Oddsavisen.com
Don't Miss

Krise for nettspillselskapene i Tyskland og 888.com takker nei til Willhill

blackjack

Tyske myndigheter går til angrep på nettspill

Tidligere i høst fikk en blackjackspiller fra Munchen et utblidt møte med tysk rettsvesen. Etter at han vant en større pengesum på blackjack på nett i 2011, faktisk i overkant EURO 200.000,ble leiligheten hans stormet av Onkel Polizei. De beslagla pengene som de mener stammer fra ulovlig nettspill og den uheldige spilleren ble også bøtelagt på stedet. Snakk om badbeat…

german3

(Blackjack macht frei? Tyskerne bruker brutale metoder for å få bukt med nettspill. Nå venter det interessante rettsaker i EU systemet)

Boten ble på 70 dagsbøter av 30 euro og endte på 2100. I tillegg fikk også 25 åringen inndratt i overkant av 63.000 som han hadde liggende hjemme.

Etter denne dommen varsler nå en rekke aktører at de trekker seg ut av det Tyske markedet i påvente av den juridiske utviklingen.

keep

(Tyske myndigheter har fått det som de vil. I slutten av Februar vil et titalls nettselskap trekke seg ut av det lukrative Tyske markedet)

Vi tok en snakk med en talsmann for det fremadstormende norskeide selskapet Casinofloor.com, som nå har fått selveste Rio Ferdinand med på laget.

“Vi blir ikke rammet. Vi har allerede analysert at det Tyske markedet er usikkert juridisk. Men vi tar selvsagt saken til etteretning. Marked med uoversiktlig reguleringspolitikk er markeder vi rett å slett holder oss unna. Det finnes nok av andre marked å ta av“, melder en talsmann for selskapet.

 

Will Hill fikk midlertidig nei fra 888.com.

Les mer om budet her

Jødene fra 888.com var rett og slett ikke fornøyd, og har sendt en klar beskjed til markedet om at de vil ha en pris som priser de til rundt 20 milliarder om de skal selge.

juden

(20 milliarder, 20 milliarder, 20 milliarder. Lukker man øya kan man nesten høre klagesangen hjem til Norge..)

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress