner til kreftforeningen.

kreft

 

 

 

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress