Oddsavisen.com
Don't Miss

Kokainfruen & klovnen som ikke tørr å komme ut av skapet

bigmac

Caroline Berg Eriksen, den såkalte fotballfruen, har blitt avslørt den siste tiden. Først det kom frem at hun hadde manipulert bildene på sin blogg, noe vi omtalte i dette mesterverket av en artikkel. Nå har det også kommet frem at husbonden  har manipulert kommentarfeltet i bloggen. Paret tjener store penger på bloggen hvor de gir slanketips og sminketips til ungpiker. De har en enorm makt og de har ingen skrupler å viser nok en gang at de går over lik for å tjene seg noen judasmynter. Det å sko seg på usikre ungjenter er ille nok i seg selv, men når man i tillegg manipulerer seg frem til suksess så blir det hele bare kvalmt.

barnevogn

(Kokainfruen ble nylig mor. Oddsavisen har ikke hatt noen dialog med barnevernet på regulær basis, dette er ikke vårt fagfelt, men vi regner med at myndighetene etterhvert vil rydde opp)

Noe som ikke har kommet frem i noen av avisene i dag er at Caroline Berg Eriksen har et problem med det sentralstimulerende stoffet kokain. Ifølge folk vi har vært i kontakt med har hun et kokainforbruk på rundt 3000 kroner dagen og mye av overskuddet fra bloggen går til å dekke det. Det hele begynte da Lars Kristian Eriksen spilte i Lillestrøm og forbruket har bare økt på siden det. Tilgangen på stoff er ikke like bra i Skien som i det sentrale østlandsområdet, derfor må det kyniske bloggeparret ofte ta turer inn til hovedstaden for å kjøpe favorittpulveret til hele Norges fotballfrue.

kokain

(Vi oppfordrer folk til å slutte å lese bloggen til Caroline Berg Eriksen inntil vi har situasjonen under kontroll)

Mer om kokain fra Wikipedia

Kokain (bensoylmetylekgonin) er et alkaloid som ofte brukes som et rusmiddel. Kokain utvinnes av blader fra buskplantenErythroxylon coca, som vokser i Sør-Amerika, spesielt i Colombia, Bolivia og Peru. Colombia står for produksjonen av mer enn 75 % av all kokain. Kallenavn er Cola, Coke samt Snø.

Kokabuskens oppkvikkende og sultdempende effekter hadde vært kjent i århundrer før den tyske kjemikeren Albert Niemannklarte å isolere den aktive substansen i 1859. I ren form er effekten av kokain betydelig sterkere enn i kokabladene. Medisinsk ble den brukt til lokalbedøvelse helt til mer effektive metoder ble funnet opp. Selv i dag kan kokain brukes som lokalbedøvelse i spesielle tilfeller. Foruten å være et bedøvelsesmiddel, ble kokain anvendt mot depresjoner samt som tilsetningsstoff i drikker. Mest kjent er Coca Cola, hvor kokain var ingrediens frem til 1907.

nettroll

(Lars Kristian Eriksen er mannen som har manipulert bloggen til fruen får å skaffe trafikk til å finansiere fruens kokainforbruk. I kjølevannet ligger en rekke ødelagte småjenter som ikke forstår at bloggen er tvers gjennom manipulert av det skruppeløse ekteparret)

leo

(Caroline Berg Eriksen fikk smaken på ekte mannfolk etter tvshovet med Leo fra Balkan på NRK, og hvis Lars Kristian Eriksen feks skulle tre ut av skapet tror vi på Oddsavisen at Caroline Berg Eriksen kommer til å velge en mer maskulin mann ved neste korsvei)

runarn

(Den tidligere Coventryspilleren  Runar Normann som anses å være en av Norges beste pokerspillere er vårt tips til ny mann for Caroline Berg Eriksen om hennes mann bestemmer seg for å en tur ut av skapet)

torep

(Her ser vi Tore Pedersen renser unna i forsvar for coach Egil Olsen. Tore Pedersen vil ikke kommentere saken eller snakke mer om Lars Kristian Eriksen. Han har ikke bekreftet noe som helst. Dette til orientering.)

Oddsavisen oppfordrer alle småbarnsforeldre til å blokkere bloggen til ekteparet inntil denne situasjonen er under kontroll. Ikke la disse menneskene ødelegge dine barn. Vår kilde i saken er en av kokaindealerne til Caroline Berg Eriksen, men personen vil ikke stå frem i artikkelen da det kan medføre et rettslig etterspill.

sminke

(Barn er barn. Ikke la en gal kvinne ødelegge ditt barn for å dope seg)

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress