Oddsavisen.com
Don't Miss

Quack Quack – Si NEI til Donald Duck og ladyboys bookies i Norden

43320130225114949

Nordiske Bookmakere

De store bookmakerne i norden har en ting til felles, de er ikke ekte bookies. Man kan mer kalle dem casinoselskap med et oddstilbud på siden. Spiller man for og vinne er man en fiende av deres businessmodell og limiten blir pulverisert. Istedenfor og ta opp kampen mot gode spillere ved og heve nivået på sine egne oddsavdelinger, har de en filosofi hvor de kaster ut kundene.

Og ramse opp Donald Duck bookies er ikke så vanskelig, det gjelder alle de Nordiske, og blant verstingene er de store børsnoterte selskapene, Betsson og Unibet. De to siste velger vi faktisk å kalle ladyboys bookies.

En Donald Duck eller ladyboy bookmaker opererer på følgende måte. Selskapet lokker med fete bonuser og et bredt tilbud. Kundene begynner og sette sine spill. Ansatte i bookmakeravdelingen går gjennom kundenes spillemønster og ser de noen som ser ut som de er istand til og vinne penger, så blir den kontoen satt ned i limit.

Man kan sammenligne dette med at man blir invitert på en fantastisk strippeklubb, med masse fine damer, sprit, mat og hele pakka. Men så fort man går inn på et rom med en dame så viser det seg at dama ikke var noen dame…  Dette er nok en opplevelse mange kan gjenkjenne fra feks turer i Sørøst Asia. Hvem vet, kanskje det også var nettopp der de Nordiske bookmakerne ble inspirert?

Vi i Oddsavisen har ikke noe imot ladyboys så lenge de er straight up om det. Det vi i Oddsavisen misliker er når de prøver og fremstå som noe de ikke er. Og det verste av alt er at Betsson og Unibet er blant de største Ladyboyene i bransjen.

Tapende spillere berøreres ikke. De får aldri vite om det her. Deres limit blir aldri toucha. De tar turen hjem med sin ladyboy i god tro om at dette er verdens fineste dame..

Dette dreier seg om 85-90% av spillerne og de er fornøyd med sin spillopplevelse. Fiskene. Som faktisk har en god opplevelse. Det er jo tross alt et underholdningsprodukt man selger, og spillerne spiller kun for underholdning. Ingen vil vel vinne penger?

Umoralen er stor i dette her. Hele nettspillbransjen i Norden er bygd opp på å  være et alternativ til monopolselskapene. Men hvis man kun er et alternativ for de som taper penger er man da egentlig et godt alternativ?

Betbrokers  – oddsmeglere

Heldigvis er det slik at alternativer finnes, og det aller beste forslaget vårt for spillere som vil vinne penger er og ta en titt på www.sportmarket.com

Sportmarket.com er drevet av blant annet Per Hildebrand som har lang fartstid innenfor nettspill, blant annet som grunder i 24hpoker.  Sportmarket er ingen bookmaker, men en megler. De har kontoer til åtte av de største bookmakerne i verden og man kan legge bets til den høyeste oddsen hos disse åtte til enhver tid. Man trenger altså kun en konto med penger på for og spille hos alle disse bookmakerne.

Se demo her:  https://sportmarket.com/Pro/Demo

Her vil limiten aldri gå ned, man vil aldri møte problemene man møter hos Nordiske bookmakere. Vi i Oddsavisen går god for at pengene dine er trygge hos Sportmarket. Folka bak er seriøse. Ta en kikk på siden så forstår du hvorfor dette er gull.

Oddsavisen har ingen økonomiske motiver for og anbefale spilltilbydere. Vår strategi er og si ting som de er så får vi ser hvor det bærer.

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress